Dierenpension van de Voorste Grootel, Bakel

28 bezoekers hebben een review geplaatst en 35 personen hebben een stem uitgebracht voor Dierenpension van de Voorste Grootel.

Dierenpension van de Voorste Grootel

Grotelseheide 11
5761 PX Bakel
Noord-Brabant, Nederland

Telefoon: +31 (0)492-381490
Fax: +31 (0)492-384900
KvK: 17100228Soorten dieren: Honden, Katten
Service: Asiel, Fokker

Openingstijden:


Buiten de zomervakantie:

Maandag, dinsdag, donderdag:
Op afspraak

Woensdag, vrijdag, zaterdag:
10.00 - 16.00

Zondag:
18.30 - 19.00


Tijdens zomervakantie:

Maandag t/m Vrijdag:
10.00 - 12.00 en 18.30 - 19.00

Zaterdag:
10.00 - 12.00

Zondag:
18.30 - 19.00

Reviews:

Totaal aantal reviews:
28
Gemiddelde score:
3.3
Algemene Indruk:
3.4
Klantvriendelijkheid:
3.3
Diervriendelijkheid:
3.4
Indruk binnenverblijf:
2.7
Indruk buitenverblijf:
3.5
Hygiëne‎:
3.2
Ligging:
4.9
Prijs/Kwaliteit:
3.3
Plaats een review

6.8
Algemene Indruk:6.6
Klantvriendelijkheid:7.9
Diervriendelijkheid:7.7
Indruk binnenverblijf:7.0
Indruk buitenverblijf:6.9
Hygiëne‎:5.7
Ligging:5.6

Review geplaatst door

, Periode: Maart 2020
anoniem
Hier een bericht van ons. Wij kwamen bij jullie voor onze teckel.
Wij vonden dat we goed geholpen werden en dat jullie heel vriendelijk waren voor ons.
We werden ontvangen met koffie en jullie namen de tijd voor ons. Dat waarderen wij enorm.
We hebben tot op de dag van vandaag veel plezier van onze Teckel Bella.
Ze is heel lief , speels en groeit goed.
Ze heeft haar warme nestje bij ons gevonden.
Was deze review nuttig? +1

10.0
Algemene Indruk:10.0
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:10.0
Indruk buitenverblijf:10.0
Hygiëne‎:10.0
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

, Periode: Januari 2020
Ilse Verhoecks
Super service! Lieve verzorgsters voor de dieren. Er komen vaak vrijwilligers om lekker met de hondjes in het bos te wandelen. Ik kom hier al jaren met mijn hond en heb al meerdere vrienden en kennissen de voorste grootel aanbevolen. Ga zo door en we hopen dat we ons hondje snel weer mogen laten logeren!
Was deze review nuttig? +1

9.0
Algemene Indruk:8.7
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:9.9
Indruk binnenverblijf:8.8
Indruk buitenverblijf:8.7
Hygiëne‎:8.7
Ligging:8.6
Prijs/Kwaliteit:8.8

Review geplaatst door

, Periode: April 2018
Henk Biemans
Wij komen al 30 jaar bij Nelleke. We hebben er ook 4 honden gekocht in die tijd. De laatste 3 maanden geleden. Wij begrijpen niets van al de negatieve berichten. We zijn altijd netjes behandeld en onze honden zijn 15 /16 jaar oud geworden. Ze zijn ook elke vakantie daar uit logeren zoals wij dat ervaren. Ook dit jaar weer.Dus al die oude berichten van 2013 zijn zeker niet herkenbaar voor ons. Natuurlijk kan zich een probleem voordoen. Maar Nelleke kennende (na al die jaren) wordt dit zeker in alle redelijkheid opgelost. Tenminste als je daar voor open staat..
Was deze review nuttig? +4

Geen cijfer gegeven

Review geplaatst door

, Periode: Februari 2014
Kerkhof
Onze hond is een nacht zoek geweest. Achter een vos aan op de Grootelse Heide. Vanaf 16.30u aan het zoeken geweest tot 21.30. Af en toe kwam hij blaffend langs om te vertellen hoe spannend het was. Hij liet zich niet meer vangen. Dat vossenspoor maakte hem helemaal gek. We hoorden hem soms dichtbij, soms ver weg blaffen. Toen was het stil. Thuis Darco als vermist gemeld, ook bij vd Voorste Grootel. Ik hoopte dat wanneer mensen hem zouden vinden ze meteen het telefoonnr. aan zijn halsband zouden bellen. Gelukkig is hij gechipt!!. Geen telefoontje. De nacht niet geslapen. De volgende dag 's morgens meteen weer op zoek in het bos. 10.00u s morgens belde Dierenopvang Vd Voorste Grootel Bakel. De Dierenambulance Helmond hadden hem 's nachts opgehaald zei de mevrouw. Ooh wat was ik ontzettend blij, hij was niet de hele nacht alleen in het bos geweest. Ze hadden hem laat op de avond opgehaald zei ze. Vandaar de hoge kosten, nachttarief!!. Dat begrijp ik. Hoe laat was dat? 21.00uur. Oké, niet echt 's nachts dacht ik, maar ja hij was terug. Toen ik hem ophaalde vertelde ze dat ze 's avonds niet gebeld hadden omdat ze het nummer op het naamplaatje niet hadden gezien, het was donker. Vreemd iedere dierenambulance-medewerker kijkt toch eerst naar het naamplaatje of zoekt de chip? Iedere opvang kijkt toch even op het plaatje. Hoe laat hadden jullie hem binnen gekregen, vroeg ik nog een keer? Tussen 19.00 en 20.00u, was deze keer het antwoord. Ik vind het niet erg dat ik moet betalen, €61,- maar had toch op zijn minst even gebeld, dan waren we gerustgesteld! Waarom niet gebeld Dierenopvang Vd Voorste Grootel? (De hond dronk thuis anderhalve bak water leeg, heeft hij wel water gekregen?)
Was deze review nuttig? 0

0.7
Algemene Indruk:0.9
Klantvriendelijkheid:0.9
Indruk binnenverblijf:0.4

Review geplaatst door

, Periode: Augustus 2013
JoyceH
Het leed dat dierenasiel van de Voorste Grootel in Bakel heet!

Hallo allemaal,

Op de een of andere manier werkt het systeem met de sterretjes niet helemaal zoals het zou moeten doen, maar meer sterretjes verdient van de Voorste Grootel toch niet.

In januari 2013 hadden we een afspraak bij het dierenasiel in Bakel om naar een kater te gaan kijken. We werden naar een, wat hun "huiskamer" noemen, gebracht. Ik dacht nog nou dat ziet er vrij netjes uit. Mevrouw die de kat liet zien, moest even wat doen. Ondertussen zag mijn schoonvader een deur openstaan en keek wat daar was. Daar zaten nog meer katten in kooitjes opgestapeld. De kooitjes waren iets groter als een gemiddelde reismand.

We vonden de kater wel leuk en namen hem mee naar huis. Volgens de papieren was het een gezonde kater van 4 jaar. Hij leek wel wat ouder, maar we dachten wie weet wat hij heeft mee gemaakt.
Hij was wel wat mager, liep af en toe moeilijk en had diaree.

Toen hij voor de zoveelste keer poep aan zijn poten had zitten, waren we het zat. Eerst wilde we contact opnemen met het dierenasiel. We hebben deze reviews gelezen en dachten daar gaat hij dus nooit meer heen.
We hebben een afspraak gemaakt bij de dierenarts. De dierenarts wilde graag foto's maken, dus weer een nieuwe afspraak gemaakt. Vorige week vrijdag (16-08-2013) ben ik met de kat naar de dierenarts geweest. Op de foto's werd al snel duidelijk dat de kat een tumor had en dat een ruggenwervel scheef was gegroeid. Daarbij was de leeftijd van de kat erg slecht ingeschat.
Aan die tumor moest natuurlijk wat gedaan worden.

Ik heb contact opgenomen met van de Voorste Grootel om verhaal te halen hoe dit kan. Hoe hun en hun dierenarts in Erp dit niet heeft kunnen zien. En deze kat voor gezond door hebben laten gaan. Ik kreeg een heel erg jong meisje aan de telefoon (waarschijnlijk vakantiehulp). De baas was vrij, maar er zou na het weekend contact met me worden opgenomen. Daar wacht ik nu nog steeds op.

Gisteren was het dan zover. Onze kat werd geopereerd. De dierenarts belde me op om te zeggen dat hij er niks meer aan kon doen. De tumor zat in heel zijn darmen en drukte tegen zijn alvleesklier. Helaas heeft de kat dus maar 7 maanden bij ons kunnen zijn en hebben we hem in moeten laten slapen.

Vandaag heb ik nog maar eens een mail gestuurd naar het dierenasiel. Ik denk niet dat ik daar nog een reactie op krijg, maar heb ik ieder geval mijn zegje gedaan.

Ik begrijp helemaal dat een huisdier ziek kan worden. Ik begrijp ook dat een dierenarts niet alles aan de buitenkant kan zien. Maar ik begrijp gewoon niet hoe ze dit allemaal over het hoofd hebben gezien.
Was deze review nuttig? 0

Geen cijfer gegeven

Review geplaatst door

, Periode: April 2013
eveline 2
Geen beschrijving gegeven
Was deze review nuttig? 0
Plaats een review
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Ben jij de eigenaar van dit pension?

Andere pensions in de buurt van Bakel