Hondenopvang Special Dogs, Nieuw-Vennep

11 bezoekers hebben een review geplaatst en 17 personen hebben een stem uitgebracht voor Hondenopvang Special Dogs.

Bent U opzoek naar Dag, Weekend of Vakantie opvang voor u trouwe 4 voeter, en wilt u hond niet plaatsen in een kennel of hok, maar vind u het gezelliger in een groepje en wilt U verzekerd zijn van een schonen & liefdevolle opvang, aandacht en voldoende beweging voor Uw hond?

Dan heeft U nu het juiste adres gevonden, ik doe aan kleinschalige vakantie opvang,zodat u hond geen aandacht tekort komt!
Voor Dag, Weekend & Vakantie opvang hebben we een heel mooi honden huis met fijne speelplaats met div slaap & rust mogelijkheden,en ook hebben ze een tuin en plein tot hun beschikking met Zwembad....!! ook worden de honden diverse keren per dag lekker uitgelaten om te kunnen spelen, rennen & Ravotten, u heeft geen kind meer aan u hond als hij thuis komt zal hij helemaal moe zijn........

Hondenopvang Special Dogs

't Kabel 40
2153 MC Nieuw-Vennep
Noord-Holland, Nederland

Telefoon: +31 (0)6-41213698
KvK: 54951763


Javascript moet aanstaan om dit e-mailadres te kunnen lezen

Soorten dieren: Honden
Service: Dagopvang, Fokker

Openingstijden:


Maandag tot Vrijdag

7.30u tot 9.30u Halen & Brengen
16.30u tot 18.00u Halen & Brengen

Weekend opvang ook mogelijk vanaf Vrijdag tot Maandag

Reviews:

Totaal aantal reviews:
11
Gemiddelde score:
6.7
Algemene Indruk:
6.8
Klantvriendelijkheid:
6.9
Diervriendelijkheid:
8.6
Indruk binnenverblijf:
7.5
Indruk buitenverblijf:
9.0
Hygiëne‎:
9.5
Ligging:
8.7
Prijs/Kwaliteit:
6.1
Plaats een review

9.2
Algemene Indruk:9.8
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:9.7
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:6.4

Review geplaatst door

, Periode: Oktober
Mj Stokmanbuijs
Zeer vriendelijk onthaal.
Duidelijke afspraken.
Binnen en buiten verblijf kan ik niet beoordelen omdat ik die niet gezien heb.
Maar onze hond is daar 14 dagen intern geweest en kwam schoon weer thuis.
Maar de rest ziet er keurig uit kan niet anders zeggen.
Was deze review nuttig? 0

1.0
Algemene Indruk:1.0
Klantvriendelijkheid:1.0
Diervriendelijkheid:1.0
Prijs/Kwaliteit:1.0

Review geplaatst door

, Periode: December 2022
Arianne Piesaar
Uiterst onplezierige ervaring voor onze hond; ridgeback van 7 maanden. Is hier 5 weken geweest, kregen binnen die 5 weken tot 2 x te horen dat er extra training nodig was: hond zou met band over neus getraind moeten worden en de leiding aldaar niet accepteren dus "onderworpen" moeten worden. Als je aangeeft dit thuis niet te herkennen krijg je op grove wijze te horen dat zij de experts zijn en jij niet en dat het niet bestaat dat hond thuis niet ook onhandelbaar is. Training is ook geen optie: je moet toestemming geven! Toen we dat niet deden krijg je een boos telefoontje dat hond per direct niet meer welkom is en wie we wel niet dachten te zijn. En oh ja: je moet wel nog een maand doorbetalen, terwijl zij opzeggen! Hond is er altijd piepend naar toe gegaan, is sinds ze er is geweest bang voor bezems en harken (wij vragen ons af waarom). Ze zit inmiddels in een hele fijne opvang waar ze kwispelend naar toe gaat en waar geen van bovenstaande, zogenaamde problemen zich voordoen. Uiterst sociaal zowel in roedel als naar de leiding krijgen we in huidige opvang te horen! Commerciele club, onflexibel reserveringssysteem en uiterst onvriendelijke eigenaresse. Op zich vreemd dat je hier alleen op specifieke dagen een rondleiding kunt krijgen, bij huidige opvang kregen we eerst een rondleiding voordat hond voor proefdag kwam. Bij special dogs hebben wij het nooit achter de hekken gezien dus geen oordeel over binnen- en of buitenverblijven noch over de hygiene.
Was deze review nuttig? +3

1.6
Algemene Indruk:1.5
Klantvriendelijkheid:1.6

Review geplaatst door

Ricky Le
Onze hond was ziek en had de hele dag diarree gehad en gebraakt. We dachten dit op tijd te melden met reden dat ze ziek was, 24 uur van te voren. Maar we kregen geen gehoor of het goed was dat ze dan niet komt de volgende dag. We wilden de andere honden niet besmetten met evt Giardia of een andere ziekte!!

Veel later, de volgende ochtend kregen we te horen dat het goed was dat ze niet komt, maar we kregen er geen inhaaldag voor zei Sandra.
We hadden dus gewoon onze hond kunnen brengen, wat hun niks kon schelen of ze eventueel ziek was, diarree had en erg veel kotste.
Dat was voor ons aanleiding om hier weg te gaan en zo snel mogelijk ook!! We willen niets meer met zulke mensen/hondenopvang te maken hebben!!

Wat mij het meest zorgen baart is dat zulke hondenopvang totaal niet geven om het welzijn van de honden en alleen maar kijken naar hun eigen portemonee!!
Was deze review nuttig? +4

Geen cijfer gegeven

Review geplaatst door

, Periode: Januari 2020
Noor Rijper
Had netjes een mailtje gestuurd voor informatie en aangegeven dat ik een mops en een Cane Corso pup heb kreeg mail terug met alle info en tijden wanneer je eerst zonder hond langs kunt komen voor een kennismaking


Ik kom daar ontvangst superslecht in de koude wind buiten niet vragen zullen wij even in kantoor gaan zitten voor een gesprek en daarna eventuele rondleiding nee ik zeg dat ik een Cane Corso heb en gelijk krijg ik te horen oh dat willen wij hier niet moet ik even aan mijn vrouw vragen of het eventueel mag , wat een lachertje dit ik was er gelijk klaar mee en heb ook gezegd dat ik geen goed gevoel had bij deze slappe ontmoeting!
Deze hondenopvang wil een soort elitair clubje zijn voor boomer hondjes lekker makkelijk en goed verdienen.
Verder erg vervelend zo een vooroordeel de meeste bijtincidenten zijn niet van de honden die er geweigerd worden,
Was deze review nuttig? +6

Geen cijfer gegeven

Review geplaatst door

Els F.
Ik vind het bijzonder dat bepaalde rassen dus niet welkom zijn en dat men ook niet openstaat om eerst kennis te maken met de hond en de eigenaren. Ik heb een verzoek gedaan of onze Boerboel van 2 jaar (gecastreerd en vreselijk sociaal) tijdelijk voor 1 dag in de week mocht komen voor dagopvang maar zonder pardon werd gezegd dat boerboelen niet welkom zijn omdat de klanten dat niet willen. Wat een vooroordelen en wat een bekrompenheid en dus niet diervriendelijk!
Was deze review nuttig? +8

8.7
Algemene Indruk:8.8
Klantvriendelijkheid:8.5
Diervriendelijkheid:9.6
Indruk binnenverblijf:9.4
Indruk buitenverblijf:9.3
Hygiëne‎:9.2
Ligging:6.4
Prijs/Kwaliteit:8.7

Review geplaatst door

, Periode: Augustus 2018
Michiel S
Een Super honden opvang. HNet beste wat je voor je hond kan wensen.
Het is geen klassieke "kennel", maar eerder een honden hotel. Volop ruimte voor de honden, binnen verblijven, grote speelvelden, zwembad, vijver, erg mooi opgezet allemaal. Honden worden hier opgevangen in roedels , lopen vrij, en krijgen de hele dag aandacht .
Sandra en Tom zijn professionals, die het vak serieus nemen, en veel kennis van zaken hebben. Geven ons ook regelmatig tips. Wij hebben al meerdere mensen uit onze omgeving hier naar toe gestuurd en altijd positieve reacties gekregen
Een aanrader, wij brengen onze hond er al een paar jaar meerdere dagen / week en in de vakanties, met veel plezier en een gerust gevoel naar toe.
Was deze review nuttig? +2
Plaats een review
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Ben jij de eigenaar van dit pension?

Andere pensions in de buurt van Nieuw-Vennep