Kattenhotel Dotje, Oudewater

139 bezoekers hebben een review geplaatst voor Kattenhotel Dotje.

Alle kamers verwarmd! de meeste met vloerverwarming, allen met buitenverblijf.
3 kamers speciaal ingericht voor poezen met dieet en/of medicatie, para-veterinair.
aanwezig.
1 kamer, de geranium is speciaal voor onze oudere gasten.
6 V.i.C kamers ( very important cats ) die buiten het hoogseizoen kunnen worden ingezet voor individueel verblijf ( meerprijs )
ziekenboeg en quarantaineverblijf aanwezig.
Trimsalon aanwezig. ( kattentrimsalondotje.nl )
eigenaresse en medewerkster hebben opleiding kattengedragstherapeute.

Kattenhotel Dotje

Ruige Weide 25
3421 TH Oudewater
Utrecht, Nederland

Telefoon: +31 (0)348-564035
Bgg: +31 (0)6-23820600
Fax: +31 (0)348-563024
KvK: 50177613


Javascript moet aanstaan om dit e-mailadres te kunnen lezenSoorten dieren: Katten, Konijnen, Knaagdieren, Vogels
Service: Wassalon, Trimsalon, Dagopvang, Haal- en brengservice, Fokker, Gedragstherapie
Diversen: Lid van Dibevo

Openingstijden:


september t/m juni:
alleen op afspraak

juli en augustus:
Maandag t/m Vrijdag:
11.00 - 12.00
13.30 - 17.00

Zaterdag:
10.30 - 12.00
13.30 - 15.00

Zondag:
11.00 - 12.00

Reviews:

Totaal aantal reviews:
139
Gemiddelde score:
9.3
Algemene Indruk:
9.2
Klantvriendelijkheid:
9.5
Diervriendelijkheid:
9.5
Indruk binnenverblijf:
9.2
Indruk buitenverblijf:
9.3
Hygiëne‎:
9.3
Ligging:
9.1
Prijs/Kwaliteit:
9.1
Plaats een review

10.0
Algemene Indruk:10.0
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:10.0
Indruk buitenverblijf:10.0
Hygiëne‎:10.0
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

, Periode: December 2015
Daisy Delbeke
Heel goed ontvangen geweest, heel vriendelijke mensen, mooi en proper hotel met heel veel ruimte voor de katten ! 10 op 10 ! Een rondleiding met goeie uitleg groot pluspunt !!! Doe zo verder :)
Was deze review nuttig? +4

10.0
Algemene Indruk:10.0
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:10.0
Indruk buitenverblijf:10.0
Hygiëne‎:10.0
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

, Periode: November 2015
Dropje en Tommie
Dropje en Tommie zijn nu 2 keer geweest bij dit fantastische hotel. Het is een waar paradijs.
Ik laat onze poezels met een gerust hart achter hier als wij op vakantie gaan.
Was deze review nuttig? +4

9.7
Algemene Indruk:9.9
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:10.0
Indruk buitenverblijf:9.1
Hygiëne‎:9.2
Ligging:9.2
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

, Periode: Oktober 2015
Marloes en Juultje
We waren in eerste instantie wat huiverig om onze eenkennige poes Juultje achter te laten in een kamer met meer katten. Maar de kamer zag er gezellig uit en de katten konden naar buiten als ze dat wilden. Dus toch maar geprobeerd, afgelopen zomer.
Deze herfstvakantie brachten we Juultje weer. Ze wandelde binnen, gaf de andere aanwezige katten een genadig knikje en sprong (nou ja, hees zich) op een plankje in het buitenverblijf. Daar heeft ze zeer tevreden ons vertrek aan zitten kijken.
Volgens mij is Juul op haar plek bij Dotje. En wij zijn er (dus) ook blij mee.
Een betrouwbaar pension, waar mens en dier vriendelijk ontvangen worden, waar voor elk probleem een oplossing wordt gezocht en waar de katten liefdevol behandeld worden. Binnen kunnen de katten op banken, in kastjes en andere hoekjes liggen, buiten kunnen ze klimmen en klauteren en luieren. Wanneer alle buitenverblijven van een dak zijn voorzien (work in progress) is het echt perfect. Hygiene is goed, voor zover ik kan beoordelen en de ligging is heerlijk rustig.
Je moet even over een smalle weg, maar na het wegbrengen kun je heerlijk een kop koffie drinken in het gezellige Oudewater.
De prijs is gemiddeld en de kwaliteit onbetaalbaar - dus de verhouding is goed.
Tot een volgende vakantie.
Groeten van Marloes en Juultje
Was deze review nuttig? +4

10.0
Algemene Indruk:10.0
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:10.0
Indruk buitenverblijf:10.0
Hygiëne‎:10.0
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

, Periode: September 2015
J vd Wel
Ik heb mijn 2 ragdolls hier eind september gebracht en na 9 dagen opgehaald. Ik ben heel erg tevreden over alles.
De vorige vakantie heb ik mijn katten ergens anders ondergebracht, maar deze was in het weekend niet open en daarom zocht ik naar een hotel dat in het weekend open was, omdat we op zondag vertrokken. Ik kon mijn katten ook op zondag brengen en dat was fijn. Achteraf ben ik heel blij dat ik dit heb gevonden, want ik heb bij dit hotel een veel beter gevoel. Bij het andere hotel moest ik mijn katten in hun mandje bij de balie afgeven en weg. Hier gaat dat anders.

Wij zijn eerst even wezen kijken, waarbij wij een uitgebreide rondleiding en uitleg over de werkwijze in het hotel. Het hotel heeft veel kamers met allerlei meubels en attributen waar de katten op kunnen spelen, slapen en zich even kunnen terugtrekken. Ook heeft elk verblijf een buitenverblijf waar de katten naar eigen keuze gebruik van kunnen maken, dit ziet er ook heel netjes uit. Ook de katten die we zagen tijdens ons bezoek, lagen er zo relaxed bij, ik heb geen angstige kat gezien of waarvan ik dacht dat die het niet naar zijn zin zou hebben.

Bij het brengen werden de katten gewogen en mochten we mee naar de kamer waar ze geplaatst werden en hebben daar ook nog even gestaan. Het was leuk om te zien hoe onderzoekend de katten waren. Gijs en zijn vrouw zijn heel gastvrij en nemen de tijd voor je.

Bij het halen gingen we ook mee naar de kamer, in tegenstelling tot het andere hotel waar je je kat bij de balie kon afhalen. De katten zagen er op hun gemak uit en vrolijk, zoals ik ze ken. Dat was fijn. Ik had het gevoel dat niet alleen ik, maar ook mijn katten een leuke vakantie hadden gehad.

Ook de ligging van het hotel is idiaal. Het is wat afgelegen in een mooie rustige omgeving. Dus als de katten buiten zitten, hebben ze ook rust.

Bij thuiskomst waren de katten ook weer lekker aanhankelijk. Bij het vorige hotel hebben ze ons 3 dagen genegeerd.
Wij komen ook zeker weer terug bij kattenhotel Dotje. Dit is een voorbeeld van een goed fijn kattenhotel en ik denk dat er hier te weinig van zijn te vinden.
Was deze review nuttig? +4

5.2
Algemene Indruk:5.0
Klantvriendelijkheid:6.6
Diervriendelijkheid:2.1
Indruk binnenverblijf:2.2
Indruk buitenverblijf:6.1
Hygiëne‎:5.0
Ligging:8.1
Prijs/Kwaliteit:6.1

Review geplaatst door

, Periode: Juli 2014
lynn
Helaas een mindere ervaring met dit pension. Vorig jaar mijn twee-jarige kat hier gebracht. Mijn kat komt uit een asiel en is een binnenkatje. Hierdoor is ze wel wat schuw voor anderen en heeft ze tijd nodig om zich op haar gemak te voelen. Bij aankomst werd mijn kat direct in een grote ruimte met tien (of meer..) katten geplaatst. Ik kreeg niet het idee dat mijn kat een eigen plekje had om te slapen of een eigen voederbakje. Tijdens mijn week weg heb ik nog wel contact gehad, en er werd vermeld dat het al wat beter ging met mijn kat. Bij het ophalen bleek ze echter wel veel afgevallen te zijn en het is al een mager katje van zichzelf. Helaas bleek ze ook nog een niesziekte opgelopen te hebben (hier is niet altijd iets aan te doen; ondanks de inentingen). Maar in combinatie met haar verlies in gewicht en de infecties was ze er eenmaal thuis slecht aan toe!
Ik zoek voortaan toch liever een plekje waar ik meer het idee krijg dat mijn kat zich zelf iets meer terug kan trekken en op eigen gevoel de ruimte kan gaan verkennen. Had ook wel het idee dat zeker in het hoogseizoen er topdrukte is; misschien wat te druk en zijn er te veel katten aanwezig in een ruimte.
Reactie van Kattenhotel Dotje:
Beste Lynn,bedankt voor je review, deze is niet bepaald zoals wij graag reviews zien en beoordeeld worden, toch ben ik blij met wat je schrijft, het is precies zoals je het ziet door je eigen bril en beleefd.

Elke poes die binnenkomt word gewogen en het gewicht word genoteerd en tijdens het verblijf gecontroleerd, wij weten dat vrijwel elk dier zeker de eerste week in gewicht wat afneemt, de een meer dan de ander, maar een paar ons is geen uitzondering, indien mogelijk zullen wij altijd proberen om een poes die tevel afvalt extra voeding of andere voeding te verstrekken.

Indien een eigenaar tevoren aangeeft dat het over een exra angstige poes gaat ( op het inschrijfformulier word van alles gevraagd en heeft u de mogelijkheid dit te oschrijven!) zullen wij altijd adviseren om een plekje in de dieetkamer te reserveren, daarin heeft zij haar eigen kennel waarin zij haar eten apart krijgt en er nog meer controle mogelijk is, zij meer rust heeft om te eten

Dit kost echter een paar euro per dag meer.

Hetgeen je als een niesziekte benoemd is zeer waarschijnlijk een gewone verkoudheid zoals deze vaak bij zowel dier als mens optreed, het zijn vervelende virusjes waar iieder mens of dier last van heeft, niesziekte is iets heel anders, dat kan je poes indien ze goed is ingeent vrijwel zeker niet hier oplopen, vaak zijn poezen zelf al drager en krijgen het van hun moeder mee bij de geboorte of uit het nest, zeker jou poes die zoals je omschrijft een angstig asielpoesje was heeft naar grote waarschijnlijkheid dit al onder haar velletje, wij adviseren dan ook heel dringend om te enten met de forecat plus bordetella, indien zij dit gehad heeft dan heeft zij vrijwel zeker geen niesziekte, een verkoudheid is heel aak op te lossen en behandelen door het neusje goed schoon te houden met babyneusspray of een zoutwateroplossing en een paar dagen een lepeltje hoestdrank met tijm. indien dit niet helpt is een eenvoudig kuurtje met doxicycline vrijwel altijd afdoende.

Iedereen krijgt bij het ophalen ook een uitcheckbriefje mee waarin omschreven staat wa er eventueel mogelijk is en nog zou kunnen gebeuren, word gevraagd om contact met ons op te nemen zodat wij samen kunnen overleggen en u te helpen eventuele problemen op te lossen

in Kattenhoteldotje gaan er niet teveel dieren samen in 1 kamer, er is in elke kamer meer dan voldoende ruimte voor een poes om zich terug te trekken op haar eigen plekje, ik zou graag iedere poes zijn eigen kamer geven, helaas is dat financieel niet haalbaar, weinig baasjes willen 50 euro per dag voor een kamer betalenWij willen je bij deze aanbieden om het nog een keer te proberen maar dan in een dieetkamer, de voorwaarden zullen we met je telefonisch overleggenmet vriendelijke groeten

Gijs Kasius

Kattenhoteldotje.nl
Was deze review nuttig? +5

10.0
Algemene Indruk:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:10.0
Indruk buitenverblijf:10.0

Review geplaatst door

, Periode: Februari 2015
Jasinska
Zeer tevreden over dit kattenverblijf! Ontzettend veel liefde en goede zorg voor katten. De kattenverblijven zijn zeer goed uitgerust (veel verstop plekjes, ligplekjes en boomstammen etc.). Wij hebben 2 zeer moeilijke katten die niet met elkaar en andere katten overweg kunnen. Geen enkel ander kattenhotel wou de zorg voor onze katten op zich nemen, behalve dotje. Het verblijf is ontzettend goed gegaan. Onze katten zijn tijdens hun verblijf geresocialiseerd. Ze waren met andere katten en ook samen in 1 ruimte en dat ging harstikke goed. Ook thuis gaat het nu beter (ze kunnen nu samen in 1 ruimte, terwijl dit voorheen niet mogelijk was). We zijn ontzettend blij met dit kattenhotel en zullen onze katten hier met een gerust hart ook de volgende keer weer heenbrengen.
Was deze review nuttig? +2
Plaats een review
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Andere pensions in de buurt van Oudewater