te weinig beoordelingen
Dierenpensions in Loon op Zand, Noord-Brabant

In de plaats Loon op Zand hebben wij één pension gevonden.
3 bezoekers hebben inmiddels een review geplaatst, zij hebben gemiddeld het cijfer 0.4 gegeven.

Laatst geplaatste review:

te weinig beoordelingenHondenpension Loonse Hoek, Loon op Zand

Mijn hond zou volgende week daar 2 weken verblijven maar heeft een ruggenmerg infarct gehad en is dus verlamd geraakt, de vraag is of die überhaupt kan gaan lopen . Meteen eigenaar gebeld en situatie uitlegd kreeg ik aan de telefoon ben druk zet alles maar op de mail, dit gedaan krijg ik als mailtje terug dat ik geen geld terug krijg omdat het voor de 3 weken geannuleerd werd en zou als...
Lees meer »

Dierenpensions in Loon op Zand:

te weinig beoordelingen, Loon op Zand
Soorten dieren: HondenService: Dagopvang

Meer pensions in de buurt van Loon op Zand, Noord-Brabant

, Gijzelsestraat 8, Biezenmortel (7 km)
Soorten dieren: Honden, KattenDiversen: Lid van Dibevo

, Polderweg 3, Heusden (11 km)
Soorten dieren: Honden, Katten, Konijnen, Knaagdieren, VogelsService: Wassalon, Trimsalon, DagopvangHet pension biedt ruimte aan 60 honden en 25 katten.

, Kuil 48, Udenhout (4 km)
Soorten dieren: Honden, KattenService: Wassalon, Trimsalon, Dagopvang, Haal- en brengserviceDiversen: Lid van Dibevo, Stichting DierbaarDieren hotel 't Kuiltje is een diervriendelijk Hotel waar de gasten en klanten zich thuis voelen.

, Pastoor Kampstraat 9, De Moer (4 km)
Soorten dieren: Honden

, Westerlaan 4, Dongen (9 km)
Soorten dieren: Honden, Katten, Konijnen, Knaagdieren, Vissen, Reptielen, VogelsService: Wassalon, Trimsalon, Dagopvang, Haal- en brengservice, Hondentrainingen, HondenspeeltuinIn ons luxe 5 sterren hondenhotel gelegen op een perceel van bijna 4500 m2 hebben wij alle faciliteiten om uw hond volledig in de watten te leggen! De honden verblijven in huis (zonder kennels). Bovendien krijgen ze alle aandacht die ze verdienen!