Hondencentrum Fikkie!, Eersel

8 bezoekers hebben een review geplaatst en 13 personen hebben een stem uitgebracht voor Hondencentrum Fikkie!.

Hondencentrum Fikkie! is de plek waar uw hond een heerlijke vakantie heeft en de hele dag lekker buiten of in de verwarmde binnenverblijven in groepsverband kan spelen, zwemmen of luieren. Altijd onder toezicht van een van onze enthousiaste medewerkers. S'nachts verblijven ze in ruime gezellige honden huiskamertjes voorzien van een bed, mand of benche. Ook dagopvang is mogelijk. Voor kleine hondjes hebben we een aparte groep!

Hondencentrum Fikkie!

lage heide 8a
5521 NM Eersel
Noord-Brabant, Nederland

Telefoon: +31 (0)6-50458821
KvK: 17195647


Javascript moet aanstaan om dit e-mailadres te kunnen lezen

Soorten dieren: Honden
Service: Dagopvang, Haal- en brengservice, Uitlaatservice

Reviews:

Totaal aantal reviews:
8
Gemiddelde score:
8.7
Algemene Indruk:
9.5
Klantvriendelijkheid:
8.6
Diervriendelijkheid:
8.8
Indruk binnenverblijf:
9.4
Indruk buitenverblijf:
9.3
Hygiëne‎:
8.3
Ligging:
8.1
Prijs/Kwaliteit:
8.1
Plaats een review

9.7
Algemene Indruk:10.0
Klantvriendelijkheid:9.9
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:8.7
Indruk buitenverblijf:9.7
Hygiëne‎:9.6
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

, Periode: 2020
Louise99
Ideale plek voor mn honden want ze zijn gewoon op vakantie, zo voelt het. Na de zin:" We gaan naar Fikkie" wordt ik onthaald op kwispelen, springen, blij gekef en peilsnel rennen naar de deur als om te zeggen 'waar wacht je dan nog op?' Echt een su-per-fijn adres met kennis van zaken en liefde voor de hond. Beste aanrader ooit wat mij betreft. Mazzel als je er voor de vakantie nog een plek kan bemachtigen.
Was deze review nuttig? 0

9.3
Algemene Indruk:9.6
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:9.6
Indruk buitenverblijf:9.6
Hygiëne‎:9.6
Ligging:7.9
Prijs/Kwaliteit:7.8

Review geplaatst door

, Periode: December 2015
N. P. van Agthoven
Al jaren breng ik mijn Golden Retriever naar Fikkie wanneer ik op vakantie ga. Hij gaat er kwispelend naar binnen en haal hem goed verzorgd en tevreden weer op. Alles is tot in de puntjes geregeld en wat een top personeel! Ook leuk dat je foto's en filmpjes van de honden kan bekijken op Facebook. Emiel is een paar weken geleden bij mij thuis geweest om te helpen met het probleemgedrag van mijn hond in huis en tijdens het wandelen aan de riem. Dat heeft me goed geholpen en ik ben er erg blij mee! Ik kan het iedereen aanraden, want een betere plek is er niet voor je hond!
Was deze review nuttig? +5

3.5
Algemene Indruk:8.1
Klantvriendelijkheid:0.4
Diervriendelijkheid:0.5
Indruk buitenverblijf:7.9
Hygiëne‎:0.5
Ligging:6.7
Prijs/Kwaliteit:0.3

Review geplaatst door

, Periode: Augustus 2015
Alex
Door de positieve reviews waren mijn verwachtingen erg hoog. Ik ben zo verschrikkelijk teleurgesteld! Twee keer heb ik mijn hond gebracht en twee keer heb ik haar ziek teruggekregen. Eind augustus heb ik haar zelfs zó ziek bij hondenopvang FIKKIE opgehaald, dat o.a. de dierenartskosten al zijn opgelopen tot meer dan. €300,-. Deze dierenartskosten worden niet door FIKKIE vergoed en dat is zwaar teleurstellend. FIKKIE heeft namelijk verzuimd goed voor mijn hond te zorgen en neemt niet haar verantwoordelijkheden. Zolang het goed gaat, is er geen vuiltje aan de lucht, maar als het een keer fout gaat, dan gaat het ook écht heel erg fout! Erg jammer dat zij zich zo dier- en klantonvriendelijk opstellen; de verwachtingen waren zoals eerder vermeld erg hoog. De opvang ziet er leuk uit en daar betaal je dan ook (graag) voor. Gemakkelijk verdiend helaas, want er wordt niet naar behoren en naar verwachting voor de honden gezorgd. Ik bracht een gezonde hond naar de opvang en nam een vieze, natte en chronisch zieke hond mee naar huis. Nu, een maand later, lopen we nog steeds bij de dierenarts.
Reactie van Hondencentrum Fikkie!:
Helaas bestaat de recensie van deze mevrouw voornamelijk uit onwaarheden. Haar Golden Retriever heeft thuis een hotspot achter de oren ontwikkeld, waarschijnlijk door water in de oren tijdens het bad thuis. Bij het ophalen was de hond nog kerngezond en schoon en droog achter de oren. Hier hebben wij beeldmateriaal van. Ook hebben wij contact gehad met de dierenarts van mevrouw en deze geeft aan dat ons absoluut niets te verwijten valt. Hotspots kunnen veel oorzaken hebben en binnen een half uur ontstaan. Mevrouw probeert nu via slechte recensies ons tot een betaling te dwingen. Omdat wij onze energie liever in positieve zaken steken hebben wij aangeboden alle dierenartskosten te vergoeden, maar mevrouw wil nog meer geld ontvangen en dreigt met slechte recensies. Wij hebben in het verleden altijd onze verantwoordelijkheid genomen en zullen dat ook altijd blijven doen. Dit blijkt gelukkig uit het minimale verloop onder onze klanten.
Was deze review nuttig? +7

9.4
Algemene Indruk:9.5
Klantvriendelijkheid:9.7
Diervriendelijkheid:9.8
Indruk binnenverblijf:9.4
Indruk buitenverblijf:9.4
Hygiëne‎:9.5
Ligging:8.5
Prijs/Kwaliteit:9.2

Review geplaatst door

, Periode: April 2015
lizzie
Mijn 3 Bearded Collies zou ik nergens anders achterlaten.Als ik weg moet dan kan dat met een gerust hart, wetende dat ze het erg naar hun zin hebben bij Fikkie, met ruimte, vrijheid en lieve mensen.
Was deze review nuttig? +4

9.5
Algemene Indruk:9.6
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:10.0
Indruk buitenverblijf:9.9
Hygiëne‎:10.0
Ligging:6.7
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

, Periode: April 2015
Robby & Tamara
Wij brengen onze hondjes nu al een paar jaar naar Fikkie! Wij en de hondjes zijn daar super tevreden over!Nergens krijgen honden zoveel vrijheid als bij Fikkie, een enorm leuk team met geweldige mensen dat dagelijks de zorg van onze hondjes oppakt. Met liefde en plezier
Was deze review nuttig? +1

9.8
Algemene Indruk:10.0
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:10.0
Indruk buitenverblijf:10.0
Hygiëne‎:10.0
Ligging:8.0
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

, Periode: April 2015
L Burgers
Al 3 jaar bekend met dit prachtige bedrijf! Top verblijf voor je hond; Zeer betrokken en deskundige medewerkers, mooie verblijven en prachtige ruimte om buiten te spelen. Aanvankelijk gestart in Eindhoven en sinds een klein jaar verhuisd naar Eersel. Jammer voor ons maar de pendeldienst tussen Eindhoven en Eersel verzacht het leed enigszins!
Was deze review nuttig? +1
Plaats een review
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Ben jij de eigenaar van dit pension?

Andere pensions in de buurt van Eersel