Burgers Dierenhotel Egmond, Egmond aan Den Hoef

14 bezoekers hebben een review geplaatst en 14 personen hebben een stem uitgebracht voor Burgers Dierenhotel Egmond.

Burgers Dierenhotel Egmond is een dierenhotel dat ruim is opgezet, waar uw hond of kat met liefde en zorg wordt opgevangen door vakkundige dierverzorgers tijdens uw afwezigheid.

Wij staan dagelijks met veel plezier voor uw dier klaar, waarbij een goede verzorging en hygiëne hoog in het vaandel staan.

Burgers Dierenhotel Egmond

Hoeverweg 27
1934 PL Egmond aan Den Hoef
Noord-Holland, Nederland

Telefoon: +31 (0)72-5123537
KvK: 37040755


Javascript moet aanstaan om dit e-mailadres te kunnen lezen


Soorten dieren: Honden, Katten
Service: Wassalon, Dagopvang
Diversen: Lid van Dibevo

Openingstijden:


Maandag t/m zaterdag:
10.30 - 11.30 (brengen en ophalen)
16.30 - 17.30 (Alleen halen)

Op zondag kunt u uw dier alleen ophalen tussen 16.30 - 17.30 uur. U kunt uw dier niet brengen op zondag.

Reviews:

Totaal aantal reviews:
14
Gemiddelde score:
6.7
Algemene Indruk:
6.9
Klantvriendelijkheid:
5.9
Diervriendelijkheid:
6.9
Indruk binnenverblijf:
7.1
Indruk buitenverblijf:
7.7
Hygiëne‎:
7.1
Ligging:
7.4
Prijs/Kwaliteit:
5.8
Plaats een review

Geen cijfer gegeven

Review geplaatst door

, Periode: Augustus 2019
anoniem
Wij hebben onze kat in augustus voor 11 dagen in dit dierenpension ondergebracht met een toch wat terughoudend gevoel van binnen. Dit pension echter was niet onze eerste keus maar in het hoogseizoen blijft het toch moeilijk om een geschikt plekje te kunnen vinden voor je huisdier.

Eigenlijk gingen de alarmbellen bij de bezichtiging al af, qua hygiene was het er niet al te best, beetje viezigheid op de vloer, open kattenbakken een vogeltje die in het open verblijf naar binnen was gevlogen en dus werd gegrepen door de katten... De medewerker deed er nog lacherig over... Dit alles te hebben gezien dacht ik dat de medewerkers het gewoon druk hadden en dat er later op de dag wel schoongemaakt zou worden. Ik vond het echt niet normaal hoe een vogel zo naar buiten word gekieperd, lekker hygiënisch ook! Ze hebben ook een hondenafdeling, ik weet niet of ze te veel hooi op de vork nemen?

Maar goed, we kregen tijdens de bezichtiging geen extra informatie over de gewenste inentingen, waaraan het dier moest voldoen, ik kwam zelf maar met het kattenvaccinatieboekje aan, ze keken niet echt naar de inentingen.

Bij het ophalen van de kat bleek ze heel erg slaperig te zijn, rode oogjes te hebben en ook afgevallen te zijn. (ons voer van thuis wilden ze haar ook trouwens niet geven en kattensnoepjes) Er werd niks verteld over hoe mijn kat het verblijf had ervaren, dit heb ik maar uit de medewerker moeten trekken, werd je niet echt wijzer van, schoven het een beetje van zich af. De kat had ook een dode vlooi in de nek zitten... ik dacht dat de dieren goed ingeent diende te zijn? (overigens deed de medewerker hier ook weer lacherig over, dat het van een andere kat overgesprongen zou zijn. lekker dan!)

Bij thuiskomst sliep ze alleen maar en was ze heel erg aanhankelijk, eigenlijk te erg voor haar doen. ik krijg dus inderdaad het idee dat de katten geen aandacht krijgen in dit pension. er waren ook erg veel katten aanwezig in het pension. mijn kat is dus ook ziek teruggekomen vanuit het pension. ze is alleen maar aan het slapen, rode oogjes, aan de diarree, eetlust was afgenomen en ze was aan het niezen. Gelukkig is ze wel aan de betere hand, ze eet weet goed, heeft geen rode oogjes meer, is wat speelser geworden en haar diarree is ook deels bijna weg. We zijn dus naar de dierenarts geweest voor een antibioticakuur.... beste mensen.... om een heel lang verhaal kort te maken: stuur je huisdier nooit naar deze dierenpension!!! Ik denk dat ze inderdaad alleen maar kijken naar de omzet in plaats van naar het welzijn van je geliefde huisdiertje! wij gaan hier nooit meer heen!
Was deze review nuttig? 0

9.2
Algemene Indruk:8.4
Klantvriendelijkheid:9.6
Diervriendelijkheid:9.7

Review geplaatst door

, Periode: April 2019
anoniem
Voor de azijnzeikers.
Wij brengen al 30 jaar onze rottweiler(s) naar Burger.
De afgelopen 9 jaar niet in verband met de geboorte van de kleinkinderen hebben wij 9 jaar geen hond gehad.
Er is niets veranderd. Nog altijd prima zoals van ouds.
Onze hond heeft Epilepsie en heeft dus medicatie. Dit was geen enkel probleem. Prima verzorgt en de hond vrolijk en bekaf :) terug.

En wat de prijs betreft? Prima!
Die 17,50 euro per dag kom ik ook wel overheen als mn hond het goed heeft.
Kortom een aanrader.
Was deze review nuttig? 0

8.5
Algemene Indruk:8.3
Klantvriendelijkheid:8.5
Diervriendelijkheid:8.5
Indruk binnenverblijf:7.8
Indruk buitenverblijf:8.6
Hygiëne‎:8.6
Ligging:8.7
Prijs/Kwaliteit:8.6

Review geplaatst door

, Periode: April 2017
anja morreau
prima opvang
Was deze review nuttig? -1

9.7
Algemene Indruk:9.1
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:9.9
Indruk binnenverblijf:9.2
Indruk buitenverblijf:9.7
Hygiëne‎:10.0
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:9.9

Review geplaatst door

Jolijn
Mijn hond Ginny gaat hier altijd vrolijk heen. De dierenverzorgers weten wat ze doen en ik breng hem met plezier weg voor een dag of een langere periode. Verzorging en hygiëne zijn top en een rondleiding kan altijd. Een aanrader dus!
Was deze review nuttig? +3

8.1
Algemene Indruk:8.5
Klantvriendelijkheid:8.5
Diervriendelijkheid:8.5
Indruk binnenverblijf:8.6
Indruk buitenverblijf:8.4
Hygiëne‎:7.5
Ligging:7.4
Prijs/Kwaliteit:7.6

Review geplaatst door

, Periode: Augustus 2016
anna dekker
Ik heb mijn Duitse herder, Herta voor de eerste keer bij het dierenhotel Burger gebracht. Ik ben zeer tevreden over de opvang en verzorging. We werden vriendelijk ontvangen door het personeel en mochten alle dieren verblijven bezichtigen. Het zag er allemaal keurig en hygiënisch uit. Het is zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt.
Was deze review nuttig? +2

1.4
Algemene Indruk:1.0
Klantvriendelijkheid:1.1
Diervriendelijkheid:1.1
Indruk binnenverblijf:1.0
Indruk buitenverblijf:1.1
Hygiëne‎:1.1
Ligging:3.6
Prijs/Kwaliteit:1.0

Review geplaatst door

, Periode: Januari 2015
Ano Niempje
Ik raad het iedereen af hun geliefde hond of poes hier te brengen. Wij brachten ons lieve kleine hondje hier vorig jaar voor de eerste keer. Bij de kennismaking sprak ik met de eigenaar af dat ik hem een koekje zou geven als ik ons hondje zou brengen omdat hij dan heel makkelijk meeloopt en het voor hem en voor ons gemoedelijk verloopt. De dag dat we hem brachten gaf ik de eigenaar inderdaad een koekje en de hond. En wat doet hij? Met het koekje in zijn hand sleurt hij de hond aan de riem weg!! Terwijl onze hond ons angstig aankijkt verdwijnt hij door een deur.
Dit was dus wat ik niet wilde! Toen we de hond na een week ophaalden was hij vreselijk aan het bibberen. Dat doet hij nooit maar hij bleef de hele dag trillen. Ontzettend zielig! Is er wel aandacht aan hem besteed? Afgelopen zomer brachten we hem naar een ander pension. Zij lokte hem wel mee met een koekje en hij liep lief mee. Toen we hem ophaalden was hij ontspannen en dat was een hele geruststelling :) Wij raden iedereen af hun lieve dier naar Burger's te brengen!
Was deze review nuttig? +10
Plaats een review
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Ben jij de eigenaar van dit pension?

Andere pensions in de buurt van Egmond aan Den Hoef