Welkom bij Dierenpension Review!

Vergelijk dierenpensions met elkaar om het perfecte dierenpension te vinden voor jouw huisdier: van hondenpensions en kattenhotels tot opvang voor knaagdieren en vogels. Je vindt hier adresgegevens, telefoonnummers, website-gegevens, openingstijden en uiteraard ervaringen van andere mensen.

Registreer nu »

Binnenkort op vakantie?

Voorkom teleurstellingen en regel ruim op tijd een pension en de benodigde inentingen. Heb je een goede of juist slechte ervaring met een dierenpension? Laat het ons en andere baasjes weten door een beoordeling te plaatsen.

Voor de meeste dieren is er wel een geschikt pension te vinden. Wij proberen zoveel mogelijk gegevens te vinden van alle dierenpensions in Nederland en België‎. Op dit moment hebben we de gegevens van ruim 1300 dierenpensions verzameld. Indien je een pension kent / hebt, dat nog niet op onze site te vinden is, dan kun je deze zelf toevoegen, ook als je extra gegevens hebt die nog niet vermeld zijn kan je deze zelf aanpassen.

Laatst geplaatste reviews:

Dierenhotel Marijke, Kamerik

Bläss komt altijd vrolijk thuis van zijn vakanties. Dan heeft hij lekker gespeeld met soortgenoten. Goed gegeten en zijn vacht ziet er ook prima uit. Ik ben nooit ongerust als ik op vakantie ben omdat ik weet dat er goed voor Bläss gezorgd wordt en de verzorgers het ras kennen. Als je wat speciale aandacht vraagt voor iets dan wordt daar heel goed rekening mee gehouden door de medewerkers....
Lees meer »

Dierenhotel Marijke, Kamerik

Al 7 jaar kom ik met onze Golden bij dierenhotel Marijke. Meerdere keren per jaar laat ik vol vertrouwen Gingy achter bij de liefste verzorgers. Een vette tien voor alle zorg, vriendelijkheid en professionaliteit.
Lees meer »

Dierenhotel Marijke, Kamerik

Kom hier 6x per jaar met mijn hondjes . Zonder Dierenhotel Marijke zou ik niet zonder zorgen kunnen genieten van onze vakanties . Beste hondenhotel die bestaat !
Lees meer »

Maak een gratis account aan »