De DierenvriendIn en Uit, Budel

2 bezoekers hebben een review geplaatst en 6 personen hebben een stem uitgebracht voor De DierenvriendIn en Uit.

De DierenvriendIn & Uit is een professioneel dierenverzorgingsbedrijf in Budel bestaande uit een hondenuitlaatservice, dierenoppas aan huis (katten, boerderijdieren e.d), een kleindierenpension (konijnen, knaagdieren, vogels) en een dierentaxi.

De dieren worden verzorgd door een gediplomeerd dierenverzorgster/paraveterinair, dus ziekten worden snel herkend en het geven van medicijnen is geen enkel probleem.

De DierenvriendIn en Uit

Meemortel 29
6021 AD Budel
Noord-Brabant, Nederland

Telefoon: +31 (0)6-48789140
KvK: 17156156


Javascript moet aanstaan om dit e-mailadres te kunnen lezen

Soorten dieren: Honden, Katten, Knaagdieren, Vogels, Konijnen
Service: Haal- en brengservice, Uitlaatservice, Dier oppas aan huis
Diversen: KonijnenBelangen

Openingstijden:


Brengen en halen van dieren en bezichtigingen is op afspraak.

Reviews:

Totaal aantal reviews:
2
Gemiddelde score:
6.8
Algemene Indruk:
7.1
Klantvriendelijkheid:
6.5
Diervriendelijkheid:
6.1
Indruk binnenverblijf:
3.4
Hygiëne‎:
3.6
Ligging:
6.2
Prijs/Kwaliteit:
6.5
Plaats een review

3.9
Algemene Indruk:4.5
Klantvriendelijkheid:3.4
Diervriendelijkheid:2.5
Indruk binnenverblijf:3.4
Hygiëne‎:3.6
Ligging:6.2
Prijs/Kwaliteit:3.4

Review geplaatst door

, Periode: Oktober
h weissenburger
Heb een aantal keren mijn ara's daar laten logeren. Tijdens de laatste logeerpartij kreeg ik een arah doodziek en de andere ziek mee naar huis. Omdat ik ze laat 's avonds ophaalde en ze dan toch altijd na het ophalen anders reageren,zag de ellende pas de volgende dag 's avonds toen ik na mijn werk thuis kwam. Voor de ene was het op al te laat,hij was te ziek. Ik kon op vrijdag in de avond geen Vogelarts meer vinden. Hij overleed voordat een gespecialiseerde arts hem kon helpen. De andere kon met een kuur van 6 weken nog gered worden. En hij treurt vreselijk om zijn maat. De oppas wees alle schuld van zich. Ondanks ze het tijdens de 4 weken die ze bij haar waren iets gezien zou moeten hebben. Want de poep was zwaar verkleurd. En de ene ara al zwaar vermagerd. Waaraan hij overleden was vroeg ze niet eens. En later ook nooit hoe het met de andere ging. Zware teleurstelling. Verstand van ara's (of kromsnavels) heeft ze dus niet. Want ze vertelde tijdens het ophalen dat de ara's dagenlang geschreeuwd hebben. Nou dat dit een oorzaak heeft mag duidelijk zijn. Een kind huilt ook niet voor nix.Het verblijf was ook te vochtig, volgens de arts. En de temperatuur zeker ook niet goed genoeg tijdens hun verblijf. En dat klopte zeker.
Ik had daar mijn eigen voliere staan die ze mocht gebruiken als mijn aras niet kwamen logeren. Toen is ze ophaalde mocht ik ze smerig en met een stinkende geur mee naar huis nemen. Geen idee welke dieren er allemaal ingezeten hebben. Ze was wel schoon en wel daar neerzeten toen ik ze daar heb geplaatst.
Reactie van De DierenvriendIn en Uit:
Beetje jammer dat je hier de waarheid niet verteld. Even wat feiten; je hebt ze op donderdag opgehaald en als ze zo ziek waren geweest had je vrijdag naar een dierenarts kunnen gaan maar je ging pas zaterdag. Ik heb je zeker wel gevraagd hoe het ging, maar ik kreeg alleen maar beschuldigingen naar m'n hoofd gegooid, daar heb ik echt geen zin in. Als ze zo verzwakt en mager waren geweest dan had je dat toch zeker gezien en gevoeld toen je ze ging vangen. Kom op zeg.

Het verblijf was niet vochtig en niet te koud (verwarming stond aan!). Hoe kan een arts iets van de omgeving zeggen als hij niet eens hier is geweest? Er zijn wel veel klanten in die periode hier geweest die kunnen bevestigen dat de omgeving prima was en de vogels er goed uitzagen.

Jouw ara's hebben hier diverse keren gelogeerd en elke keer geschreeuwd, iets dat ze thuis ook doen heb je me verteld. En wat alle ara's doen overigens. Als ik zo slecht zou zijn met ze waarom heb je ze dan vaker hier gebracht?

En dan ook nog beweren dat je voliere stinkt, schandalig gewoon. Je voliere was erg vies toen je em kwam brengen, toen gaf je de vorige oppas de schuld. We hebben em toen samen buiten schoongemaakt, maar dat weet je zeker niet meer. En maar klagen op de vorige oppas. Ik had jouw voliere gepoetst en ontsmet en uit elkaar buiten gezet, hoe kan dat dan stinken. Voor jouw informatie; er hebben alleen vogels en konijnen in die voliere gezeten, maar jouw ara's maakten er nog de grootste bende van.

Makkelijk hoor iemand anders de schuld geven.
Was deze review nuttig? 0

9.6
Algemene Indruk:9.6
Klantvriendelijkheid:9.5
Diervriendelijkheid:9.6
Prijs/Kwaliteit:9.6

Review geplaatst door

, Periode: Juli 2015
helma
ik maak al vele jaren gebruik van de hondenuitlaatservice.
de honden kijken er naar uit en zijn wild enthousiast als ze mee mogen.
het gaat allemaal heel erg vriendelijk, Hilde heeft echt hart voor de dieren.
ze maakt ook nog eens leuke plaatjes op de tochtjes met de honden.
de honden socialiseren sneller en beter doordat ze met andere honden op pad mogen.
zand, water, modder alles mag en kan... heerlijk
ik ben uiterst tevreden en zou niet weten wat ik zonder haar zou moeten beginnen.
ga vooral nog heel lang door op deze manier.

Helma
Was deze review nuttig? 0
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Andere pensions in de buurt van Budel