Welkom bij Dierenpension Review!

Vergelijk dierenpensions met elkaar om het perfecte dierenpension te vinden voor jouw huisdier: van hondenpensions en kattenhotels tot opvang voor knaagdieren en vogels. Je vindt hier adresgegevens, telefoonnummers, website-gegevens, openingstijden en uiteraard ervaringen van andere mensen.

Registreer nu »

Binnenkort op vakantie?

Voorkom teleurstellingen en regel ruim op tijd een pension en de benodigde inentingen. Heb je een goede of juist slechte ervaring met een dierenpension? Laat het ons en andere baasjes weten door een beoordeling te plaatsen.

Voor de meeste dieren is er wel een geschikt pension te vinden. Wij proberen zoveel mogelijk gegevens te vinden van alle dierenpensions in Nederland en België‎. Op dit moment hebben we de gegevens van ruim 1300 dierenpensions verzameld. Indien je een pension kent / hebt, dat nog niet op onze site te vinden is, dan kun je deze zelf toevoegen, ook als je extra gegevens hebt die nog niet vermeld zijn kan je deze zelf aanpassen.

Laatst geplaatste reviews:

Dierenpension Westerschelde, Hoek

Wij hebben net onze 2 Jack Russels, Kees en Mila, opgehaald bij dierenpension Westerschelde. Kees is een dominante draak met ADHD en Mila is een asielhondje (1 jaar in het asiel gezeten!) van 13,5 met een rugzak. Wij kunnen alleen maar onze complimenten en dank uitspreken. Bij deze!
Lees meer »

Dierenpension Maaszicht, Lithoijen

Ik heb daar een golden retrever zullen kopen en er is verzekerd dat ze op een golden zou lijken maar het is een labrador. Vreemd
De eerste advertentiebeloofde een Golden.
Lees meer »

Dierenpension Westerschelde, Hoek

Ik ga mijn mening alleen geven over de klantvriendelijkheid van dit pension, omdat mijn honden er niet zijn verbleven, wegens mijn annulatie. Daarover gaat het nu: ik had geboekt voor in augustus voor 2 honden, maar ik heb wegens een ziekte 1 hond moeten laten inslapen, dit is 1 juni gebeurd. Doordat de hond die we nu nog hebben overal mee naar toe kan( bij de andere kon dat niet, vandaar de...
Lees meer »

Nieuwste pensions:

te weinig beoordelingen, Raayer Luyckweg 30, Swalmen
Soorten dieren: Honden, KattenService: Dagopvang, Fokker, Pension (overnachting)

te weinig beoordelingen, Grote Herreweg 9, Kluisbergen
Soorten dieren: Honden

te weinig beoordelingen, Reststraat 61, Hechtel-Eksel
Soorten dieren: Honden

Maak een gratis account aan »