Dierenpension The Animal Farm, Meerssen

18 bezoekers hebben een review geplaatst en 17 personen hebben een stem uitgebracht voor Dierenpension The Animal Farm.

Dierenpension The Animal Farm

Raar 40
6231 RR Meerssen
Limburg, Nederland

Telefoon: +31 (0)43-3653434


Javascript moet aanstaan om dit e-mailadres te kunnen lezen

Soorten dieren: Honden
Service: Trimsalon

Openingstijden:


Maandag t/m vrijdag:
10.00 - 19.00

Zaterdag:
17.00 - 18.00

Zon- en feestdagen gesloten.Halen en brengen volgens afspraak

Reviews:

Totaal aantal reviews:
18
Gemiddelde score:
9.1
Algemene Indruk:
9.3
Klantvriendelijkheid:
8.9
Diervriendelijkheid:
9.1
Indruk binnenverblijf:
9.8
Indruk buitenverblijf:
9.8
Hygiëne‎:
9.1
Ligging:
9.2
Prijs/Kwaliteit:
9.2
Plaats een review

4.8
Algemene Indruk:5.9
Klantvriendelijkheid:1.8
Diervriendelijkheid:1.7
Indruk binnenverblijf:6.9
Indruk buitenverblijf:6.8
Hygiëne‎:6.5
Ligging:6.5
Prijs/Kwaliteit:1.9

Review geplaatst door

, Periode: Maart 2024
Johannes
Ik heb geen positieve ervaring met deze kennel. Wij brachten onze hond tijdens het paasweekeinde en kregen een totaal ander hond terug dan we gebracht hadden. Ze was zeer angstig en wilde een paar dagen niet eten. Bij het ophalen schetste de eigenaar een beeld van onze hond dat wij totaal niet herkenden. Zo zou ze dominant zijn en veel blaffen en niet kunnen wachten op haar eten. Onze hond speelt veel en vaak met andere honden en is daarbij erg enthousiast maar zeker niet dominant. Blaffen doet ze eigenlijk nooit. Thuisgekomen bleek onze hond wonden en geronnen bloed over zo'n 10 centimeter van haar bek te hebben. We vinden het onbegrijpelijk dat men dit niet heeft opgemerkt. We hebben de kennelhouder hier tot drie maal toe over gemaild, maar een bevredigend antwoord bleef uit.
Reactie van Dierenpension The Animal Farm:
We hebben deze reactie al van je verwacht, Hans. Je bent duidelijk zwaar beledigd dat je hond niet meer welkom bij ons is vanwege haar dominante gedrag. We hebben diverse keren op je berichten gereageerd maar jij nooit op de onze!!! O.a. foto's van haar als bewijs van haar dominante gedrag. (Indien gewenst kan ik ze hier nog eens plaatsen ter verduidelijking voor andere mensen)... Hierop helaas nooit enige reactie van jou mogen ontvangen. De foto's van die zg grote wonden bij haar mond mag je hier gerust plaatsen. (Niks te zien namelijk). Bijzonder knap trouwens dat je ze zelf ook over het hoofd gezien hebt bij het ophalen... Als ze al een wondje gehad zou hebben, vast niet vanwege haar zweetvoeten. Zoals gezegd, niet meer welkom bij ons vanwege haar dominante gedrag en dus ter bescherming van onze andere lieve gasten. Succes verder!!
Was deze review nuttig? 0

9.9
Algemene Indruk:10.0
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:10.0
Indruk buitenverblijf:10.0
Hygiëne‎:10.0
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:9.0

Review geplaatst door

, Periode: Augustus 2020
Turbo Nick
Onze hond Pebbles is in deze periode 3 weekjes gaan logeren bij the animal farm in Raar (Meerssen). Maar niet alleen deze keer, vanaf moment dat we haar hebben 8 jaar geleden en daarvoor onze andere hond Bailey zijn hier ook vaak geweest.
Het grote verschil met de meeste dierenpensions is dat the animalfarm de dieren niet in hokken stopt. Ze hebben streng beleid wat ervoor zorgt dat honden vrij kunnen bewegen en dat waardeer ik enorm. Want als ik iets niet prettig vind is een hond in een cel stoppen (kennel genoemd voor dieren). Daarnaast is de open ruimte en het beekje hartstikke leuk voor de honden. Ook de verzorging is super en het leuke extraatje, de foto's die jennifer en john verzorgen zijn zeer gewild. Ik mis mijn hond enorm bij 3 weken vakantie, dus dat doen we dan ook niet heel vaak. per uitzondering afgelopen zomer voor de 2e keer. Maar ook hier gaat het prima. Ik merk absoluut niet dat onze Pebbles het niet naar haar zin heeft gehad. en als ik wil kan ik altijd even bellen hoe het gaat, dan krijg ik een goed verhaar over wat ze heeft beleeft en met welke andere hond ze speelt etc. Verder zorgen wij er voor dat ze minstens eens per jaar een weekje gaat voor de gewenning erin te houden en elke keer als ze daar naar toe rijden, is Pebbles enorm enthousiast en wil ze direct zelf al richten het verblijf rennen. Ik heb in het verleden ook een ander penion meegemaakt voor 3 dagen parijs en bij terugkomst dachten wij, dit doen we nooit meer. Dus ik ben enorm blij dat de animal farm , Jennifer en team het zo goed voor elkaar hebben en genoeg vertrouwen geven. Echt top dit. Beste dieren pension van limburg.
Was deze review nuttig? +2

10.0
Algemene Indruk:10.0
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:10.0
Indruk buitenverblijf:10.0
Hygiëne‎:10.0
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

Anneke Soute
In najaar 2006 zijn onze twee Border Collie-pups jaarlijks wel een paar keer voor korte of langere tijd bij Jennifer en John en hun medewerkers op vakantie geweest. Niet in hokken hoeven maar de hele dag buiten rondlopen, spelen met andere honden of met een van de medewerkers, model staan voor de eindeloze reeks foto's die John tijdens hun verblijf maakte. Wij konden daardoor ook zorgeloos op vakantie. Een van onze pups was 9 maanden toen we hem kregen en nogal getraumatiseerd. Maar de stabiele omgeving bij Animal Farm zorgde er voor dat hij enerzijds tot rust kwam en meer vertrouwen kreeg in mensen en andere honden, en anderzijds de ruimte had om zichzelf te zijn.
Uiteindelijk zijn we ruim 12 jaar met grote regelmaat naar Raar gereden om onze honden te brengen of op te halen, ook nadat we paar jaar geleden naar de omgeving van Eindhoven verhuisden. De honden kenden de route en braken de auto af als ik Raar binnenreed. Zonder aarzelen mee naar achter, gelukkig ook altijd weer heel blij ons te zien als we ze op kwamen halen. Ze waren altijd even welkom, ook toen ze op hun oude dag een hele doos medicijnen mee kregen.
Lieve Jennifer en John, ik wens heel veel honden nog vele jaren een verblijf bij jullie!
Was deze review nuttig? +2

10.0
Algemene Indruk:10.0
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:10.0
Indruk buitenverblijf:10.0
Hygiëne‎:10.0
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

, Periode: April 2016
Kim Walstock
Onze hond Kuko heeft in april 2016 een proefdag gehad bij the animal farm en is een week later meteen 4 nachten gebleven. Zowel na de proefdag als het verblijf kwam Kuko ontzettend moe thuis. Voor ons een teken dat hij heerlijk heeft gespeeld en geravot. We vonden het erg fijn dat we na afloop veel foto's te zien kregen waarbij duidelijk werd dat er alleen maar heerlijk werd gespeeld met en door de honden. Ook tijdens het verblijf kregen we na het versturen van een e-mail foto's toegezonden om te laten zien dat het allemaal goed ging.

Ik vond dat er zeer professioneel te werk werd gegaan door allereerst een proefdag te organiseren. Ik merkte dat er zeer goed op de lichaamstaal van de hond werd gelet om te bekijken hoe hij zou reageren op andere honden en andersom.

BIj de rondleiding werd duidelijk hoe groot en vooral schoon de verblijven en omgeving zijn. Het ruikt er fris. Overal is er water voor de honden om te drinken en er is zelfs ruimte om te pootje baden, iets dat onze hond fantastisch vindt.

We zijn zeer tevreden en we laten onze hond dan ook in mei 2016 opnieuw met een gerust hart achter bij dit pension.

Groetjes Jan en Kim
Was deze review nuttig? +4

10.0
Algemene Indruk:10.0
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:10.0
Indruk buitenverblijf:10.0
Hygiëne‎:10.0
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

, Periode: November 2015
Jacques Ermers
Hallo Jenifer
Ben normaal niet zo`n speurder op internet maar per toeval ontdek ik jullie reviews.
Zie onze en Bruce onze Duitse herder waardering over jullie het maximale een dikke 10 +.
Onze belangrijkste ding is dat Bruce voor 100% verzorgd word en het naar zijn zin heeft als wij onze vakantie hebben en dat heeft hij bij jullie absoluut hij gaat met het grootste plezier en we krijgen hem altijd weer even goed verzorgd en gezonde weer terug.
Over jullie accommodatie hebben wij meer dan lof alles even schoon en proper met meer dan genoeg leefruimte en animatie voor Bruce en zijn maatjes .
Als wij Bruce ophalen heeft hij zeker een dag nodig om weer op adem te komen van het ravotten en spelen wat hij heeft gehad voor ons een teken dat hij fun heeft gehad en altijd goed doorvoed terug komt haha.
Ook het persoonlijke contact van jullie met Bruce en betrokkenheid met Bruce en ons is gewoon geweldig wat zeer voornaam is dat als we contact opnemen jullie precies weten wie Bruce is oftewel hij is bij jullie geen nummer maar een bekende hond.
Wij kunnen alleen maar positief advies geven , en wat anderen ventileren zou ik zeggen(dat ze eerst in de spiegel kijken) leg het naast jullie neer want jullie en het team doen het geweldig goed .
En nogmaals het gaat om het welzijn en verzorging van onze Bruce en andere makkers en dat is bij jullie gewoon top .
En Bruce zal nog tot in lengte van dagen zijn vakantie bij jullie doorbrengen als wij er ook op uitgaan als hij helaas niet meekan.
Jennifer, John en het team ga maar lekker zo door .
Groetjes Fam. Ermers & Bruce.
Was deze review nuttig? +1

10.0
Algemene Indruk:10.0
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:10.0
Indruk buitenverblijf:10.0
Hygiëne‎:10.0
Ligging:9.9
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

, Periode: Oktober 2014
jenny
Reactie op de review van mevrouw Groenen-Lof:

Jeetje, waar moeten we beginnen. De review van mevrouw Groenen-Lof raakt kant nog wal, woorden zijn compleet uit hun verband getrokken en het zit gewoon boordevol onwaarheden. We hebben wat navraag gedaan in ons netwerk over mevrouw Groenen-Lof en en wat blijkt, mevrouw heeft psychische problemen en ventileert wel vaker haar hersenspinsels. De vraag is dan ook in hoeverre we serieus moeten ingaan op haar review. Zonder hier al te veel energie aan te willen verspillen maar toch e.e.a. recht te zetten, volgt hier onze kant van het verhaal:

Mevrouw stond inderdaad op de stoep en claimde een afspraak te hebben. Ik verwachtte een bruine labrador ipv een golden retriever, dus ik moest even schakelen. Haar letterlijke reactie: Ja, kun je wel STOM staan te kijken maar ik heb toch echt een afspraak om 10:00 uur! Dus meteen nagekeken in de mailbox want volgens haar was de afspraak per mail gemaakt maar wat bleek: ik had een voorstel gedaan voor een datum maar nooit meer een reactie terug ontvangen. Ze gaf daarna ook toe dat ze op dat moment in Portugal zat en het was erbij ingeschoten…
Maar goed, vergissen is menselijk en omdat de volgende klant (die op afspraak was) op de stoep stond, heb ik aangeboden om haar hond Juula tussen de andere klanten door aan te nemen. Achteraf gezien een domme zet: je krijgt stank voor dank, zoals blijkt.
De intake was ook al allesbehalve prettig. Ze had haar (volwassen) dochter meegenomen maar die zat aan één stuk door te huilen. Ze vond alles, maar dan ook werkelijk alles, vreselijk zielig. Maar haar moeder, mevrouw Groenen-Lof, wilde het toch graag een keer proberen met Juula. Volgens haar was Juula een super sociale hond, die gek was op spelen, rennen en dollen met andere honden. Ze was gewend aan veel honden, ook grotere groepen honden, liep altijd los en blablabla. De dochter echter, vertelde precies het tegenovergestelde. Juula liep uitsluitend aan de riem en als ze een andere hond tegenkwamen, gingen ze die juist uit de weg. Juula was bang voor andere honden, speelde niet met andere honden , etc etc etc. Ze kregen van mij het voordeel van de twijfel.
Juula bleek het inderdaad niet naar haar zin te hebben bij ons. Over de exacte reden zal ik het hier verder niet hebben, dat heb ik volgens mevrouw Groenen-Lof tenslotte al 6 x gedaan. ;-) (Maar kennelijk heeft ze het nog steeds niet begrepen).
We zeggen er altijd uitdrukkelijk bij dat als het niet gaat op de proefdag, om welke reden dan ook (dominant gedrag, vluchtdrang, verlatingsangst, treuren, etc), dat we dan contact opnemen en de hond moet dan binnen een uur weer worden opgehaald. Mevrouw Groenen-Lof zei dat ze dit erg op prijs stelde. En in deze context gaf ik dus aan dat het welzijn van het dier ten allen tijde voorop staat en dus niet mijn inkomsten. Anders zou ik niet eens een proefdag hoeven af te spreken maar zou ik gewoon elke hond aannemen. Toen we mevrouw Groenen-Lof belden omdat Juula zat te treuren, sprong mevrouw incl. dochterlief een gat in de lucht van blijdschap…!!!???? Ze kwamen haar meteen ophalen en waren super blij dat de proefdag niet geslaagd was. (Heel bijzonder, hè?)

Het komt wel vaker voor dat de eerste kennismaking niet geheel naar wens verloopt. Zodra klanten dan aangeven dat ze het graag nog een keer zouden willen proberen, dan stellen we samen een stappenplan op zodat de hond langzaam maar zeker toch kan wennen. We waren daar ook zeker toe bereid geweest maar als mensen zo ontzettend blij zijn dat de proefdag niet geslaagd was, dan steken we daar natuurlijk verder ook geen tijd meer in. We besteden onze aandacht veel liever aan al onze leuke en enthousiaste klanten waar we trots op zijn en ook heel dankbaar voor zijn.

Wat betreft de opmerking over het voeren: inderdaad, mevrouw Groenen-Lof, alle honden worden bij ons apart gevoerd. Bij de rondleiding ’s avonds geven we uitgebreid uitleg over hoe dit precies in zijn werk gaat.

En tenslotte, mevrouw Groenen-Lof, we hebben drie vaste verzorgers voor de honden. We werken niet met (gratis) stagiaires. Onze ervaren medewerkers kennen onze gasten door en door en de logeetjes kennen onze verzorgers. Dat is voor iedereen wel zo prettig: Voor de honden telkens weer een vertrouwd gezicht en de verzorgers kennen alle honden bij naam incl. hun gedrag en evt. bijzonderheden. Je hoeft niet bijzonder intelligent te zijn om te begrijpen dat je dan een bepaalde omvang nodig hebt om deze medewerkers te kunnen bekostigen. (We werken tenslotte niet allemaal voor een zwaar gesubsidieerde stichting zoals u mevrouw Groenen-Lof). Het terrein is 5000 m2 groot, dus 30 honden op zo’n terrein met 3 fulltimers is echt niet te veel.
PS: Mevrouw Groenen-Lof, check uw mailbox, ik heb al twee keer gereageerd op uw mailtjes maar ben er nu klaar mee!
Was deze review nuttig? +10
Plaats een review
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Andere pensions in de buurt van Meerssen