te weinig beoordelingen
Hondenpension Loonse Hoek, Loon op Zand

3 bezoekers hebben een review geplaatst en 3 personen hebben een stem uitgebracht voor Hondenpension Loonse Hoek.

Hondenpension Loonse Hoek

Finantien 1
5175 NW Loon op Zand
Noord-Brabant, Nederland

Telefoon: +31 (0)416-363907
Fax: +31 (0)416-363975
KvK: 18079037


Javascript moet aanstaan om dit e-mailadres te kunnen lezen

Soorten dieren: Honden
Service: Dagopvang

Openingstijden:


Maandag t/m Zaterdag:
10.30 - 12.00

Zon- en feestdagen gesloten

Reviews:

Totaal aantal reviews:
3
Gemiddelde score:
0.4
Algemene Indruk:
0.3
Klantvriendelijkheid:
0.3
Diervriendelijkheid:
0.3
Indruk binnenverblijf:
0.5
Indruk buitenverblijf:
0.4
Hygiëne‎:
0.5
Ligging:
0.5
Prijs/Kwaliteit:
0.5
Plaats een review

Geen cijfer gegeven

Review geplaatst door

, Periode: Juli 2019
Brenda Nieuwlands
Mijn hond zou volgende week daar 2 weken verblijven maar heeft een ruggenmerg infarct gehad en is dus verlamd geraakt, de vraag is of die überhaupt kan gaan lopen . Meteen eigenaar gebeld en situatie uitlegd kreeg ik aan de telefoon ben druk zet alles maar op de mail, dit gedaan krijg ik als mailtje terug dat ik geen geld terug krijg omdat het voor de 3 weken geannuleerd werd en zou als compromie volgend Diablo kunne brengen met korting wat ik Nu betaald heb, je hebt dan totaal niet geluisterd wat er gaande is of wel ?
Hij had personeel moeten regelen etc en kon niks voor me beteken verder , al zou die de helft maar terug storten zou al voldoende zijn, beetje medeleven maar niks.
Niet eens meer reageren op de mail waardeloos dit zeg zo iemand mag niks opvangen en ook al geen paarden pension hebben doet het alleen maar voor het geld !
Was deze review nuttig? +3

Geen cijfer gegeven

Review geplaatst door

, Periode: Augustus 2017
carmen
Vele pensions nemen geen Staffords, dus ik was blij er eindelijk eentje gevonden te hebben die onze lieve Stafford wel wilde opvangen, samen met haar maatje,een herder.Helaas had ik geen recensies gelezen over dit pension, anders was ik hier nooit naar toe gegaan.Het is opgeknapt dit jaar zeggen ze...mijn man en dochter hebben de honden gebracht en kwamen met een naar gevoel thuis. De honden gingen via een vieze binnenplaats naar hun hok. Hier moesten zij op de betonnen vloer vertoeven. Geen eigen vertrouwd kleedje, niks.Het meisje wie onze honden naar binnen nam lukte het niet om ze in het hok te krijgen en vroeg mijn dochter om hulp. Geen dwang , dat is positief, maar was het misschien onkunde?Thuis hebben we het besproken, en gebeld met de eigenaar. Deze man was zeer onvriendelijk en totaal niet begripvol voor ons gevoel. Hij heeft ook totaal geen moeite gedaan ons gerust te stellen.Toen ik zei dat de binnenplaats vies was zei hij alleen dat er nog schoongemaakt moest worden.Ik zei als u weet dat er tussen 9.30 en 10.30 mensen komen is het dan niet handig om het schoon te hebben, eerste indruk is toch bepalend gaf hij geen fatsoenlijk antwoord. Hij verhief steeds meer zijn stem en het was een zeer onaangenaam gesprek. Toen ik hem vertelde dat ik de honden weer op kwam halen omdat ik er geen goed gevoel bij had, schreeuwde hij alleen maar meer ipv mij gerust te stellen. Op de vraag of er misschien een regeling qua geld was(ik had al betaald voor de opvang) gaf hij mij te kennen dat ik gewoon al mijn geld kwijt was en er geen coulance was.Als ik naar een hotel ga en blijkt dat dit niet naar tevredenheid is ga je toch ook niet je geld terug vragen zei hij.Hij zei alleen ik zorg dat er iemand is als u uw honden komt halen.Hij heeft niet eens de moeite genomen ons zelf te woord te staan.Al met al ben ik blij dat mijn honden weer thuis zijn. Ik zal niks zeggen over de meisjes die daar werken maar weet wel dat de eigenaar een 'zakenman' is en geen liefhebber van honden anders ga je zo niet om met de honden en de eigenaar. Ben dan nu wel mijn geld kwijt maar gezien de vorige recensies zijn mij dierenartskosten bespaard gebleven. Het is daar vies, donker en dus zeker geen aanrader. Wanneer je een hond hebt die helaas vaak onterecht niet welkom is bij andere pensions neem dan geen genoegen dit soort pensions maar zoek een goed alternatief, dat hebben wij nu ook gedaan.
Was deze review nuttig? +12

0.4
Algemene Indruk:0.3
Klantvriendelijkheid:0.3
Diervriendelijkheid:0.3
Indruk binnenverblijf:0.5
Indruk buitenverblijf:0.4
Hygiëne‎:0.5
Ligging:0.5
Prijs/Kwaliteit:0.5

Review geplaatst door

, Periode: Juli 2014
annemiekd
Slecht pension voor heel veel geld. Ons hondje heeft hier 2 weken gezeten. Was vies en vuil toen ie terugkwam. Gebeten door andere hond(en). Anaalklierontsteking opgelopen daar door de viesigheid. Voor de zekerheid maar bij de dierenarts geweest.. Diverse mails gestuurd maar reactie van hun kant was gewoon waardeloos. Ze willen overal onder uitkomen. Ons hondje is een week over de zeik geweest bij thuiskomst. Voor de kosten verwacht je kwaliteit maar helaas. Ze laten alles oplossen door een iemand niet ouder dan 15 jaar. Dus breng je hond hier niet naartoe!!!
Was deze review nuttig? +5
Plaats een review
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Andere pensions in de buurt van Loon op Zand