Dierentehuis Zoetermeer, Zoetermeer

6 bezoekers hebben een review geplaatst en 13 personen hebben een stem uitgebracht voor Dierentehuis Zoetermeer.

Dierentehuis Zoetermeer

Kelvinstraat 57
2723 RJ Zoetermeer
Zuid-Holland, Nederland

Telefoon: +31 (0)79-3425290Soorten dieren: Honden, Katten
Service: Asiel

Openingstijden:


Maandag t/m vrijdag:
13.30 - 16.30


Zaterdag:
11.00 - 16.00

Zon- en feestdagen gesloten

Reviews:

Totaal aantal reviews:
6
Gemiddelde score:
2.5
Algemene Indruk:
2.8
Klantvriendelijkheid:
3.1
Diervriendelijkheid:
3.4
Indruk binnenverblijf:
6.6
Indruk buitenverblijf:
1.4
Hygiëne‎:
4.7
Ligging:
3.5
Prijs/Kwaliteit:
4.5
Plaats een review

Geen cijfer gegeven

Review geplaatst door

anoniem
Geachte Bert Ouwens, ik vind je review compleet ongepast en hoog van de toren blazend, dit dierentehuis, of het nu goed is of slecht doet niets te zake heeft volkomen terecht gehandeld.
Een dierenpension valt nu eenmaal onder de wet en regels als reizen, logies en vrije tijdbesteding, dat betekend dat een rservering vaststaat en je die gewoon moet betalen, dat is de wet, ook bij vrijwel alle andere dierenpensions moet je betalen, of u netjes behandeld bent dat kan ik niet beoordelen maar uw beredenering is vokomen onjuist en ongepast, niet zij zijn de graaiers maar u bent de graaier en probeerd uw fout over de rug van een ander te verhalen, praat over coulance en weet ik al wat niet meer, dat zijn allemaal liedjes die al gezongen zijn, helaas is de wet hier duidelijk in.
Was deze review nuttig? 0

1.0
Algemene Indruk:1.0
Klantvriendelijkheid:1.0
Diervriendelijkheid:1.0
Prijs/Kwaliteit:1.0

Review geplaatst door

, Periode: Juli 2018
Bert ouwens
Ik zou dit dierentehuis 10 sterren onder nul willen geven. Ik ben schandalig en zeer onbeleefd behandeld. Ik ga stappen ondernemen om te zorgen dat de medewerkers van dit tehuis zich normaal gaan gedragen of dat het tehuis wordt gesloten, zodat andere mensen niet kan overkomen wat mij is gebeurd.

Wat is de casus: Wij gingen op vakantie en wilden onze poes Pini goed verzorgd achterlaten. Op 12 juli heb ik een reservering gemaakt voor 10 dagen opvang bij het Dierentehuis. Daarbij betaalde ik, niets vermoedend wat zou gaan volgen, vooruit.
Voorwaarde voor opvang is dat de poes is ingeënt. Mijn vrouw en ik dachten dat de poes was ingeënt en voorzagen dus geen probleem. Even langs de dierenarts om een bewijsje te halen. We gingen daarom meteen naar de dierenarts om dat te regelen. Deze gaf echter aan dat de poes vorig jaar weliswaar een prik had gehad voor allergie maar niet was ingeënt. Nu meteen inenten was te laat, dan kun je de poes niet meteen naar het asiel brengen. De dierenarts raadde daarom aan om de opvang af te zeggen. Een half uur na de reservering belde ik naar het dierentehuis om de reservering te annuleren. De medewerkster van het dierentehuis gaf aan dat jullie regel is dat er geen geld wordt teruggeven. Ik stelde voor om in dit geval coulance te betrachten. De medewerkster gaf aan dat we weliswaar snel hadden geannuleerd, maar dat zij over teruggave van geld geen beslissing kon nemen, dat moest de beheerder doen. De beheerder was echter niet aanwezig, daarom heb ik een telefonische afspraak gemaakt op 25 juli na onze vakantie. Vol goede moed belde ik op 25 juli de beheerder over teruggave van de € 95,20. Het leek erop dat we ons geld zouden terugkrijgen, maar haar eindboodschap was toch dat ze geen geld teruggaf. De regels geven aan dat jullie dat niet doen. Ik was in eerste instantie zeer verbaasd. Op mijn vraag wat ze voor dat geld voor mijn poes hadden gedaan kreeg ik geen antwoord en vervolgens werd de verbinding verbroken.
Ik ben toen naar het Dierentehuis gegaan om nadere uitleg te vragen. Helaas ook ter plekke lukt het mij niet om mijn geld terug te krijgen. Ik heb toen gezegd dat ik dit een vorm van diefstal vindt. De beheerder zei toe letterlijk met een sarcastische glimlach: “Ja, ik heb jullie bestolen!”. Op mijn vraag wat ze voor dat geld voor mijn poes hadden gedaan kreeg ik opnieuw geen antwoord, maar de reactie dat ze nu de politie gingen bellen, want ze voelde zich bedreigd. Na 10 minuten arriveerde inderdaad de politie. Nadat wij de politie ons verhaal hadden verteld probeerden de politie de beheerder te bewegen tot in ieder geval een gedeeltelijke restitutie. Helaas zonder resultaat. De politie heeft hier ons vervolgens van op de hoogte gesteld, waarna wij zijn vetrokken. De politieman zei nog wel, dat als de politie net als dit dierentehuis strikt de regels zou handhaven dat ze dan hun werk niet goed zouden doen. Regels zijn er om mensen te kunnen oppakken of te straffen die zich bewust niet aan de regels houden. Maar voor mensen die iets per ongeluk doen of zich vergissen zijn de regels niet bedoeld en moet je ze dus ook niet toepassen.

Ik heb op 27 juli formeel bezwaar ingediend bij het dierentehuis Zoetermeer, Dit bezwaar is op 12 september afgewezen. Ik ga nu verder stappen zetten om toch mijn geld terug te krijgen. Als er mensen zijn die zich bij mij willen aansluiten, en gezien de slechte recensies ben ik duidelijk niet de enige die is benadeeld, dan hoor ik dat graag. Samen staan we sterker tegen dit onterecht en tegen de respectloze mensen die bij deze organisatie werken
Was deze review nuttig? -3

1.0
Algemene Indruk:1.0
Klantvriendelijkheid:1.0
Diervriendelijkheid:1.1

Review geplaatst door

Kirsten Bunschoten
Een op oudejaarsdag door de dierenambulance gevonden en naar het asiel gebrachte hond niet terug geven aan de rechtmatige eigenaar die neteen bij het adiel op de stoep stond, "omdat er op zon- en feestdagen geen dieren uitgegeven worden"! Moet de hond noodgedwongen tot 2 januari in het asiel verblijven tijdens het vuurwerk; stress op stress! Dat zijn GEEN dierenliefhebbers, schandalig!
Was deze review nuttig? +14

1.7
Algemene Indruk:1.5
Klantvriendelijkheid:2.5
Indruk buitenverblijf:1.4
Hygiëne‎:1.6
Ligging:1.5

Review geplaatst door

, Periode: 2013
john laan
duitse herder gekocht nagekeken door gepensioneerde dierenarts DHR kreijnen van het dierenasiel Zoetermeer
hond had slechte achterpoten wat in orde kwam door veel te zwemmen en te lopen
na 4 ellendige jaren(hoge kosten) en een strompelende hond, helaas in moeten laten slapen
opvallend was dat de gegevens van de vorige eigenaar uit het paspoort geknipt waren
ook bij navraag aan ene Sylvia van dierentehuis Zoetermeer of zij de hond terug wilde nemen werd er gezegd wij nemen geen zieke honden
Was deze review nuttig? +12

7.6
Algemene Indruk:7.5
Klantvriendelijkheid:7.7
Diervriendelijkheid:8.1
Indruk binnenverblijf:6.6
Hygiëne‎:7.7
Ligging:7.6
Prijs/Kwaliteit:7.9

Review geplaatst door

, Periode: December 2016
w Arentsen
Heb hier vaker een hond in pension gebracht, De kwamen altijd zonder enige stress en schoon , ontvlooid terug ook deze keer, de gastvrouw nodigde mij zelfs uit om mijn hond zelf achter op te halen, ze rook schoon was niet mager en helemaal niet gestrest. Kan mij dus helemaal niet vinden in de eerdere recensie, die riekt veel naar antireclame, ze zijn nl. wel goedkoper dan de andere dierenpension
Was deze review nuttig? +1

1.3
Ligging:1.3

Review geplaatst door

, Periode: Augustus 2016
Paul Yedema
Het liefst zou ik dit bedrijf 10 sterren onder nul geven !!! Gisteren heb ik mijn 2 hondjes bevrijd uit deze gevangenis. Beiden zijn na 2,5 maand daar sterk vermagerd, en mijn Maltezer moest direct naar de dierenarts omdat een van zijn ogen volledig zat dichtgeplakt en was ontstoken door het vuil. Hij heeft ook koorts. Beide hondjes zaten onder de stront. Ik ben tegen de regels in de dame die mijn hondjes "uit hun mandje" ging halen naar binnen gevolgd en ben me doodgeschrokken van de erbarmelijke omstandigheden daar ! Niks mandjes, betonnen hokken van 1 bij 2 meter waar zelfs geen dekentje ligt, en GEEN WATER in de hokken... Helaas had ik al 450 Euro vooruit betaald, maar die ga ik via de rechter terug eisen , en ik heb de dierenbescherming ingeschakeld . Van mij zijn ze nog niet af, en mijn advies aan u is : BRENG NOOIT UW DIER HIERHEEN !!!
Was deze review nuttig? +8
Plaats een review
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Ben jij de eigenaar van dit pension?

Andere pensions in de buurt van Zoetermeer