Welkom bij Dierenpension Review!

Vergelijk dierenpensions met elkaar om het perfecte dierenpension te vinden voor jouw huisdier: van hondenpensions en kattenhotels tot opvang voor knaagdieren en vogels. Je vindt hier adresgegevens, telefoonnummers, website-gegevens, openingstijden en uiteraard ervaringen van andere mensen.

Registreer nu »

Binnenkort op vakantie?

Voorkom teleurstellingen en regel ruim op tijd een pension en de benodigde inentingen. Heb je een goede of juist slechte ervaring met een dierenpension? Laat het ons en andere baasjes weten door een beoordeling te plaatsen.

Voor de meeste dieren is er wel een geschikt pension te vinden. Wij proberen zoveel mogelijk gegevens te vinden van alle dierenpensions in Nederland en België‎. Op dit moment hebben we de gegevens van ruim 1300 dierenpensions verzameld. Indien je een pension kent / hebt, dat nog niet op onze site te vinden is, dan kun je deze zelf toevoegen, ook als je extra gegevens hebt die nog niet vermeld zijn kan je deze zelf aanpassen.

Laatst geplaatste reviews:

te weinig beoordelingenFaladina, Zingem

The placeo be .....TOP service en mensen die ECHT om dieren geven ....huiselijke sfeer....
Lees meer »

Kattenpension WEL VOOR DE POES, Warmenhuizen

Wat heeft onze kat het toch altijd goed bij 'Wel voor de Poes' van Maud. Wij vakantie hij ook vakantie, dus tot gauw!
Lees meer »

Kattenpension WEL VOOR DE POES, Warmenhuizen

Voor het eerst heeft onze kat Ebony bij Maud gelogeerd. Maud gaf door hoe het met haar ging. Door middel van een filmpje werden op de hoogte gebracht dat Ebony nadat ze wat tijd nodig had, toch uit haar mandje kwam en zelfs lekker snoepjes wilde eten.
Je voelt dat Maud de kat de tijd geeft om zich te settelen.

Dankjewel Maud, namens Ebony, komend jaar weer.
Lees meer »

Maak een gratis account aan »