Dierenhotel Mirando, Geldrop

14 bezoekers hebben een review geplaatst en 14 personen hebben een stem uitgebracht voor Dierenhotel Mirando.

Dierenhotel Mirando

Hulst 126
5662 TK Geldrop
Noord-Brabant, Nederland

Telefoon: +31 (0)40-2850289
Bgg: +31 (0)6-53830961
Fax: +31 (0)40-2802780


Javascript moet aanstaan om dit e-mailadres te kunnen lezen

Soorten dieren: Honden, Katten, Knaagdieren, Vogels, Konijnen
Service: Fokker

Openingstijden:


Maandag t/m zaterdag:
09.00 - 19.00

Zondag:
10.00 - 19.00

Reviews:

Totaal aantal reviews:
14
Gemiddelde score:
4.3
Algemene Indruk:
4.0
Klantvriendelijkheid:
5.3
Diervriendelijkheid:
5.3
Indruk binnenverblijf:
5.8
Indruk buitenverblijf:
3.7
Hygiëne‎:
4.9
Ligging:
4.1
Prijs/Kwaliteit:
4.8
Plaats een review

9.9
Prijs/Kwaliteit:9.9

Review geplaatst door

, Periode: Maart 2020
anoniem
Miranda is zeer bedreven met dieren.Ze is lief voor dieren en krijgen goede voeding en alle aandacht die ze nodig hebben.ze doet alles eraan om de dieren naar hun zin te maken. Door mijn ervaringen vind ik dit een zeer goede honden hotel.En Miranda vind ik echt een top vrouw.
Ook Henk van de loo te Geldrop een zeer goede hondenfokker ze krijgen het beste eten en zijn zeer lief en bedreven met hun honden en de pups.Ik heb daar 3 prachtige goed doorvoeden pups gekocht in de loop van jaren. Ze waren in een zeer goede condite netje ingeent en gescipt geen oormijt of vlooien enz. Als je daar een puppy koopt weet je zeker dat je een goede doorvoede gezonde pup krijgt.
Van mijn krijgt Henk van de loo hondenfokker in geldrop dasrom 10 sterren omdat je goede antwoorden krijgt en vriendelijk zijn en goede pups verkopen
Vriendelijke groet Yvonne uit den bosch
Was deze review nuttig? -1

1.3
Algemene Indruk:1.0
Klantvriendelijkheid:3.5
Diervriendelijkheid:1.0
Indruk binnenverblijf:1.0
Indruk buitenverblijf:1.0
Hygiëne‎:1.0
Ligging:1.0
Prijs/Kwaliteit:1.0

Review geplaatst door

, Periode: Januari 2020
Kanzi Hoste
Heb de hond van mn zusje in januari daar heen gebracht voor een paar dagen, loop ik het binnen verblijf in ruik ik een stank die niet te harden is gewoon zuur van de plas en uitwerpselen van de honden, dus je raad het al de hond stinkt ook helemaal naar poep dat komt waarschijnlijk omdat die de hele dag in zijn eigen uitwerpselen ligt,

Daarnaast is de hond ook nog verkouden terug gekomen en moest naar de dierenarts voor medicijnen dus ze zal er niet heel warm bij hebben gezeten die paar dagen,

Ook hield de hond ervan geaaid te worden en nu hij thuis is duikt hij met zijn hoofd naar de grond elke keer als je hem wil aaien ik weet niet hoe ze de hond daar hebben behandeld maar hebben hem bang terug gekregen!!

Aangekomen bij ons huis liep de hond gelijk richting zijn voerbak en at alles op en dronk een hele bak water leeg die ik meteen weer alle 2 vulden en hij daar ook nog aan begon komt er op neer dat de hond veel honger moet hebben gehad, ook vond mijn zusje dat het leek of ze was afgevallen?!

Ik had al mijn twijfels over het pension toen ik binnen kwam lopen, ook zien de mensen daar er niet erg verzorgd uit... maar gezien de omstandigheden had ik geen keus dan hem daar achter te laten voor een paar dagen! Toen ik de hond kwam halen kon ik niet zien hoe de hond erbij zat want voor dat ik binnen kwam liepen ze al naar buiten met de hond dus het zal wel niet goed schoon zijn gehouden want zoals ik al eerder zei de hond stonk vreselijk naar poep!!
Was deze review nuttig? +2

6.8
Algemene Indruk:6.0
Klantvriendelijkheid:8.0
Diervriendelijkheid:6.5
Indruk binnenverblijf:7.0
Indruk buitenverblijf:6.5
Hygiëne‎:7.0

Review geplaatst door

, Periode: December 2018
anoniem
De negatieve reacties zijn onzin. Ik heb hier 12 weken lang stage gelopen, dus ik weet onderhand wel wat er elke dag gebeurt. Alle honden, ook pensionhonden, zijn elke dag 2x minimaal een uur buiten. Ze krijgen kranten, een dekentje, een mand, elke dag een verse bak water en elke dag word het hok schoongemaakt. Dit bedrijf is een aanrader voor pension en puppy's.
Was deze review nuttig? -2

Geen cijfer gegeven

Review geplaatst door

anoniem
Dankjewel lieve pebbles dat je 12 jaar mee bent gegaan met veel verdriet heb ik gister afscheid van je moeten nemen je blijft mijn vriend voor altijd
Was deze review nuttig? -5

6.2
Algemene Indruk:6.7
Klantvriendelijkheid:7.7
Diervriendelijkheid:7.9
Indruk binnenverblijf:8.0
Indruk buitenverblijf:5.8
Hygiëne‎:3.7
Ligging:6.4
Prijs/Kwaliteit:3.7

Review geplaatst door

, Periode: Januari 2016
Peter C
Onze hond gaat al 13 jaar daar 1 a 2 maal per jaar op vakantie.Wordt voor weinig geld gehaald en gebracht naar het Utrechtse.Toch een behoorlijke afstand.Ze zijn steeds optijd. Ook steeds een mooie prijs.Onze hond is daar ook geborenn.Als hij deze mensen ziet is hij door hij door het dolle heen.Geen teken dus dat hij daar slecht behandeld wordt .Daarvoor hadden we een andere hond .Die is daar 14 jaar lang heen gegaan.De hond komt terug en je kunt wel merken dat hij dan Wat afgevallen is.Maar hij speelt daar ook meer met andere honden en hij mag daar wat op dieet.Hier krijgt hij Nog weleens lekkere dingen waarvan hij iets te zwaar wordt. Kortom:27 jaarkaart bij Mirando.Wij zijn er in het begin ook eens onverwachts gaan kijken. Hokken waren keurig gereinigd.Ik had er direct vertrouwen in.Aks het ze soms minder uitkomt de hond op te halen op een afgesproken dag bellen ze altijd if het een dag eerder kan.Zonder extra kosten.Zekfs de snuffelhonden van het vliegveld komen daar even vakantie vieren.Dat niet toch wel wat zeggen? Wij willen niets anders Voor ons huisdier aks Mirando.Volgend jaar gaat hij weer.
Was deze review nuttig? -2

1.0
Algemene Indruk:1.0
Klantvriendelijkheid:1.0
Diervriendelijkheid:1.0
Indruk binnenverblijf:1.0
Indruk buitenverblijf:1.0
Hygiëne‎:1.0
Ligging:1.0
Prijs/Kwaliteit:1.0

Review geplaatst door

, Periode: Januari 2016
anoniem
Zijn vreselijke BROODFOKKERS. Gaan met de dieren om alsof het afval is. Honden liggen in hun eigen ontlasting, zien nooit daglicht. Fokteven worden mishandeld.

Nooit je hond brengen tijdens vakantie. Komt terug met trauma's.
Het zijn criminelen daar!

Het liefst gaf ik ze een 0 maar helaas was 1 het laagste wat mogelijk was.
Was deze review nuttig? +4
Plaats een review
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Ben jij de eigenaar van dit pension?

Andere pensions in de buurt van Geldrop