Kattenhotel Dotje, Oudewater

142 bezoekers hebben een review geplaatst voor Kattenhotel Dotje.

Alle kamers verwarmd! de meeste met vloerverwarming, allen met buitenverblijf.
3 kamers speciaal ingericht voor poezen met dieet en/of medicatie, para-veterinair.
aanwezig.
1 kamer, de geranium is speciaal voor onze oudere gasten.
6 V.i.C kamers ( very important cats ) die buiten het hoogseizoen kunnen worden ingezet voor individueel verblijf ( meerprijs )
ziekenboeg en quarantaineverblijf aanwezig.
Trimsalon aanwezig. ( kattentrimsalondotje.nl )
eigenaresse en medewerkster hebben opleiding kattengedragstherapeute.

Kattenhotel Dotje

Ruige Weide 25
3421 TH Oudewater
Utrecht, Nederland

Telefoon: +31 (0)348-564035
Bgg: +31 (0)6-23820600
Fax: +31 (0)348-563024
KvK: 50177613


Javascript moet aanstaan om dit e-mailadres te kunnen lezenSoorten dieren: Katten, Konijnen, Knaagdieren, Vogels
Service: Wassalon, Trimsalon, Dagopvang, Haal- en brengservice, Fokker, Gedragstherapie
Diversen: Lid van Dibevo

Openingstijden:


september t/m juni:
alleen op afspraak

juli en augustus:
Maandag t/m Vrijdag:
11.00 - 12.00
13.30 - 17.00

Zaterdag:
10.30 - 12.00
13.30 - 15.00

Zondag:
11.00 - 12.00

Reviews:

Totaal aantal reviews:
142
Gemiddelde score:
9.3
Algemene Indruk:
9.2
Klantvriendelijkheid:
9.5
Diervriendelijkheid:
9.5
Indruk binnenverblijf:
9.2
Indruk buitenverblijf:
9.3
Hygiëne‎:
9.3
Ligging:
9.1
Prijs/Kwaliteit:
9.1
Plaats een review

10.0
Algemene Indruk:10.0
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:10.0
Indruk buitenverblijf:10.0
Hygiëne‎:10.0
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

, Periode: September 2015
J vd Wel
Ik heb mijn 2 ragdolls hier eind september gebracht en na 9 dagen opgehaald. Ik ben heel erg tevreden over alles.
De vorige vakantie heb ik mijn katten ergens anders ondergebracht, maar deze was in het weekend niet open en daarom zocht ik naar een hotel dat in het weekend open was, omdat we op zondag vertrokken. Ik kon mijn katten ook op zondag brengen en dat was fijn. Achteraf ben ik heel blij dat ik dit heb gevonden, want ik heb bij dit hotel een veel beter gevoel. Bij het andere hotel moest ik mijn katten in hun mandje bij de balie afgeven en weg. Hier gaat dat anders.

Wij zijn eerst even wezen kijken, waarbij wij een uitgebreide rondleiding en uitleg over de werkwijze in het hotel. Het hotel heeft veel kamers met allerlei meubels en attributen waar de katten op kunnen spelen, slapen en zich even kunnen terugtrekken. Ook heeft elk verblijf een buitenverblijf waar de katten naar eigen keuze gebruik van kunnen maken, dit ziet er ook heel netjes uit. Ook de katten die we zagen tijdens ons bezoek, lagen er zo relaxed bij, ik heb geen angstige kat gezien of waarvan ik dacht dat die het niet naar zijn zin zou hebben.

Bij het brengen werden de katten gewogen en mochten we mee naar de kamer waar ze geplaatst werden en hebben daar ook nog even gestaan. Het was leuk om te zien hoe onderzoekend de katten waren. Gijs en zijn vrouw zijn heel gastvrij en nemen de tijd voor je.

Bij het halen gingen we ook mee naar de kamer, in tegenstelling tot het andere hotel waar je je kat bij de balie kon afhalen. De katten zagen er op hun gemak uit en vrolijk, zoals ik ze ken. Dat was fijn. Ik had het gevoel dat niet alleen ik, maar ook mijn katten een leuke vakantie hadden gehad.

Ook de ligging van het hotel is idiaal. Het is wat afgelegen in een mooie rustige omgeving. Dus als de katten buiten zitten, hebben ze ook rust.

Bij thuiskomst waren de katten ook weer lekker aanhankelijk. Bij het vorige hotel hebben ze ons 3 dagen genegeerd.
Wij komen ook zeker weer terug bij kattenhotel Dotje. Dit is een voorbeeld van een goed fijn kattenhotel en ik denk dat er hier te weinig van zijn te vinden.
Was deze review nuttig? +4

5.2
Algemene Indruk:5.0
Klantvriendelijkheid:6.6
Diervriendelijkheid:2.1
Indruk binnenverblijf:2.2
Indruk buitenverblijf:6.1
Hygiëne‎:5.0
Ligging:8.1
Prijs/Kwaliteit:6.1

Review geplaatst door

, Periode: Juli 2014
lynn
Helaas een mindere ervaring met dit pension. Vorig jaar mijn twee-jarige kat hier gebracht. Mijn kat komt uit een asiel en is een binnenkatje. Hierdoor is ze wel wat schuw voor anderen en heeft ze tijd nodig om zich op haar gemak te voelen. Bij aankomst werd mijn kat direct in een grote ruimte met tien (of meer..) katten geplaatst. Ik kreeg niet het idee dat mijn kat een eigen plekje had om te slapen of een eigen voederbakje. Tijdens mijn week weg heb ik nog wel contact gehad, en er werd vermeld dat het al wat beter ging met mijn kat. Bij het ophalen bleek ze echter wel veel afgevallen te zijn en het is al een mager katje van zichzelf. Helaas bleek ze ook nog een niesziekte opgelopen te hebben (hier is niet altijd iets aan te doen; ondanks de inentingen). Maar in combinatie met haar verlies in gewicht en de infecties was ze er eenmaal thuis slecht aan toe!
Ik zoek voortaan toch liever een plekje waar ik meer het idee krijg dat mijn kat zich zelf iets meer terug kan trekken en op eigen gevoel de ruimte kan gaan verkennen. Had ook wel het idee dat zeker in het hoogseizoen er topdrukte is; misschien wat te druk en zijn er te veel katten aanwezig in een ruimte.
Reactie van Kattenhotel Dotje:
Beste Lynn,bedankt voor je review, deze is niet bepaald zoals wij graag reviews zien en beoordeeld worden, toch ben ik blij met wat je schrijft, het is precies zoals je het ziet door je eigen bril en beleefd.

Elke poes die binnenkomt word gewogen en het gewicht word genoteerd en tijdens het verblijf gecontroleerd, wij weten dat vrijwel elk dier zeker de eerste week in gewicht wat afneemt, de een meer dan de ander, maar een paar ons is geen uitzondering, indien mogelijk zullen wij altijd proberen om een poes die tevel afvalt extra voeding of andere voeding te verstrekken.

Indien een eigenaar tevoren aangeeft dat het over een exra angstige poes gaat ( op het inschrijfformulier word van alles gevraagd en heeft u de mogelijkheid dit te oschrijven!) zullen wij altijd adviseren om een plekje in de dieetkamer te reserveren, daarin heeft zij haar eigen kennel waarin zij haar eten apart krijgt en er nog meer controle mogelijk is, zij meer rust heeft om te eten

Dit kost echter een paar euro per dag meer.

Hetgeen je als een niesziekte benoemd is zeer waarschijnlijk een gewone verkoudheid zoals deze vaak bij zowel dier als mens optreed, het zijn vervelende virusjes waar iieder mens of dier last van heeft, niesziekte is iets heel anders, dat kan je poes indien ze goed is ingeent vrijwel zeker niet hier oplopen, vaak zijn poezen zelf al drager en krijgen het van hun moeder mee bij de geboorte of uit het nest, zeker jou poes die zoals je omschrijft een angstig asielpoesje was heeft naar grote waarschijnlijkheid dit al onder haar velletje, wij adviseren dan ook heel dringend om te enten met de forecat plus bordetella, indien zij dit gehad heeft dan heeft zij vrijwel zeker geen niesziekte, een verkoudheid is heel aak op te lossen en behandelen door het neusje goed schoon te houden met babyneusspray of een zoutwateroplossing en een paar dagen een lepeltje hoestdrank met tijm. indien dit niet helpt is een eenvoudig kuurtje met doxicycline vrijwel altijd afdoende.

Iedereen krijgt bij het ophalen ook een uitcheckbriefje mee waarin omschreven staat wa er eventueel mogelijk is en nog zou kunnen gebeuren, word gevraagd om contact met ons op te nemen zodat wij samen kunnen overleggen en u te helpen eventuele problemen op te lossen

in Kattenhoteldotje gaan er niet teveel dieren samen in 1 kamer, er is in elke kamer meer dan voldoende ruimte voor een poes om zich terug te trekken op haar eigen plekje, ik zou graag iedere poes zijn eigen kamer geven, helaas is dat financieel niet haalbaar, weinig baasjes willen 50 euro per dag voor een kamer betalenWij willen je bij deze aanbieden om het nog een keer te proberen maar dan in een dieetkamer, de voorwaarden zullen we met je telefonisch overleggenmet vriendelijke groeten

Gijs Kasius

Kattenhoteldotje.nl
Was deze review nuttig? +5

10.0
Algemene Indruk:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:10.0
Indruk buitenverblijf:10.0

Review geplaatst door

, Periode: Februari 2015
Jasinska
Zeer tevreden over dit kattenverblijf! Ontzettend veel liefde en goede zorg voor katten. De kattenverblijven zijn zeer goed uitgerust (veel verstop plekjes, ligplekjes en boomstammen etc.). Wij hebben 2 zeer moeilijke katten die niet met elkaar en andere katten overweg kunnen. Geen enkel ander kattenhotel wou de zorg voor onze katten op zich nemen, behalve dotje. Het verblijf is ontzettend goed gegaan. Onze katten zijn tijdens hun verblijf geresocialiseerd. Ze waren met andere katten en ook samen in 1 ruimte en dat ging harstikke goed. Ook thuis gaat het nu beter (ze kunnen nu samen in 1 ruimte, terwijl dit voorheen niet mogelijk was). We zijn ontzettend blij met dit kattenhotel en zullen onze katten hier met een gerust hart ook de volgende keer weer heenbrengen.
Was deze review nuttig? +2

9.6
Algemene Indruk:9.8
Klantvriendelijkheid:9.5
Diervriendelijkheid:9.7
Indruk binnenverblijf:9.2
Indruk buitenverblijf:9.5
Hygiëne‎:9.1
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

, Periode: Januari 2015
Mark en Anne
In januari 2015 zijn onze 2 katers een week bij Dotje geweest.
Wij vonden het best spannend om ze weg te brengen, maar eenmaal daar werden wi,j en onze katten, op ons gemak gesteld. Wat ziet het er allemaal schoon en netjes uit. We mochten mee naar de kamer waar ze zouden verblijven. We konden er even bij blijven en gingen uiteindelijk met een gerust gevoel op vakantie.
Tijdens onze vakantie hebben we nog een keer geappt om te vragen hoe het met ze gaat. Hier kregen we snel een reactie op en gelukkig ging het allemaal goed.
Zondag konden we de katten weer ophalen. Wat zagen ze er relaxed uit. Een groot verschil met onze nare ervaring in een ander pensioen.

De volgende dag bleek een van onze katten ziek te zijn. Een flinke verkoudheid. Gijs en Marinka hebben ons super geholpen. We kregen medicijnen en onze kat was snel weeer de oude.

Wat een passie hebben Gijs en Marinka. Zo liefdevol voor de dieren. Fijn om een goed adres voor onze katten te hebben. Het is nooit leuk om je katten weg te brengen, maar dankzij Kattenhotel Dotje wordt dit een stuk makkelijker en kunnen wij met een gerust hart op vakantie!

Gijs en Marinka, bedankt voor de goed zorgen voor Sam en Sem!!!
Was deze review nuttig? +2

8.5
Hygiëne‎:9.0
Ligging:7.8
Prijs/Kwaliteit:8.8

Review geplaatst door

, Periode: Februari 2015
fam Rijff
Onze kat Disney is hier voor de tweede keer geweest in februari. Lastig katje, is heel lief voor mensen, maar heeft een hekel aan andere katten. Toch gaat het prima bij Dotje. Ze was blij ons te zien, maar niet gestrest toen we haar kwamen halen. Eigenaren en personeel zijn heel liefdevol en betrokken naar de katten. Op een mail met de vraag hoe het met Disney ging, werd meteen gereageerd. Groot voordeel is dat er geen hinden in het pension zitten. Een aanrader dus.
Was deze review nuttig? 0

9.3
Algemene Indruk:9.0
Klantvriendelijkheid:9.5
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:9.5
Indruk buitenverblijf:9.5
Hygiëne‎:10.0
Ligging:8.0
Prijs/Kwaliteit:9.0

Review geplaatst door

, Periode: Maart 2015
Lieshout
Mitchie komt al 8 jaar bij Dotje in de vakanties. We hebben het van klein naar heel groot zien groeien. De zorg voor de katten is vol liefde en aandacht. De huiskamers en inrichting zijn goed ingericht op de katten. Ze kunnen ook naar buiten wanneer ze maar willen. Ondanks dat het wegbrengen van je huisdier nooit leuk is scheelt het wel als je weet dat de verzorging top is. Gijs en Marinka hebben hun passie omgezet in een fijn kattenpension.We hopen nog heel wat jaren Mitchie tijdens de vakantie bij jullie te kunnen brengen.
Was deze review nuttig? 0
Plaats een review
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Andere pensions in de buurt van Oudewater