te weinig beoordelingen
Dierverzorging Texel, Den Burg

Nog niemand heeft een review geplaatst voor Dierverzorging Texel, ben jij de eerste?

Gaat u een dagje, paar dagen, weekendje of langer weg en zoekt u een huiselijk oppasadres voor uw hond(en), dan bent u bij mij aan het juiste adres. 

Logeer honden verblijven bij ons in de "hondenkamers". Dit zijn ruime verblijven en geen kennels. We hebben 2 van deze hondenkamers, een grote en een iets kleinere. Honden verblijven met maximaal 10 bij elkaar in 1 verblijf. Gezellig in de roedel dus. 

We proberen de roedels zo te vormen dat klein en groot apart zit van elkaar, maar we proberen ook om leuke koppeltjes te maken zodat honden tijdens hun verblijf lekker kunnen spelen met een maatje. Soms betekend het dus dat er een grote hond tussen de kleintjes wordt geplaats en andersom. Afhankelijk van het karakter en of er wel of geen klik is met de andere honden in de kamer. 

In de verblijven staan banken, stoelen, manden en benches zodat honden zelf kunnen kiezen waar ze gaan liggen. Er is 24 uur per dag vers water beschikbaar en afhankelijk van wat de hond gewend is wordt er meerdere keren per dag gevoerd. 

Op het achter terrein is een grote ommuurde tuin waar de honden lekker kunnen buitenspelen. De honden krijgen meerdere keren per dag de mogelijkheid om naar buiten te gaan. Ook wordt er natuurlijk met de honden gewandeld in het bos of op het strand. 

Naast het pension hebben wij ook een trimsalon en uitlaatservice. Daarnaast bieden wij service aan voor het verzorgen van dieren aan huis. Kijk voor alle info op onze site www.dierverzorgingtexel.nl

Dierverzorging Texel

Ongeren 9b
1791ME Den Burg
Noord-Holland, Nederland

Telefoon: +31 (0)612769260
KvK: 68196725


Javascript moet aanstaan om dit e-mailadres te kunnen lezen


Soorten dieren: Honden, In het pension bieden we alleen plaats voor honden. Voor de Dierverzorging aan huis nemen we ieder dier aan.
Service: Trimsalon, Dagopvang, Haal- en brengservice, Uitlaatservice

Openingstijden:


Dagelijks kunnen honden gebracht worden tussen 8.00-10.00 uur en tussen 16.00-18.00 uur. Op zon- en feestdagen tussen 9.00-10.00 uur en tussen 17.00-18.00 uur
Plaats een review
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Ben jij de eigenaar van dit pension?

Andere pensions in de buurt van Den Burg