Dierenpension Maaszicht, Lithoijen

61 bezoekers hebben een review geplaatst en 50 personen hebben een stem uitgebracht voor Dierenpension Maaszicht.

Dierenpension Maaszicht

Batterijstraat 25
5396 NT Lithoijen
Noord-Brabant, Nederland

Telefoon: +31 (0)412-482164
Fax: +31 (0)412-483297


Javascript moet aanstaan om dit e-mailadres te kunnen lezen

Soorten dieren: Honden, Katten
Service: Fokker

Openingstijden:


Maandag t/m Vrijdag:
17.00 - 19.00

Zaterdag:
09.00 - 18.00

Zondags gesloten

Buiten deze tijden na telefonische afspraak

Reviews:

Totaal aantal reviews:
61
Gemiddelde score:
8.2
Algemene Indruk:
8.5
Klantvriendelijkheid:
8.3
Diervriendelijkheid:
8.4
Indruk binnenverblijf:
8.1
Indruk buitenverblijf:
8.2
Hygiëne‎:
8.4
Ligging:
7.8
Prijs/Kwaliteit:
8.4
Plaats een review

8.0
Algemene Indruk:7.8
Klantvriendelijkheid:8.6
Diervriendelijkheid:8.0
Indruk binnenverblijf:8.3
Indruk buitenverblijf:6.1
Hygiëne‎:8.2
Ligging:7.9
Prijs/Kwaliteit:8.7

Review geplaatst door

, Periode: Februari 2017
Jan Scheepens
Mijn vrouw en ik waren op zoek naar een kooikerpup, en kwamen uiteindelijk na bezoeken aan diverse asiel en pensions via internet in Lithooijen terecht. Ondanks dat wij enkele negatieve reactie hadden gelezen en gehoord over dit pension Maaszicht,zijn wij toch daarheen gegaan, om ook daar polshoogte te nemen..En . onze indruk bij het eerste en tweede bezoek was prima en bevredigend. De ruimte waar de pups met hun moeder die er alle goed en levenslustig uit zagen , verbleven in een ruim en hygiënisch verblijf bij ons bezoek. Nogmaals onze indrukken van beide bezoeken waren positief. Ook de uitleg betreffende inenten en dergelijke de vriendelijkheid van de eigenares van dit pension bevorderde de aanschaf van de kooier pup. Die wij Dushi hebben genoemd.Het is natuurlijk altijd zo dat je ondanks alle goede voorzorg maar af moet wachten hoe een pup zich verder ontwikkeld. Maar met Dush gaat het geweldig goed.Inmiddels hebben wij Dushi ruim twee maanden in huis en hij ontwikkeld zich super goed.Wij hebben er een gezonde , levenslustig, vriendelijk , aanhankelijke , speelse huisgenoot bij gekregen.. Dus wat ons betreft niets dan lof wat de aanschaf van onze kooiker betreft bij pension Maaszicht te Lithooijen.
Was deze review nuttig? +10

9.1
Algemene Indruk:9.0
Klantvriendelijkheid:8.9
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:9.9
Indruk buitenverblijf:8.0
Hygiëne‎:10.0
Ligging:7.0
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

, Periode: Mei 2017
Peter van Dahl
Ik heb hier een puppy gekocht: Dana een toller-teefje. Inmiddels is ze 5 maanden oud... Via deze weg wil ik mijn waardering kenbaar maken over deze fokker. Mijn algemene indruk is goed, we (ik en mijn vrouw) hebben een research gedaan op internet en de resenties zien er over het algemeen goed uit. Na een eerste bezoek hebben we positieve indruk gekregen. Deze mensen hebben ons netjes ontvangen en zijn erg diervriendelijk, de hondjes liggen er netjes bij en het ziet er erg verzorgt uit. Qua ligging was het voor ons wel een eind rijden, het pension ligt in een piep-klein dorpje vlak bij 's-Hertogenbosch, wij komen zelf uit Assen. Uiteindelijk was het de verschillende ritten wel waard. We hebben erg veel plezier van onze hond en zijn over het algemeen dus erg tevreden! Groetjes Peter van Dahl
Was deze review nuttig? +5

8.9
Algemene Indruk:10.0
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:8.0
Indruk buitenverblijf:7.0
Hygiëne‎:10.0
Ligging:6.0
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

, Periode: Maart 2017
Herman Nijsinga
Sinds de kinderen uit huis zijn ben ik aan het nadenken over de aanschaf van een hondje (ik woon alleen namelijk, dan is het vaak stil). Ik heb hier lang over nagedacht maar uiteindelijk toch afgelopen februari een kooikerhondje gekocht bij Dierenpension Maaszicht.

Ze is super mooi en ik krijg veel complimentjes als ik ze ga uitlaten op de uitlaatplaats achter het huis. Ze doet het hartstikke goed en is helemaal gezond verklaard door mijn dierenarts. Gelukkig maar, want ik was erg bang om een miskoop te begaan.

Mijn dank gaat uit naar deze vriendelijke mensen uit Lithooijen, een leuk gezin waarvan in mevrouw, haar man en haar zoon heb mogen ontmoeten. Erg bedankt, ik geniet elke dag vol vreugde en plezier van mijn kleine hondje!

Groet Herman uit Amersfoort
Was deze review nuttig? +7

8.0
Algemene Indruk:8.5
Klantvriendelijkheid:7.7
Diervriendelijkheid:8.0
Indruk binnenverblijf:8.0
Indruk buitenverblijf:8.0
Hygiëne‎:8.0
Ligging:7.0
Prijs/Kwaliteit:8.9

Review geplaatst door

, Periode: Februari 2017
Joelle
Al vanaf kleins af aan ben ik opgegroeid met honden. Ditmaal waren mijn vriend en ik op zoek naar een Toller pup, kwamen via via uit op de homepage van Maaszicht. Ik zag dat er pups beschikbaar waren en heb gelijk contact opgenomen met de eigenaresse. Ik vroeg of ik eerst foto's mocht ontvangen van de beschikbare pups maar daar deden ze niet aan omdat ze het gewoonweg te druk hadden met het runnen van het hondenhotel en de kennel...is te begrijpen maar dat vonden wij wel iets minder..ik zou graag foto's van de pups hebben ontvangen dat had ik ook van mijn andere honden.
Toch zijn we gaan kijken naar de reukes die beschikbaar waren, ook al komen wij uit Zuid Limburg.
Eenmaal daar werden we heel hartelijk ontvangen, ook liet mevrouw ons netjes alles zien binnen en deels buiten. Moeder Toller was een mooie en vriendelijke hond en we hebben er een lieve reu uitgezocht genaamd KING.
1,5 week later hebben wij hem opgehaald, hij was bijna 8 weken oud, en werden alle papieren netjes in orde gemaakt. Eenmaal thuis ook alles door onze eigen dierenarts laten checken.
Pup was in orde ook de vaccinaties. Echter een paar dagen later werd King dunner en had diarree en wilde niet eten..ik was gelijk bang dat het parvo was ook al was hij ingeënt! Ik heb contact opgenomen met Maaszicht en mevrouw was heel behulpzaam, gelukkig was het niet nodig om King terug te brengen, het bleek een virus in zijn darmkanaal, wat snel verholpen was door mijn eigen Dierenarts gelukkig!
Vandaag is hij 13 weken en doet het super! Wij zijn erg blij met King en ons maakt het niks uit dat hij geen stamboom heeft! Het is een fijne, lieve en ondeugende pup heel nieuwsgierig, vriendelijk en totaal niet bang!
Ik hoop wel dat ze in de toekomst echt zorgvuldig blijven fokken met dit ras en ook rekening houden met de fokteven.. ;)


Vriendelijk Groet,
Joelle, Ivo, Jax en puppy King
Was deze review nuttig? +7

3.7
Algemene Indruk:5.1
Klantvriendelijkheid:1.0
Diervriendelijkheid:5.0
Indruk binnenverblijf:5.0
Indruk buitenverblijf:4.9
Hygiëne‎:1.0
Ligging:5.1
Prijs/Kwaliteit:2.1

Review geplaatst door

, Periode: Augustus 2016
Ben Vos
Wij hebben geen hond in dit pension gehad, wél hebben wij een kooikerhondje hier gekocht.
Bezoekjes vooraf waren prima, goede adviezen etc. So far so goed.
We hebben ons hondje opgehaald op een zaterdag. De volgende dag vonden we dat de hond er veel krabte en zagen schilfers op de huid. Op maandag gebeld met Maaszicht. De mevrouw van Maaszicht adviseerde ons naar de dierenarts te gaan. Hier werd schurft vastgesteld! Wij schrokken hier enorm van, het is tenslotte erg besmettelijk. Hierop z.s.m. weer contact opgenomen met Maaszicht, het is tenslotte nogal wat als je een pension hebt en er breekt schurft uit.
De mevrouw van Maaszicht was minder onder de indruk dan wij hadden vermoed, er werd nogal luchtig over gedaan. Mevrouw gaf aan dat de rekening naar haar gestuurd kon worden. We hebben nog gevraagd of er meer pups uit het nest besmet waren, dit was haar niet bekend.
De weken erna zijn we in de weer geweest met shampoo etc. Hierna volgde nog een tweede en laatste bezoek aan de huisarts om vast te stellen dat de schurft was verdwenen. gelukkig was dit zo.
Toen we echter de rekeningen (Ruim 100,-) indienden bij mevrouw was zij niet bereid dit te vergoeden. Er was namelilk nog een pup uit het nes met schurft en dat was, bij een andere dierenarts opgelost. Dit kostte maar 25,- euro. Mevrouw wilde ons daarom slechts 50,- euro betalen. Deze 50,- hebben wij dan ook gehad.
Kortom het woord broodfokker is zeker bij ons opgekomen. Het gaat tenslotte om de knikkers bij dit pension.
Ik ben ook benieuwd of er meer honden zijn geweest die schurft hebben opgelopen na aug 2016 in dit pension.
Was deze review nuttig? -3

9.4
Algemene Indruk:10.0
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:9.0
Indruk buitenverblijf:9.0
Hygiëne‎:10.0
Ligging:7.0
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

, Periode: Maart 2016
Peter van Hoof
Wij hebben hier onze 2e pup gehaald. In 2007 hebben we hier destijds een kooikertje gekocht maar deze is vorig jaar overleden middels een auto ongeluk :(... Na een lastige periode hebben we in januari gekozen voor een Nova Scotia Duck Tolling Retriever!! Inmiddels ruim 4 maanden oud en ze doet het super goed!

Wederom zijn we super goed geholpen door Annelies en haar gezin bij Dierenpension Maaszicht. Ze zijn net zoals toen, erg behulpzaam en fokken op een nette manier 2 rassen hondjes (kooiker en tollers). We kunnen inmiddels over beide rassen meepraten en zijn helemaal happy met onze toller én het adres waar we deze prachtige hond hebben mogen aanschaffen.

Voor mensen die nog twijfelen, kan ik met een zeer positieve indruk zeggen dat je met een gerust hart naar deze fokker kunt gaan om een puppy te kopen.

Met vriendelijke groet,
Peter en fam.
Was deze review nuttig? +9
Plaats een review
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Ben jij de eigenaar van dit pension?

Andere pensions in de buurt van Lithoijen