Hondenpension "Bij Frank en Maud", Posterholt

5 bezoekers hebben een review geplaatst en 17 personen hebben een stem uitgebracht voor Hondenpension "Bij Frank en Maud".

Hondenpension "Bij Frank en Maud"

Nieuw Holsterweg 50
6061 EH Posterholt
Limburg, Nederland

Telefoon: +31 (0)475-691108
Bgg: +31 (0)6-52172353
KvK: 12063310Soorten dieren: Honden

Openingstijden:


Dagelijks (Ook op zon- en feestdagen)
10.00 - 12.00
18.00 - 19.00

Reviews:

Totaal aantal reviews:
5
Gemiddelde score:
8.3
Algemene Indruk:
9.0
Klantvriendelijkheid:
8.2
Diervriendelijkheid:
8.0
Indruk binnenverblijf:
8.7
Indruk buitenverblijf:
8.0
Hygiëne‎:
8.3
Ligging:
8.1
Prijs/Kwaliteit:
8.2
Plaats een review

3.4
Algemene Indruk:7.0
Klantvriendelijkheid:1.0
Diervriendelijkheid:1.1
Indruk binnenverblijf:6.8
Indruk buitenverblijf:2.0
Hygiëne‎:3.9
Ligging:3.2
Prijs/Kwaliteit:2.2

Review geplaatst door

, Periode: Juli 2019
anoniem
Wegens onze vakantie hebben wij 2 maal onze hond ziek terug gekregen. Vorige keer is mei is hij flink gebeten geworden door een andere hond. Dit is toen wel goed opgelost om tegen moet te komen in de artskosten. Nu de vakantie van vorige week hebben we hun t voor van de twijfel gegeven. 2 dagen geleden hebben we onze Charley opgehaald. Echter hebben we weer een zieke Labrador terug gekregen. Longontsteking, oogontsteking, keelontsteking en flink afgevallen, uitgeput, hangende rode oogleden. We hadden aangeven om hem in een rustig groepje te plaatsen ivm zijn leeftijd en vorige ervaring. Doordat hij fietsgedrag had(volgens Frank en Maud) is hij naar n grotere groep geplaatst die hem (volgens Frank) aankonden. Het is een rustige hond die is gecastreerd en totaal geen dominantie in zich heeft als hij zij goed voelt. Na contact opgenomen te hebben met de kennel was de reactie koud en ongeïnteresseerd. De dierenartskosten die we gemaakt hebben was nu niet bespreekbaar. De dierenartsen wat Charley kent van pup af aan, vond het fietsgedrag ook totaal niet bij hem passen. Charley heeft zich wss moeten bewijzen doordat hij zich niet goed voelde. Na mijn mening is de kennel te groot geworden waardoor ze het overzicht kwijt zijn. Zeer koude douche voor de hond en ons vertrouwen.
Was deze review nuttig? -3

9.4
Algemene Indruk:9.0
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:9.0
Indruk binnenverblijf:9.0
Indruk buitenverblijf:9.0
Hygiëne‎:9.0
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:9.9

Review geplaatst door

Vivian
Onze herder Fenna komt er vanaf pup.. we laten haar telkens met een gerust hart achter bij Frank en Maud.. we moeten er drie kwartier voor rijden maar dat is t dik waard.. lieve mensen en een fijne plek waar onze hond veel plaats heeft en veel buiten is met de andere honden.. top!!
Was deze review nuttig? +4

9.9
Algemene Indruk:10.0
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:10.0
Indruk buitenverblijf:10.0
Hygiëne‎:10.0
Ligging:9.0
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

, Periode: Oktober 2016
Monique Heinemans
Wij hebben de afgelopen jaren, na een paar negatieve ervaringen bij andere pensions, onze honden nooit meer naar een pension gebracht.
Met onze laatste nieuwe hond zijn we naar Maud en Frank gegaan en dat was meteen een schot in de roos. Onze hond is er nu al 4 keer geweest tijdens onze vakanties en dit naar alle tevredenheid. Wij hebben alle vertrouwen in Frank en Maud, die heel deskundig hun bedrijf leiden. We gaan met een gerust hart op vakantie en als we onze hond ophalen dan hebben we steeds de indruk dat hij het goed heeft gehad. Dus super! Helaas ligt het een beetje uit de route en is het bijna 3 kwartier rijden, maar dat hebben we er graag voor over.
Het hele jaar geopend en ook op zondag je hond kunnen brengen en halen vind ik een enorme service! Top adres waar wij en ook onze hond graag terug gaan.
Aanrader!
Was deze review nuttig? +4

9.9
Algemene Indruk:9.9
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:9.8
Indruk binnenverblijf:9.5
Indruk buitenverblijf:10.0
Hygiëne‎:9.6
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

, Periode: Juni 2014
Annie Falize-Bessems
Wij zijn zeer tevreden. Hebben onze 3 honden weer gebracht, vanuit Landgraaf, omdat het zo goed bevalen was vorig jaar. Helaas heeft 1 van onze honden een plotselinge miltkanteling (uitkomst na sectie)gehad, wat zeer zelden voorkomt, en is tijdens het verblijf overleden. Dit was niet te herkennen en jullie treft absoluut geen blaam. Wij zijn super opgevangen en begeleid geworden door Frank en Maud. Ze hebben alles geregeld zoals we het hebben afgesproken aan de telefoon. In de toekomst zullen wij dan ook weer onze honden naar dit pension brengen. Frank en Maud bedankt voor alles en tot een volgende keer
Was deze review nuttig? +4

9.0
Algemene Indruk:8.9
Klantvriendelijkheid:9.9
Diervriendelijkheid:9.9
Indruk binnenverblijf:8.0
Indruk buitenverblijf:9.2
Hygiëne‎:9.1
Ligging:8.1
Prijs/Kwaliteit:9.1

Review geplaatst door

, Periode: Juni 2014
nadine
Troy onze duitse dog komt al jaren bij frank en maud. Wij zijn zeer tevreden alles kan en mag. Je kunt elke dag brengen en halen.10.00-12.00 en 18.00-19.00.de honden zijn dehel dag buiten op de weide aan het spelen. zitten alleen s'nachts binnen. Zijn super tevreden. Is een eind rijden vanuit kerkrade. Maar de prijs is incl voer. daar rij ik graag 40 km voor
Was deze review nuttig? +4
Plaats een review
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Ben jij de eigenaar van dit pension?

Andere pensions in de buurt van Posterholt