Dierenpension De Goordonken, Veghel

41 bezoekers hebben een review geplaatst en 31 personen hebben een stem uitgebracht voor Dierenpension De Goordonken.

Dierenpension De Goordonken

Goordonksedijk 21
5464 TG Veghel
Noord-Brabant, Nederland

Telefoon: +31 (0)413-365750
Bgg: +31 (0)6-53257028
KvK: 16035314


Javascript moet aanstaan om dit e-mailadres te kunnen lezen

Soorten dieren: Honden, Katten, Knaagdieren, Vogels, Konijnen
Service: Wassalon, Fokker

Openingstijden:


Maandag t/m zaterdag:
brengen: 18.00 - 19.00
halen: 10.00 - 11.00

Zondags gesloten.

Reviews:

Totaal aantal reviews:
41
Gemiddelde score:
7.1
Algemene Indruk:
7.6
Klantvriendelijkheid:
7.5
Diervriendelijkheid:
7.0
Indruk binnenverblijf:
7.2
Indruk buitenverblijf:
6.7
Hygiëne‎:
7.3
Ligging:
7.5
Prijs/Kwaliteit:
6.6
Plaats een review

9.9
Algemene Indruk:9.6
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:9.9
Indruk binnenverblijf:10.0
Indruk buitenverblijf:9.9
Hygiëne‎:10.0
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

, Periode: Maart 2018
Joke Vermeulen
Zaterdag 3 Maart weet je wat we gaan even bij Marian & Ad langs daar staat de koffie altijd klaar. Eens even bijpraten naar het grote verlies van onze Wendy in sept van 2017, Ja we hebben al ruim 13 jaar contact met deze lieve dieren vrienden. Inderdaad de gastvrijheid was weer aanwezig, alles zag er top uit en even heerlijk over het verleden kunnen spreken, dat deed ons goed. Maar wat mijn mannetje niet wist dat er een Boomertje aanwezig was, waar hij het de laatste tijd over had. In het voorjaar graag een Boomertje Zwart/Bruin en een reutje en de naam wist hij ook al, snel dynamisch en goed luisteren dus gewoon MAX. Op weg naar de pups het eerste wat hij zag was zijn zomer wens die daar heerlijk rond huppelde op de vloerverwarming in zijn ruimte. We zagen zijn hart breken dit wordt dus geen voorjaars pup zij ik tegen Marian. Deze kleine Boef moest gewoon met ons mee.
Ik zag Marian al denken, dus ik zij Marian dit wordt Max van Gert. We gaan het maar afronden. Dus papieren gereed een puppy pakket en nog extra eten een kop koffie en Max ging met ons mee naar Ede. Inmiddels alweer vijf dagen bij ons in huis. Wat een pracht kereltje loopt hier nu heerlijk rond. Een echte Max snel van begrip en wist naar twee dagen de weg te vinden naar buiten. Snel in zindelijkheid.
We hopen dat wij van deze jongeman net zo veel plezier en liefde zullen vinden zoals van onze Wendy. Marian & Ad bedankt voor deze prachtige jongeman. En ook de komende jaren houden we weer contact hoe het verloopt met Max.
Was deze review nuttig? +1

9.8
Algemene Indruk:9.9
Klantvriendelijkheid:9.5
Diervriendelijkheid:9.9
Indruk binnenverblijf:9.8
Indruk buitenverblijf:10.0
Hygiëne‎:10.0
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:9.6

Review geplaatst door

, Periode: Maart 2018
anoniem
Waarom deze cijfers, ja nog al simpel. Al ruim dertien jaar contact met deze lieve dieren vrienden.
Was deze review nuttig? +1

9.7
Algemene Indruk:9.5
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:9.7
Indruk binnenverblijf:9.7
Indruk buitenverblijf:9.5
Hygiëne‎:9.8
Ligging:9.7
Prijs/Kwaliteit:9.8

Review geplaatst door

, Periode: Januari 2018
Jessica Lijmer
Ik heb gisteren 5 januari j.l een pup gekocht geen moment spijt gehad vanaf het eerste telefoongesprek dinsdag 2 januari zei de meneer dat hij de pup zou vast houden tot vrijdag eenmaal daar zulke lieve mensen ik had daar wel best een paar uur kunnen blijven zitten .deze lieve mensen Ad en Marian zijn twee fokkers waarbij je een goede pup krijgt vanaf het eerste moment dat we de pup hebben ze doet het Fantastisch binnen 24 uur is mijn pup zindelijk eet drinkt en past zich zo goed aan mijn ervaring met deze mensen en de hele sfeer er om heen ik raad het iedereen aan zoek je een leuke pup ga dan Marian en Ad
Was deze review nuttig? -1

9.9
Algemene Indruk:10.0
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:9.6
Indruk binnenverblijf:9.9
Indruk buitenverblijf:10.0
Hygiëne‎:9.9
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

, Periode: September 2017
Dewi van Hoof
Afgelopen maandag zijn we bij Ad en Marian geweest om onze Paddy op te halen, wat een geweldig hondje is het toch, soms nog een beetje schuw maar dat trekt mooi weg hij speelt en rent door de tuin erg grappig! Ik ben erg tevreden over de dingen die zijn gegaan met een lekker bakje koffie erbij! Ons Paddy is een maatje voor het leven 😃 ik ben erg blij met mn kleine maat! Ik ben ook erg tevreden over de service hoe het is gegaan😄
Was deze review nuttig? +2

9.8
Algemene Indruk:9.9
Klantvriendelijkheid:9.9
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:9.5
Indruk buitenverblijf:9.5
Hygiëne‎:10.0
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:9.5

Review geplaatst door

, Periode: September 2017
Gerrit van Oostveen
Al 13 jaar een mooi en warm contact met Marian en Ad. Altijd bereikbaar met een luisterend oor en een goed advies. Dit zijn mensen met een echt hart voor hun geliefde dieren. Vandaag hebben wij nog contact met ze gehad, Nee dit was niet prettig wij hun moesten vertellen, dat onze kleine meid Wendy naar 13 jaar door gezondheids reden ons heeft moeten verlaten. Wendy zit zeker strak in ons hart,En wat zijn wij gelukkig dat wij Marian en Ad 13 jaar geleden hebben mogen ontmoeten, en daar onze schat hebben gevonden. We houden contact lieve mensen
Was deze review nuttig? +2

2.2
Algemene Indruk:3.0
Klantvriendelijkheid:1.0
Diervriendelijkheid:1.1
Indruk binnenverblijf:3.1
Indruk buitenverblijf:3.0
Ligging:3.1
Prijs/Kwaliteit:1.0

Review geplaatst door

, Periode: April 2017
anoniem
In het voorjaar twee labradoodle zusjes gekocht, die toen vijf maanden oud waren en waarvan hij beweerde dat hij ze oorspronkelijk wilde houden voor de fok omdat ze zo ontzettend goede honden waren. Aangezien wij van België kwamen was het een vereiste dat de honden geënt waren tegen Rabiës, en dit kan pas vanaf 16 weken. Volgens eigenaar waren deze honden volledig in orde met hun entingen en konden ze zo mee de grens over. Thuisgekomen kregen de honden enorme diarree, dierenarts erbij en beiden bleken giardia te hebben. Het heeft maanden geduurd eer we dit onder controle hadden, en zelfs nu nog hebben de honden een blijvende gevoeligheid aan de darmen en krijgen we hen maar niet dik. Verder zijn de twee erg bang, nog steeds, hoe zacht we er ook mee omgaan, ze lopen altijd met hun staart tussen de benen, en opgebolde rug. Volgens dierenarts komt dit door te weinig socialisatie in de eerste weken.
Het ergste moet echter nog komen : mijn dierenarts vroeg de paspoorten ter inzage om hen in België te kunnen registreren. Dit bleken echter géén geldige europese paspoorten te zijn maar louter "vaccinatieboekjes", toevalligerwijs in exact dezelfde kleur als een europees paspoort, waardoor wij als leken dit uiteraard niet gezien hadden. Daarenboven was er nergens een rabiës vaccinatie in te bespeuren. Aangezien wij aldus onze honden niet konden registreren op deze manier (je hebt het paspoortnummer hiervoor nodig en dat hadden we dus niet), namen we contact op met de verkoper. Deze maakte zich er makkelijk vanaf door te stellen dat wij dit zelf hadden moeten controleren voor vertrek en dat zij niet wisten dat wij als Belgen in België woonden. "Jullie konden toch net zo goed in Nederland wonen". Ons adres stond nochtans op de koopovereenkomst !! Ik stelde voor op met de honden terug naar hen te komen om alsnog de papieren in orde te brengen, maar hierop kreeg ik te horen "mevrouw, u vraagt mij valsheid in geschrifte te plegen, wij zijn correcte fokkers en kunnen hier niet op ingaan, in Nederland is zo'n vaccinatieboekje voldoende, en wij wisten niet dat jullie Belgen waren..."
Ik kan dus mijn honden niet in België registreren en ben hierdoor aldus strafbaar.
Eén tip : blijf weg van deze oneerlijke mensen !!
Was deze review nuttig? +4
Plaats een review
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Ben jij de eigenaar van dit pension?

Andere pensions in de buurt van Veghel