Welkom bij Dierenpension Review!

Vergelijk dierenpensions met elkaar om het perfecte dierenpension te vinden voor jouw huisdier: van hondenpensions en kattenhotels tot opvang voor knaagdieren en vogels. Je vindt hier adresgegevens, telefoonnummers, website-gegevens, openingstijden en uiteraard ervaringen van andere mensen.

Registreer nu »

Binnenkort op vakantie?

Voorkom teleurstellingen en regel ruim op tijd een pension en de benodigde inentingen. Heb je een goede of juist slechte ervaring met een dierenpension? Laat het ons en andere baasjes weten door een beoordeling te plaatsen.

Voor de meeste dieren is er wel een geschikt pension te vinden. Wij proberen zoveel mogelijk gegevens te vinden van alle dierenpensions in Nederland en België‎. Op dit moment hebben we de gegevens van ruim 1300 dierenpensions verzameld. Indien je een pension kent / hebt, dat nog niet op onze site te vinden is, dan kun je deze zelf toevoegen, ook als je extra gegevens hebt die nog niet vermeld zijn kan je deze zelf aanpassen.

Laatst geplaatste reviews:

Dierenpension Sauwerd, Sauwerd

voor het eerst hier met onze honden geweest.
honden werden vrolijk onthaalt en liepen zo zonder problemen mee!
ze hadden een mooie ruime eigen binnen en buiten kennel en werden elke dag gewoon uit gelaten! geen gesodemieter met speelweiden, wij zijn fan!!
Lees meer »

te weinig beoordelingenDierenpension Het Bildt, Sint Jacobiparochie

My furbabies love just love their stays. Always happy to stay n Het Bildt n r very happy n playful when they return home. DE BESTE DIEREN PENSION IN FRIESLAND.
Lees meer »

Kattenhotel Dotje, Oudewater

Voor de eerste maal onze kater hier gebracht. Om een indruk te krijgen heb ik van te voren een rondleiding gehad en kon veel vragen stellen. De hartelijkheid en liefde voor de dieren werd in deze rondleiding heel duidelijk. Heel fijn dat er geen honden worden opgevangen wat rust geeft voor de katten. Het personeel had al heel snel door hoe het karakter van onze kat is. Verblijf is uitstekend...
Lees meer »

Maak een gratis account aan »