Welkom bij Dierenpension Review!

Vergelijk dierenpensions met elkaar om het perfecte dierenpension te vinden voor jouw huisdier: van hondenpensions en kattenhotels tot opvang voor knaagdieren en vogels. Je vindt hier adresgegevens, telefoonnummers, website-gegevens, openingstijden en uiteraard ervaringen van andere mensen.

Registreer nu »

Binnenkort op vakantie?

Voorkom teleurstellingen en regel ruim op tijd een pension en de benodigde inentingen. Heb je een goede of juist slechte ervaring met een dierenpension? Laat het ons en andere baasjes weten door een beoordeling te plaatsen.

Voor de meeste dieren is er wel een geschikt pension te vinden. Wij proberen zoveel mogelijk gegevens te vinden van alle dierenpensions in Nederland en België‎. Op dit moment hebben we de gegevens van ruim 1300 dierenpensions verzameld. Indien je een pension kent / hebt, dat nog niet op onze site te vinden is, dan kun je deze zelf toevoegen, ook als je extra gegevens hebt die nog niet vermeld zijn kan je deze zelf aanpassen.

Laatst geplaatste reviews:

Kattenhotel Dotje, Oudewater

Begin januari heeft onze kater Eddy 4 dagen in Kattenhoteldotje gelogeerd. Het was voor hem (en voor ons) de eerste keer. Wij vonden het heel spannend hoe hij het zou doen omdat hij geen held is en zelfs een beetje bang is voor andere katten. Achteraf hadden we ons geen zorgen hoeven maken. Eddy heeft het prima gehad en is goed verzorgd (in de dieetkamer vanwege zijn dieet).
Via de...
Lees meer »

Kattenhotel Dotje, Oudewater

Het is groot opgezet, komt professioneel over. Vriendelijk voor mens en dier. Verblijven zouden misschien wat gezelliger kunnen, meer licht. Hygiëne in het algemeen goed, laatste keer rook in het hal wat naar kattenpoep. Ligging is niet zo goed, nogal afgelegen. Het is aan de prijs, maar ik heb geen inzicht in de kosten.
Lees meer »

te weinig beoordelingenDierenpension De Duist, Bunschoten-Spakenburg

Bracht mijn hond voor zes dagen naar de honden opvang De duist in Bunschoten-Spakenburg. Hij zou gewassen terug komen. Mijn vrouw was gesprokken na de eerste kennismaking met dit pension. Zij zag te kleine en vieze hokken ook ontbrak het aan waterbakken voor de honden. Mijn hond kwam terug zonder vlooienband. Constateerde bijtwonden in zijn oor. Bary stonk en moesten hem opnieuw wassen!
We...
Lees meer »

Maak een gratis account aan »