Welkom bij Dierenpension Review!

Vergelijk dierenpensions met elkaar om het perfecte dierenpension te vinden voor jouw huisdier: van hondenpensions en kattenhotels tot opvang voor knaagdieren en vogels. Je vindt hier adresgegevens, telefoonnummers, website-gegevens, openingstijden en uiteraard ervaringen van andere mensen.

Registreer nu »

Binnenkort op vakantie?

Voorkom teleurstellingen en regel ruim op tijd een pension en de benodigde inentingen. Heb je een goede of juist slechte ervaring met een dierenpension? Laat het ons en andere baasjes weten door een beoordeling te plaatsen.

Voor de meeste dieren is er wel een geschikt pension te vinden. Wij proberen zoveel mogelijk gegevens te vinden van alle dierenpensions in Nederland en België‎. Op dit moment hebben we de gegevens van ruim 1300 dierenpensions verzameld. Indien je een pension kent / hebt, dat nog niet op onze site te vinden is, dan kun je deze zelf toevoegen, ook als je extra gegevens hebt die nog niet vermeld zijn kan je deze zelf aanpassen.

Laatst geplaatste reviews:

te weinig beoordelingenHondenpension Waarland, Waarland

Er werd zomaar een extra dag in rekening gebracht ondanks herhaalde mails over de - door hen - verkeerd vastgelegde ophaaldag. Toen we hier naar afloop nogmaals op terugkwamen (we gingen er vanuit dat er een vergissing was gemaakt) werden we op een ontzettend onbeschofte manier behandeld. Dus qua klantvriendelijkheid verdienen ze eigenlijk min 10! Voor onze viervoeter geen Waarland meer!
Lees meer »

Dierenpension Maaszicht, Lithoijen

Wij hebben hier onze tollerpuppie gehaald. Vanaf dag 1 gaat het erg goed met haar en vooral onze kids hebben super veel lol met onze kleinen rakker! Wij hebben erg goede ervaringen met Maaszicht en zijn blij dat we hier onze puppie hebben gekocht. We hebben de moederhondjes mogen bekijken en ze zien erg goed verzorgt uit. Ook de vader was aanwezig in de speelweide. Zo nu en dan sturen we nog eens...
Lees meer »

Dierenhotel Marijke, Kamerik

Onze bouvier Floyd hebben we voor de eerste keer een weekje naar dierenhotel Marijke gebracht.
Wij vonden het waarschijnlijk nog spannender dan Floyd! Hij was in een roedel geplaatst met 3 honden, 2 labradors en een herder.
Hij heeft het reuze naar zijn zin gehad, want toen we hem weer opgehaald hadden heeft ie bijna 24 uur geslapen. Zeer vriendelijke medewerkers.
Bij onze...
Lees meer »

Nieuwste pensions:

te weinig beoordelingen, Kluisveldstraat 18, Hoegaarden
Soorten dieren: Honden

te weinig beoordelingen, rue Bollinckx 203, Anderlecht
Soorten dieren: KattenService: Asiel

te weinig beoordelingen, rue Meuris Marais 1, Blaton
Soorten dieren: HondenService: Fokker

Maak een gratis account aan »