Welkom bij Dierenpension Review!

Vergelijk dierenpensions met elkaar om het perfecte dierenpension te vinden voor jouw huisdier: van hondenpensions en kattenhotels tot opvang voor knaagdieren en vogels. Je vindt hier adresgegevens, telefoonnummers, website-gegevens, openingstijden en uiteraard ervaringen van andere mensen.

Registreer nu »

Binnenkort op vakantie?

Voorkom teleurstellingen en regel ruim op tijd een pension en de benodigde inentingen. Heb je een goede of juist slechte ervaring met een dierenpension? Laat het ons en andere baasjes weten door een beoordeling te plaatsen.

Voor de meeste dieren is er wel een geschikt pension te vinden. Wij proberen zoveel mogelijk gegevens te vinden van alle dierenpensions in Nederland en België‎. Op dit moment hebben we de gegevens van ruim 1300 dierenpensions verzameld. Indien je een pension kent / hebt, dat nog niet op onze site te vinden is, dan kun je deze zelf toevoegen, ook als je extra gegevens hebt die nog niet vermeld zijn kan je deze zelf aanpassen.

Laatst geplaatste reviews:

Dierenpension Adventure, Kootstertille

Mijn honden komen regelmatig een dagje spelen bij Adventure en tijdens vakanties logeren ze er ook. Als we de Alde Dyk opdraaien staan ze al te stuiteren van enthousiasme. Ze gaan er altijd blij heen en komen ook weer blij terug. Tijdens vakanties boek ik altijd een wasbeurt bij en dan krijg ik ze heerlijk frisruikend en schoon weer terug.
De medewerkers zijn kundig en zowel dier- als...
Lees meer »

Kattenhotel Dotje, Oudewater

Gisteren mij 2 katers weer opgehaald. Dit was de eerste keer voor Jack. Beide hebben hebben het prima naar hun zin gehad. Jink lag weer heerlijk buiten bovenin het buitenverblijf zodat hij alles goed kon overzien! Ik ben super tevreden over de goede verzorging die ze hier krijgen. Het allermooiste vind ik als ik ze weer thuis heb dat ze heel erg gesocialiseerd zijn. Waren ze thuis nog wat...
Lees meer »

Dierenpension Vos, Zieuwent

Gezellig ontvangst daar zowel voor de honden als voor ons.
Mooi binnen verblijf.
Leuke nette speelweide echt top onze honden komen er graag en ze worden altijd fijn verwelkom door de eigenaar van het pension top aanrader voor elke honden eigenaar die een pension zoekt voor elke hond
Lees meer »

Maak een gratis account aan »