Hondenpension Entré, Enter

5 bezoekers hebben een review geplaatst en 8 personen hebben een stem uitgebracht voor Hondenpension Entré.

Hondenpension Entré

Ypeloweg 6
7468 RB Enter
Overijssel, Nederland

Telefoon: +31 (0)6-10905119
Bgg: +31 (0)6-38344471
KvK: 08175136Soorten dieren: Honden

Reviews:

Totaal aantal reviews:
5
Gemiddelde score:
8.4
Algemene Indruk:
7.9
Klantvriendelijkheid:
7.8
Diervriendelijkheid:
8.0
Indruk binnenverblijf:
8.7
Indruk buitenverblijf:
9.1
Hygiëne‎:
9.4
Ligging:
9.1
Prijs/Kwaliteit:
8.6
Plaats een review

7.9
Algemene Indruk:7.6
Klantvriendelijkheid:7.4
Diervriendelijkheid:8.3
Indruk binnenverblijf:7.8
Indruk buitenverblijf:7.5
Hygiëne‎:8.5
Ligging:8.2
Prijs/Kwaliteit:7.5

Review geplaatst door

Geert Pluimers
We hebben een Bastaard Jack Russel x boeren fokje. We hebben hem eerst bij een ander pension gehad, waar we hem 3 x hebben gehad en waar hij de derde keer gewoon ziek en down en ondervoed was. Toen zijn we dicht bij huis gebleven en naar Ramona van Entre gegaan. Het was gewoon een verademing hoe blij ,gezond en fit onze hond weer thuis kwam na twee weken. Volgens mij wordt dit het 5e jaar dat onze hond weer naar Entre gaat en wij met een gerust hart op vakantie.
Was deze review nuttig? +3

5.3
Algemene Indruk:4.1
Klantvriendelijkheid:3.0
Diervriendelijkheid:3.0
Indruk binnenverblijf:7.6
Ligging:7.4
Prijs/Kwaliteit:6.5

Review geplaatst door

, Periode: Maart 2017
Sandra B
Het was voor ons de 1ste keer dat we onze pup weg gingen brengen. Via de app al wat contact gehad met de mensen van het pension en dat beviel in principe goed. Ik kreeg antwoord op mijn vragen dus dat gaf een prettig gevoel.
Het was alleen anders toen we daar aankwamen. Het duurde best een tijd voordat er iemand naar ons toe kwam. De eigenaar stelde zich nog geeneens voor, het is dat mijn man zelf een hand gaf en zich voorstelde en toen kon de man zich wel voorstellen aan ons. Onze hond was de enige pup op dat moment maar het leek wel of ze ons niet verwachtte. Ook werd ze niet begroet door de eigenaar en moesten we haar gelijk in haar verblijf zetten. We kregen geen verdere info of rondleiding daar. Ik kon verder wel wat speelgoed en voer achterlaten.
De volgende dag heb ik een berichtje gestuurd naar de eigenaresse om te vragen hoe het met onze hond ging omdat ze zo ging piepen toen we weggingen en ik kreeg netjes bericht terug dat het goed ging met haar en dat het een vrolijke en leuke pup was.
Toen we haar op gingen halen was het contact weer net zo stroef. Ik moest zelf vanalles vragen en kreeg weinig informatie vanuit de eigenaar. Toen we weggingen werd onze hond ook niet begroet. Ze hadden het verder druk met de dingen eromheen.
Wij hebben zelf geen fijn gevoel bij dit pension. Heel afstandelijk en zeker niet persoonlijk. Doordat wij alleen maar gezien hebben dat ze in een binnenverbliif zat opgesloten en geen idee hebben waar ze verder allemaal nog heeft rondgelopen kan ik ook geen oordeel geven over de ligging.
Wij brengen onze hond daar in ieder geval niet meer heen.
Was deze review nuttig? +6

8.9
Algemene Indruk:8.2
Klantvriendelijkheid:8.9
Diervriendelijkheid:9.0
Indruk binnenverblijf:8.1
Indruk buitenverblijf:9.0
Hygiëne‎:9.1
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:9.1

Review geplaatst door

Anoniem A0
Ik val maar meteen met de deur in huis: Dit pension is echt super! Onze honden gaan sinds twee jaar naar dit pension in de zomervakantie en met oud&nieuw en niets dan lof! Het is een kleinschalig pension in het buitengebied van Enter maar daardoor niets minder dan een groot pension, wij vinden ze zelfs veel beter! De kennels zien er altijd netjes uit, mooie mandjes met dekentjes, altijd voorzien van vers water, ze krijgen brokken van het pension maar je mag ook eigen brokken meenemen. De buitenverblijven (uitlaatveldjes) zijn groot en schoon, ze worden ongeveer 5/6x per dag minimaal een half uur uitgelaten want zoals de eigenaresse (Ramona) zelf zegt 'Een frisse neus geeft de hond ook een frisse kop'. En zo hoort het ook! Ook geven ze de honden, als er de tijd voor is, persoonlijke aandacht en je ziet dat ze echt weten waar ze het over hebben want ze weten ontzettend veel over honden. Je bent ook geen 'nummertje of zomaar een naam', ze weten wie je bent, welke honden je hebt en hoe je honden zijn..dat is echt super! Ook de klantvriendelijkheid is echt top:) In de zomer worden je honden zelfs gewassen op de dag dat je ze weer ophaalt! Dat is toch geweldig? En omdat wij Nederlanders altijd iets zoeken waar we lekker op kunnen zeuren zou ik als echte Nederlander af moeten sluiten met een minpunt....maar weet je, die heb ik helemaal niet want dit pension is gewoon hartstikke goed! Dus als je nog op zoek bent naar een goed pension, ga voor dit pension:)!
Was deze review nuttig? +6

9.8
Algemene Indruk:9.7
Klantvriendelijkheid:9.8
Diervriendelijkheid:9.7
Indruk binnenverblijf:10.0
Indruk buitenverblijf:10.0
Hygiëne‎:9.9
Ligging:9.9
Prijs/Kwaliteit:9.7

Review geplaatst door

marian loggen
Mijn noorse buhund en mijn IJslandse hond zijn hier reeds menige vakanties geweest. Als je de honden ophaalt willen ze eigenlijk niet weg en dat is voor mij een teken dat ze het er erg naar hun zin hebben gehad. Ik breng mijn honden er dus ook wel graag heen omdat het hun goed gaat daar en ze hun goed in de gaten houden. Vind dit een perfect pension
Was deze review nuttig? +2

10.0
Algemene Indruk:10.0
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:10.0
Indruk buitenverblijf:10.0
Hygiëne‎:10.0
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

, Periode: 2011
silvana hulshof en jordi sijbesma
Wij hebben al een aantal keer onze 2 honden (Mechelse herder) Diego en (Bull terrier) Kyra bij dit pension gebracht. Ze zijn altijd super blij als ze aankomen. Hele vriendelijke service, voor ons vanuit almelo heerlijk dichtbij en ze zijn ontzettend goed voor de honden. Ook kwa informatie is het top, Wij hebben al een goede voer adviezen gehad dus ze denken overal aan.
Een aanrader!
Was deze review nuttig? +4
Plaats een review
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Ben jij de eigenaar van dit pension?

Andere pensions in de buurt van Enter