Welkom bij Dierenpension Review!

Vergelijk dierenpensions met elkaar om het perfecte dierenpension te vinden voor jouw huisdier: van hondenpensions en kattenhotels tot opvang voor knaagdieren en vogels. Je vindt hier adresgegevens, telefoonnummers, website-gegevens, openingstijden en uiteraard ervaringen van andere mensen.

Registreer nu »

Binnenkort op vakantie?

Voorkom teleurstellingen en regel ruim op tijd een pension en de benodigde inentingen. Heb je een goede of juist slechte ervaring met een dierenpension? Laat het ons en andere baasjes weten door een beoordeling te plaatsen.

Voor de meeste dieren is er wel een geschikt pension te vinden. Wij proberen zoveel mogelijk gegevens te vinden van alle dierenpensions in Nederland en België‎. Op dit moment hebben we de gegevens van ruim 1300 dierenpensions verzameld. Indien je een pension kent / hebt, dat nog niet op onze site te vinden is, dan kun je deze zelf toevoegen, ook als je extra gegevens hebt die nog niet vermeld zijn kan je deze zelf aanpassen.

Laatst geplaatste reviews:

Dierenpension d'Aanloop Havelte, Darp

Mijn eerste review moet ik even aanvullen. Dit ging over Juli/Augustus 2021. Na drie weken was een van onze katers er slecht aan toe. Ik schreef dat er niet gereageerd werd op onze mail. Inmiddels is er gereageerd, er zijn excuses aangeboden en het geld voor het verblijf is teruggestort. Er werd nadruk gelegd op het feit dat dit niet hun intensie was, en dat geloven wij. Voor ons is dit boek nu...
Lees meer »

Dierenpension Hendrikshoeve, Houten

Mijn hond half dood terug gekregen
Lees meer »

Kattenhotel Dotje, Gemeente Oudewater

Onze Olli was voor het eerst in het hotel. Hij is hier geboren.
Volgende keer mag hij weer hier heen.
Lees meer »

Maak een gratis account aan »