Dierenhotel A1 Rijssen-Holten B.V., Holten

6 bezoekers hebben een review geplaatst en 9 personen hebben een stem uitgebracht voor Dierenhotel A1 Rijssen-Holten B.V..

Even voorstellen:

Mijn naam is Joanne Zwoferink
en sinds juli 2010 heb ik de leiding over ons dierenhotel-A1
Een droom die uitkomt, want als klein kind ben ik opgegroeid met honden en katten en al meer dan 20 jaar heb ik samen met mijn zus schipperke kennel "Franhowil", dat ik nu dus van mijn hobby mijn beroep kan maken is natuurlijk een geweldige ervaring.

Ik ben sinds 2004 in Nederland, maar daarvoor heb ik in Engeland gewoond, ben getrouwd met Erik mijn man die almeer dan 30 jaar bouviers heeft en fokt en samen hebben wij twee dochters, Noa en Elicia.
Ik hoop u allen te mogen ontmoeten in ons dierenhotel.

Dierenhotel A1 Rijssen-Holten B.V.

Oude Stationsweg 13
7451 ME Holten
Overijssel, Nederland

Telefoon: +31 (0)573-221190
Bgg: +31 (0)6-23913164
KvK: 08161920


Javascript moet aanstaan om dit e-mailadres te kunnen lezen

Soorten dieren: Honden, Katten
Service: Wassalon, Trimsalon, Dagopvang, Haal- en brengservice, Fokker

Openingstijden:


Maandag t/m zaterdag:
10.30 - 12.00
18.00- 19.00

Dag opvang 08.00-08.15 tot 18.00-19.00

Zondag gesloten

Reviews:

Totaal aantal reviews:
6
Gemiddelde score:
8.7
Algemene Indruk:
9.2
Klantvriendelijkheid:
8.5
Diervriendelijkheid:
9.6
Indruk binnenverblijf:
7.2
Indruk buitenverblijf:
7.7
Hygiëne‎:
8.3
Ligging:
9.7
Prijs/Kwaliteit:
8.6
Plaats een review

5.6
Algemene Indruk:9.8
Klantvriendelijkheid:4.4
Diervriendelijkheid:9.9
Indruk binnenverblijf:1.1
Indruk buitenverblijf:1.0
Hygiëne‎:4.0
Ligging:9.7
Prijs/Kwaliteit:5.0

Review geplaatst door

anoniem
Toen ik mijn hond bracht viel mij gelijk op dat er alleen maar minderjarige meisjes werkten die eigenlijk zeer weinig interesse tonen als je binnen komt ... En wat ik zeer onprettig vind is dat ik niet mag zien waar mijn hond verblijft zowel binnen als buiten mag je alleen bekijken op de website ...
Mijn Hond komt elke keer nat en stinkend naar schoonmaak middel en urine terug .. een paar keer wat van gezegd zelfs eigen schone kleed mee gegeven en ook die kwam nat en stinkend terug helaas geen goede ervaring gehad daar
Was deze review nuttig? +2

Geen cijfer gegeven

Review geplaatst door

, Periode: Februari 2014
Bond&Skik
Super ! niet alleen de honden , en de poes zijn er graag. Joanne en Erik zijn, samen met hun personeel, altijd bereidt om mee te denken en mee te werken wanneer er iets anders gaat of bij komt. ik laat al onze dieren hier met een vertrouwd gevoel achter. en ga ook wel eens met een dier te veel naar huis ! haha, zo help je elkaar soms....
bedankt Joanne en Erik
Was deze review nuttig? -1

10.0
Algemene Indruk:10.0
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:10.0
Indruk buitenverblijf:10.0
Hygiëne‎:10.0
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

, Periode: Januari 2014
Hummertje
Mijn hond komt er ongeveer 6 a 7 weken per jaar en is zoooo blij als ze daar komt! Ze kan spelen en ravotten. En zwemmen , wat ze daar heeft geleerd ;-)
De honden worden erg goed verzorgd en er wordt vooral lief met ze omgegaan. Er wordt geknuffeld, met ze gepraat. Eigenlijk zoals het thuis ook gaat. ( bij ons tenminste)
Kortom: het hotel is Top en de mensen zijn Toppers!!
Was deze review nuttig? 0

9.3
Algemene Indruk:8.5
Klantvriendelijkheid:9.8
Diervriendelijkheid:9.6
Indruk buitenverblijf:9.0
Hygiëne‎:9.2
Ligging:9.2
Prijs/Kwaliteit:9.5

Review geplaatst door

, Periode: Januari 2014
Ellen Snelting
Ik breng mijn honden minimaal 8 etmalen per maand naar Dierenhotel A1 (ivm werk). Altijd een hartelijke ontvangst voor zowel de honden als voor mij.Wat voor mij extra fijn is dat ik mijn honden kan brengen en halen buiten de openingstijden!Super.
Mijn honden zijn altijd blij als ze Joanne en of Erik zien.Zij hebben dan ook een groot hart voor de dieren.
Mijn honden komen er altijd tevreden vandaan!! Ik kan Dierenhotel A1 dan ook aan iedereen aanraden, ik ga iedere keer met een gerust hart werken wetende dat mijn honden het heel goed hebben.
Het binnenverblijf heb ik nog nooit gezien dus heb ik daar ook geen beoordeling over gegeven.
Groet Ellen Snelting
Was deze review nuttig? 0

10.0
Algemene Indruk:10.0
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:10.0
Indruk buitenverblijf:10.0
Hygiëne‎:10.0
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

, Periode: Januari 2014
Lente
Onze hond gaat er minimaal twee dagen in de week naar toe. Ze krijgen er eten, spelen hele dagen buiten en worden indien nodig weer helemaal schoongemaakt.

Het persoonlijke contact wat ze bij Dierenhotel A1 hanteren is super. Ze zijn erg betrokken bij zowel de hond als bij ons persoonlijk. Zo laat ik mijn hond ook met een gerust hart achter. Ik kan mij geen beter adres wensen.
Was deze review nuttig? 0

8.4
Algemene Indruk:7.6
Klantvriendelijkheid:8.5
Diervriendelijkheid:8.6
Indruk binnenverblijf:7.6
Indruk buitenverblijf:8.5
Hygiëne‎:8.5
Ligging:9.4
Prijs/Kwaliteit:8.3

Review geplaatst door

, Periode: Juli 2013
anoniem
Geen beschrijving gegeven
Was deze review nuttig? +1
Plaats een review
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Ben jij de eigenaar van dit pension?

Andere pensions in de buurt van Holten