Dierenpension de Sierkamp, Nijkerk

18 bezoekers hebben een review geplaatst en 22 personen hebben een stem uitgebracht voor Dierenpension de Sierkamp.

Dierenpension de Sierkamp

Nieuwe Voorthuizerweg 8
3862 RW Nijkerk
Gelderland, Nederland

Telefoon: +31 (0)33-2457116
KvK: 08070280Soorten dieren: Honden, Katten
Service: Trimsalon, Dagopvang

Openingstijden:


Maandag:
10.30 - 18.00

Dinsdag t/m vrijdag:
10.30 - 17.00

Zaterdag:
10.30 - 16.00

Zon– en feestdagen gesloten

Reviews:

Totaal aantal reviews:
18
Gemiddelde score:
6.2
Algemene Indruk:
6.6
Klantvriendelijkheid:
6.6
Diervriendelijkheid:
6.1
Indruk binnenverblijf:
6.0
Indruk buitenverblijf:
6.9
Hygiëne‎:
6.1
Ligging:
7.3
Prijs/Kwaliteit:
6.3
Plaats een review

1.7
Algemene Indruk:2.3
Klantvriendelijkheid:1.6
Diervriendelijkheid:1.1

Review geplaatst door

, Periode: Februari 2024
anoniem
We zouden onze twee hondjes hier laten blijven voor een periode van anderhalve week, startende dit weekend. Helaas is onze oudste hond plotseling en onverwachts overleden, en na veel overleg en uitzoekwerk hebben we besloten onze andere hond mee te nemen, aangezien hij erg verdrietig lijkt en niet eet. Wij houden hem dan liever bij ons, en met hem kan dat ook, ons oudste hondje had nooit meegekund, maar alleen onze jongste is geen problemen.

Nu kwam het punt dat meteen zodra we akkoord hadden van het verblijf dat we het dierenpension gingen bellen met het vervelende nieuws. Dit hebben we begin van de week gedaan. En we begrijpen volledig dat het afzeggen van ander halve week 2 hondjes erg vervelend is voor een pension. Maar hun reactie hadden we niet verwacht.

Na het uitleggen dat we onze lieve trouwe viervoeter helaas zijn verloren en de jongste te ziek is om naar het pensioen te gaan dus we hem meenemen kwam er alleen een ‘ bedankt voor het doorgeven en doei’ vanaf. Nou ben ik niet opzoek naar eindeloos medeleven maar je zou verwachten dat mensen met passie voor honden weten hoe het voelt om zo’n vriendje te missen en dat we niet afzeggen voor de lol. Een ‘gecondoleerd, veel sterkte, heel vervelend en ergens ook wel alsnog een fijne vakantie’ had ik wel verwacht. Ze waren erg koud en kill
En na deze koude reactie en het lezen van alle recensies van honden die hier niet juist behandeld zijn en ook veel zijn afgevallen ben ik blij dat we het afgezegd hebben, ons hondje heeft het nu al moeilijk genoeg.

Voor mij geen optie om hem hier ooit nog naar toe te brengen.
Was deze review nuttig? -2

1.1
Algemene Indruk:1.0
Klantvriendelijkheid:1.1
Diervriendelijkheid:1.0
Indruk binnenverblijf:1.1
Indruk buitenverblijf:1.2
Hygiëne‎:1.2
Ligging:1.1
Prijs/Kwaliteit:1.2

Review geplaatst door

Chinouk Verbaan
Mijn hond heeft hier verbleven.
Er werd mij verzekerd dat er goed op mijn hond gepast zou worden.
Echter bleek dat absoluut niet het geval.
Ik kreeg mijn hond in bizar slechte staat terug.
Meerdere verwondingen, ontzettend angstig, sterk vermagerd en zwaar depressief.
Hierover ben ik niet op de hoogte gesteld, terwijl ik meerdere malen contact heb gezocht met het pension.
Ik waarschuw jullie lieve mensen.
Als je van je diertje houd, dan breng je hem niet hier! Ik ben inmiddels maanden verder en nog steeds kampen wij met de klachten van de nalatige zorg en verwaarlozing tijdens zijn verblijf hier.
Klachten zijn ook ingediend maar hier wordt niks mee gedaan. Zeer onprofessionele werkwijze en totaal geen ruimte voor verbetering als ik de reacties op de reviews op Google zo lees.
Was deze review nuttig? +2

1.6
Algemene Indruk:1.5
Klantvriendelijkheid:1.8
Diervriendelijkheid:1.8
Indruk binnenverblijf:1.9
Indruk buitenverblijf:1.6
Hygiëne‎:1.3
Ligging:1.4
Prijs/Kwaliteit:1.4

Review geplaatst door

, Periode: April 2023
QIANQIAN CU
Mijn hond is door de douane hierheen gestuurd voor quarantaine. Op de zevende dag vertelden ze me dat de hond stierf! Hij weigerde foto's van de hond of bewakingsgegevens te verstrekken, ik weet niet wat er is gebeurd, het is gewoon verdwenen en ik heb niets gezien...
Was deze review nuttig? +1

2.5
Algemene Indruk:2.4
Klantvriendelijkheid:2.4
Diervriendelijkheid:1.8
Indruk binnenverblijf:2.1
Indruk buitenverblijf:2.9
Hygiëne‎:1.1
Ligging:6.2
Prijs/Kwaliteit:1.4

Review geplaatst door

Clarisse Bouquet
Onze hond is hier doodziek terug van gekomen. Veel afgevallen..gebeld met hun..advies wa zelf.maar dierenarts te gaan..
Was deze review nuttig? +4

9.3
Algemene Indruk:9.5
Klantvriendelijkheid:9.5
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:8.5
Indruk buitenverblijf:10.0
Hygiëne‎:9.5
Ligging:7.7
Prijs/Kwaliteit:9.5

Review geplaatst door

, Periode: September 2020
S visscher
Wat een geweldig dierenpension hebben jullie toch!! Bedankt lieve mensen van de Sierkamp! Simba en Tommie zijn weer super bij jullie vandaan gekomen. Zoals altijd weer heerlijk gewassen en gekamd.
Was deze review nuttig? 0

2.5
Algemene Indruk:4.7
Klantvriendelijkheid:3.3
Diervriendelijkheid:1.1
Hygiëne‎:1.0

Review geplaatst door

, Periode: December 2019
Michiel de G
Odin Is van 23 tot 27 december in het pension geweest. Ik heb hem gebracht toen hij in een goede conditie was, maar toen mijn vader hem kwam halen zag hij meteen dat het helemaal niet goed ging. Odin stond helemaal bol, stonk een uur uit de wind naar poep, vacht was helemaal nat en hij liep vreemd. Eenmaal thuisgekomen zat er geen teken van leven meer in. Hij lag alleen maar en reageerde nergens meer op en op zijn poten zaten allemaal stukjes uitgeharde poep. Met spoed de hond naar de dierenarts gebracht die zich direct ernstige zorgen maakte. Foto’s gemaakt, pijnstilling en medicatie tegen misselijkheid. Op de foto’s was gelukkig alleen veel lucht te zien en moest het goed in de gaten houden en direct terug komen als hij gaat spugen of niet meer eet.
Thuisgekomen ging het even goed maar hij zakte al snel weer helemaal in ( https://youtu.be/agW88rVS3fM ). Hij heeft de hele nacht liggen trillen en hijgen van de pijn ( https://youtu.be/mX1xen8PjdI )en mijn hele huis stonk naar poeplucht.
De volgende dag weer naar de dierenarts ondanks dat hij iets beter leek maar hij wilde voor het eerst in 9,5 jaar niet eten… dit heeft nog een dag geduurd voordat hij weer langzaam begon met eten en weer wat actiever werd. Hij was zo verzwakt dat hij tijdens het lopen met niezen voorover viel en met het optillen van zijn poot tijdens het plassen gewoon omviel. Het trillen heeft in totaal 3 dagen geduurd.
Voor mijn gevoel heeft mijn hond daar 4/5 dagen in zijn hok in zijn eigen poep gelegen en amper ook maar enige vorm van aandacht gehad en voor het ophalen even snel afgespoten met water…. Het is voor mij volledig onbegrijpelijk dat na het zien van mijn hond bij het ophalen niemand is opgevallen dat hij meer dood dan levend was en kapot ging van de pijn….. Ook had hij een (schuur)wond boven zijn neus wat nu een kale lichtroze plek is geworden.
Ik ben inmiddels 300 euro kwijt aan dierenartskosten en vooral heel veel zorgen gehad om hem.
Ik vind het schandalig hoe mijn hond behandeld is en zal hier ook nooit meer mijn hond terugbrengen. In het verleden is Odin hier vaker geweest en is het vaak wel goed gegaan maar ik denk dat er met de feestdagen gewoon een tekort aan (kundig) personeel en-of aandacht voor de honden aanwezig is.
Natuurlijk kan er altijd wat met een dier gebeuren maar het raakt mij vooral dat er doodleuk gezegd word. Nee, leuk gespeeld en niks gemerkt, alles is goed gegaan……. Onbegrijpelijk dat men dit kan zeggen als een hond in zo’n staat verkeerd. Bel dan gewoon als het niet goed gaat, dat is wat wij iedere keer aangeven als we hem wegbrengen. Bel als er wat is!
Op de dag dat mijn vader Odin heeft opgehaald heeft hij direct met ophalen aangegeven dat hij er niet goed uitzag. Later heeft mijn vader nog boos opgebeld met de vraag wat er in godsnaam met Odin gebeurd is en uiteindelijk boos opgehangen omdat in eerste instantie werd gezegd dat alles prima was gegaan en na het boos worden moest er ineens nagevraagd worden bij anderen hoe het was geweest. Ik heb zelfs een week gewacht met het schrijven van deze review omdat ik zo ontzettend kwaad ben.
Was deze review nuttig? +18
Plaats een review
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Ben jij de eigenaar van dit pension?

Andere pensions in de buurt van Nijkerk