te weinig beoordelingen
Kiki's Hondenhotel, Leusden

Nog niemand heeft een review geplaatst voor Kiki's Hondenhotel, ben jij de eerste?

Health & Spa Resort voor labradors en alle andere gecastreerde en gesteriliseerde grote honden vanaf 4 à 5 jaar, met het karakter van een labrador. Kiki's Hondenhotel is een luxe hondenhotel. Een Roedelpension, anders dan in een dierenpension verblijven de honden bij ons niet in hokken maar in ons huis in hun eigen mandje of op hun eigen kussen. 


Kiki’s Hondenhotel in Leusden 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Health & Spa Resort uitsluitend voor de oudere en rustigere honden, vooral ook in hun spel met andere honden.Wilt u ook een rustige, gezellige vakantie met veel aandacht, liefde en gezondheid voor uw hond, stuur mij dan een Whatsapp zodat we een afspraak kunnen maken voor een kennismaking met aansluitende wendagen.Kiki's Hondenhotel is alleen voor vakantie's, tijdens schoolvakanties èn buiten schoolvakanties om, geen dagopvang.Minimaal aantal dagen voor nieuwe honden: 7 dagen.

Minimaal aantal dagen voor honden die al eens een vakantie periode (7 dagen) bij mij zijn geweest: 4 dagen.WELKE HONDEN KUNNEN NIET BIJ MIJ KOMEN LOGEREN?Kleine hondjes.

Honden die vaak blaffen kunnen niet bij mij komen. Als er 1 hond gaat blaffen om wat voor reden dan ook is de rust in de groep meteen verstoord.

Ik kan geen ongecastreerde reuen in huis nemen. Vanwege meerdere redenen die ik u graag via whatsapp uitleg.

Ik kan geen pups en jonge, drukke, onstuimige, honden in huis nemen. Als het onstuimige en drukke eraf is bent u van harte welkom om te komen kennismaken! Vanaf 4 à 5 jaar zijn honden welkom bij mij (afhankelijk van hun energie)

Honden met een jachtinstinct en jachthonden kunnen niet bij mij komen. Ik heb goeie hekken maar ik heb nu een paar keer mee gemaakt dat honden met een jachtinstinct en jachthonden probeerden op alle manieren om uit mijn terrein te breken omdat ze herten en/of hazen zagen lopen in de weilanden om ons heen. Dit veroorzaakt enorme stress bij de rest van de roedel en ook bij mij.

Hondenoppas op een manier zoals het wat mij betreft altijd zou moeten zijn. In een roedel, en hondenopvang in een huiselijke sfeer.


Leest u alstublieft ook goed mijn pagina TARIEVEN op mijn website èn de algemene voorwaarden.


Op de pagina "foto's", op mijn website, kunt u een goede indruk krijgen van de vakantie van de hondjes


Honden hebben net als veel andere dieren en mensen mentale stimulans en uitdaging nodig. Ik heb dat ook nodig. Ik ben daarom vaak uren buiten in de natuur met de honden. Dat betekent niet dat oudere honden niet bij mij kunnen komen logeren. De honden die bij mij logeren mogen zelf kiezen of ze lekker mee naar buiten gaan of binnen blijven. Ik geniet op die manier extreem van de natuur en van de interactie tussen de honden. Ik ben altijd bezig met het observeren van de roedel. Zó interessant en leerzaam!Ik heb altijd een stabiele roedel. Dit komt omdat ik heel kritisch ben met het opnemen in mijn roedel van nieuwe honden. Als er honden zijn die na de kennismaking/wendag niet bij mij kunnen komen, betekent dit niet dat ik de hond niet leuk vind! Het betekent alleen dat de hond helaas om wat voor reden dan ook niet zo goed bij mijn situatie past. Dit is niet altijd leuk om te vertellen en al helemaal niet om te horen als baasje. Maar door vast te houden aan mijn filosofie kan ik de honden die wel bij mij komen logeren dus een geweldige stressvrije vakantie bieden.Voor informatie over de kennismaking en het wennen van uw hond zie de volgende pagina in het menu: kennismaken en wennen, op mijn websiteOP DE HOOGTE BLIJVEN VAN DE VAKANTIE VAN JE HOND:


Ik maak de hele dag door foto’s en filmpjes, die plaats ik op Instagram (@kikis.hondenhotel) , Facebook en op mijn website. Zo kunnen de baasjes altijd en overal ter wereld zien wat hun hond aan het doen is tijdens zijn/haar vakantie en dan heb je zelf een extra leuke vakantie.

WAAR ZIJN DE HONDEN OVERDAG EN 'S-NACHTS?

Overdag zijn de honden waar ik ben. Buiten, binnen... ze lopen overal achter me aan. Uiteraard zijn er ook honden die lekker hun eigen gangetje gaan en in de buitenbak blijven terwijl ik alweer in de tuin ben of honden die in de chillruimte in onze grote schuur blijven liggen omdat daar de lekkere Fatboys liggen en de bak met botten en speelgoed staat. De deuren van de chillruimte zijn altijd open, tenzij het heel hard vanuit een bepaalde richting waait en regent dat het naar binnen regent, de honden kunnen dus zelf bepalen waar ze willen zijn.


'S-nachts deel ik ze in in groepjes afhankelijk van leeftijd en/of energie. De grote honden en de erfhonden slapen 's-nachts in wat overdag de chillruimte is, in de schuur. Een hele comfortabele gezellige ruimte vol met hun eigen mandjes maar ook Fatboys om lekker op te liggen. Ventilatoren als het te warm is, verwarming als het te koud is en gordijnen zodat ze niet om half 5 in de ochtend al wakker worden van het licht. Overdag staat er in de chillruimte altijd een lekker muziekje aan. Andere honden (afhankelijk van leeftijd en/of energie) slapen in onze grote bijkeuken of in mijn kantoor óf in onze woonkeuken. Waar ze ook slapen ik zorg er altijd voor dat ze dàt zelf ook echt een heerlijke plek vinden. En dan als de nieuwe dag weer aanbreekt gaan alle deuren weer open en begin ik de dag met het ontbijt voor de honden en vervolgens het schoonmaken van alle ruimtes waar de honden zijn om vervolgens daarna buiten op het terrein verder te gaan met mijn bezigheden, met alle honden weer om me heen.


De fijnste manier van contact vind ik Whatsapp. Hieronder vind u mijn gegevens. Tijdens ons Whatsapp contact kunnen we een eventuele kennismaking gevolgd door 2 wendagen afspreken.


Hopelijk tot snel. 👋🏻 Frederiek, Kiki's Hondenhotel ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Leusden

Honden hotel, Health & Spa Resort voor honden

Kiki's Hondenhotel

Leusden
Utrecht, Nederland

Telefoon: +31 (0)611048892


Javascript moet aanstaan om dit e-mailadres te kunnen lezen


Soorten dieren: Honden

Openingstijden:


Kennismakingen zijn op dinsdagen, woensdagen en donderdagen in de ochtend, op afspraak.
Ophalen en brengen is of in de ochtend of einde dag. Alles in overleg.
Plaats een review
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Andere pensions in de buurt van Leusden