De Katten Hoeve- Exclusief Kattenhotel, Alphen

3 bezoekers hebben een review geplaatst voor De Katten Hoeve- Exclusief Kattenhotel.

Een oase van rust...

In ons Exclusieve Kattenhotel waar alléén katten logeren laten wij onze gasten genieten van een geheel verzorgd en relaxt verblijf.

Bij ons logeren alleen katten zodat de gasten zich al snel thuis zullen voelen.

De kamers zijn luxe en ruim van opzet deze zijn ruim voorzien van klimmeubelen, speeltjes, mandjes, stoelen, hangmatjes, zijden planten en vloerkleden, etc.

Onze gasten kunnen 24 uur per dag vrij rondlopen. De kamers zijn zo ingericht dat er voldoende mogelijkheden zijn om van hun privacy te genieten.

Persoonlijk aandacht en een hoog knuffel gehalte vinden wij zeer vanzelfsprekend.

Ons hotel beschikt over diverse kamers met aansluitend een ruim buitenterras dat gedeeltelijk overdekt is. Uiteraard hebben wij ook binnenkamers die geschikt zijn voor katten die niet gewent zijn om naar buiten gaan.

Het karakter en de leeftijd van uw kat is mede bepalend voor de keuze van de kamer en groep waarin hij wordt geplaatst, hier besteden wij veel aandacht aan zodat uw kat een fijne vakantie bij ons heeft.

Katten van dezelfde eigenaar worden in dezelfde kamer geplaatst tenzij anders besproken.

Voor de gasten met een blaasgruis dieet beschikken wij over een aparte kamer met buitenterras.

De Katten Hoeve- Exclusief Kattenhotel

Sluisweg 35
6626 KJ Alphen
Gelderland, Nederland

Telefoon: +31 (0)487-562242
KvK: 11054009


Javascript moet aanstaan om dit e-mailadres te kunnen lezen

Soorten dieren: Katten

Openingstijden:


Maandag t/m vrijdag
18.30 - 19.30

Zaterdag
09.30 - 10.30
17.00 - 18.00

Zondag
09.30 - 10.30

FEESTDAGEN GESLOTEN

Reviews:

Totaal aantal reviews:
3
Gemiddelde score:
8.9
Algemene Indruk:
9.3
Klantvriendelijkheid:
8.5
Diervriendelijkheid:
8.9
Indruk binnenverblijf:
9.9
Indruk buitenverblijf:
7.7
Hygiëne‎:
10.0
Ligging:
10.0
Prijs/Kwaliteit:
7.0
Plaats een review

10.0
Algemene Indruk:10.0
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:10.0
Indruk buitenverblijf:10.0
Hygiëne‎:10.0
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

, Periode: Januari 2012
Nicolette
Wij zijn heel erg blij met dit kattenhotel voor onze kat Tommy. Hebben dit adres via onze nieuwe dierenarts gekregen. Hebben toen eerst een afspraak gemaakt om een kijkje te nemen. Zijn zeer vriendelijk ontvangen en hebben een rondleiding gehad met alle uitleg daarbij en zijn opgelucht naar huis gegaan, het kan blijkbaar ook anders. Er wordt erg gekeken of katten bij elkaar passen en alles ziet er telkens ook weer super schoon uit. Elke keer dat wij Tommy ophalen of brengen valt het ons op dat de katten er zo relaxed uitzien. Onze Tommy ook en thuis lijkt het net alsof hij niet weg is geweest. Wij gaan hierdoor zelf ook prettig op vakantie zonder na te moeten denken hoe het met ons mannetje gaat. De eerste keer was voor ons best spannend hoe hij zou reageren, in andere pensions zat hij weggedoken en kwam bijna niet te voorschijn. Maar wij hebben een ontspannen Tommy terug gekregen, bij het ophalen lag hij heerlijk in het zonnetje op een stoel te slapen. Ook in de winter brengen wij hem graag naar dit hotel omdat het dan behaaglijk warm is, hebben wel eens anders meegemaakt. Ook een plus is dat er alleen maar katten worden opgevangen en er geen honden geblaf is. Daarbij zijn de rennen echt lekker ruim en kan onze Tommy zijn hartje ophalen.
Wij zijn dan ook erg te spreken en vol lof over dit kattenhotel , voor jullie een dikke 10.
Ga zo door!!!
Was deze review nuttig? +5

8.3
Algemene Indruk:8.0
Klantvriendelijkheid:7.9
Diervriendelijkheid:9.0
Indruk binnenverblijf:10.0
Indruk buitenverblijf:5.5
Hygiëne‎:10.0
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:5.9

Review geplaatst door

, Periode: Juli 2011
Patricia
Naar aanleiding van bovenstaande review moest ik een reactie plaatsen. Mijn kater Jaap is hier nu 3 x naar toe gegaan. We worden altijd heel aardig ontvangen. De ruimtes zijn heel schoon en de dieren lijken allemaal heel relaxed. De eerste 2 keren is onze kater er niet erg lang geweest. 2x 5 dagen. Dit bleek voor onze kater achteraf te kort. Hij kan dan niet echt wennen en wij merken thuis verandering van gedrag. De 3e keer ging hij bijna 3 weken. Toen we hem gingen halen lag hij heerlijk in een krabpaal te slapen, echt alla Jaap. Heel fijn om even te zien hoe hij zich gedraagt als wij weg zijn. We hebben hem mee naar huis genomen en het was alsof hij nooit weg was geweest. Voor ons een teken dat hij het heel erg naar zijn zin heeft gehad. Het is idd niet goedkoop maar wel het geld waard. Alle poezen lopen er vrij rond en gedogen elkaar. Geen enkele kat laat merken dat hij het niet naar zijn zin heeft.
Voor onze kat is het geen hotel voor kortere tijden maar voor een langere tijd is het ideaal. Hij heeft dan de tijd om te wennen.
Ik heb verschillende pensions bekeken maar mijn voorkeur gaat uit naar een pension waar de katten niet in hokjes hoeven, ook niet de eerste dagen. Hier lopen ze allemaal vrij rond en dat vinden ze allemaal prima.
Zeker een aanrader!!!
Was deze review nuttig? +6

8.4
Algemene Indruk:9.8
Klantvriendelijkheid:7.5
Diervriendelijkheid:7.6
Indruk binnenverblijf:9.8
Indruk buitenverblijf:7.6
Hygiëne‎:10.0
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:5.0

Review geplaatst door

, Periode: Augustus 2010
Carla58
Twee maal geprobeerd, de eerste keer een weekend en dat ging voor zover we konden bepalen, goed. De tweede keer een hele week en dat was meteen de laatste keer.
De eigenaar vrijwel niet gezien, wij werden ontvangen door de vader en de tweede keer door de moeder. Wel aardig, beetje afstandelijk. De katten worden gecontroleerd op vlooien voordat ze bij de andere katten mogen. Wel begrijpelijk maar het komt wat vreemd over. Ze hebben binnenverblijven voor katten die nooit naar buiten gaan. Die verblijven zijn niet groot maar er zijn genoeg plekjes om te springen of te zitten/spelen. De buitenverblijven zijn betegeld en er staan boomstammen en overal zijn planken e.d. en mandjes. Ik ben niet zo'n voorstander van de tegels. Voor katten die gewend zijn om buiten te zijn, lijkt me dat niet echt leuk. Toen we de katten de laatste keer gingen brengen moesten ze eerst in een binnenverblijf, waarom weet ik niet. Het was er bloedheet en een van onze katten vertrouwde het voor geen meter. Toen mijn man ze weer ging ophalen vond deze in een mandje liggen. Dat viel hem op want normaal gesproken is het een hele levendige kat die altijd op zoek is naar iets om mee te spelen. Hij was duidelijk niet gelukkig. De andere kat was sterk vermagerd en heeft zich later thuis nog dagen vreemd gedragen.
Wij brengen ze hier niet meer naar toe; we hebben sterk de indruk dat onze katten het niet leuk hebben gehad.
De ruimten schoonhouden en verwarmen in de winter zal wel wat kosten vandaar dat dit pension ook behoorlijk aan de prijs is. Je krijgt wel korting bij meerdere dieren maar dat zet niet echt zoden aan de dijk.
Was deze review nuttig? -4
Plaats een review
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Andere pensions in de buurt van Alphen