te weinig beoordelingen
Dierenpension Zeeland, Axel

Nog niemand heeft een review geplaatst voor Dierenpension Zeeland, ben jij de eerste?

Wij willen een liefdevolle en deskundige opvang bieden aan uw hond en/of kat.

Zowel voor dagopvang als pension, voor korte of langere tijd, bij vakantie, werk, ziekte enz. Het welzijn van uw dier staat bij ons voorop.

Onze medewerkers hebben ruime ervaring en stuk voor stuk zijn zij dol op honden en katten.

Tevens zijn wij erkend leerbedrijf voor het SBB. Graag begeleiden en leiden wij leerlingen van het MBO op voor hun opleiding in Dierverzorging.

Katten worden in het kattenpension grenzend aan de woning opgevangen. Uw lieveling krijgt een binnenkennel met daaraan gekoppelde overdekte buitenkennel. Katten worden alleen of met zijn tweetjes in een kennel geplaatst. 's Avonds gaan de luiken dicht en zijn alle poezen binnen. Bij lage temperaturen worden de binnenkennels verwarmd middels centrale verwarming.

Honden worden in de achter het huis gelegen kennels opgevangen. Honden worden alleen of met zijn tweetjes/drietjes (afhankelijk van de grootte) in een kennel geplaatst. Alle binnenkennels hebben een eigen overdekte buitenkennel. Bij goed weer is het luik tussen beide kennels open en kunnen de dieren kiezen of ze binnen of buiten willen zijn. Elke binnenkennel heeft een grote ligplank waar de honden op kunnen liggen. De grote kennels hebben buiten ook nog een ligplank. De honden gaan meerdere keren per dag in groepjes spelen op één van de speelvelden. Uiteraard onder begeleiding. 's Avonds gaan de luiken dicht en zijn alle honden binnen. Bij lage temperaturen worden de binnenkennels verwarmd middels een grote heater.

Alle dieren worden 2 keer per dag gevoerd (indien nodig meerdere keren). U hoeft geen eigen voer mee te brengen. Heeft uw hond een dieet of speciale voeding dan mag u dat meebrengen. Doe dat in een goed afsluitbare kunststof box met de naam van uw dier erop.

Er wordt 2 keer per dag een medicijnronde gedaan (indien nodig meerdere keren).

Uw dier krijgt van ons een dekentje/mandje. Wilt u graag iets van thuis meegeven dan mag dat natuurlijk. Houdt er rekening mee dat een eventuele "kamergenoot" iets stuk kan maken. Meebrengen van kleden, mandjes, speeltjes is op eigen risico.

Wij werken samen met Dierenkliniek Axel in geval dat uw hond of kat zorg nodig heeft.

Dierenpension Zeeland

Langeweg 2
4571 RL Axel
Zeeland, Nederland

Telefoon: +31 (0)115-850428
KvK: 73640735


Javascript moet aanstaan om dit e-mailadres te kunnen lezen


Soorten dieren: Honden, Katten
Service: Wassalon, Trimsalon, Dagopvang, Fokker
Diversen: Lid van Dibevo, Aequor leerbedrijf

Openingstijden:


Ons pension is 7 dagen per week geopend voor dagopvang en opvang voor meerdere dagen.

Zie onze website voor de actuele openingstijden.
Plaats een review
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Andere pensions in de buurt van Axel