Dierenpensions in De Moer, Noord-Brabant

In de plaats De Moer hebben wij één pension gevonden.
4 bezoekers hebben inmiddels een review geplaatst, zij hebben gemiddeld het cijfer 10 gegeven.

Laatst geplaatste review:

Hondenhotel 't Erfje, De Moer

Al enige jaren breng ik met veel plezier en vertrouwen mijn 3 chihuhuas naar t erfje. Ze voelen zich daar uitstekend op hun gemak en het is zo heerlijk dat ze daar lekker kunnen ravotten in de tuin en binnen lekker, desnoods op de bank, kunnen uitrusten. Tijdens de vakantie krijg ik ook altijd foto's en filmpjes opgestuurd en dan zie jegewoon dat ze het naar hun zin hebben. Bovendien heeft...
Lees meer »

Dierenpensions in De Moer:

, De Moer
Soorten dieren: Honden

Meer pensions in de buurt van De Moer, Noord-Brabant

te weinig beoordelingen, Finantien 1, Loon op Zand (5 km)
Soorten dieren: HondenService: Dagopvang

, Gijzelsestraat 8, Biezenmortel (11 km)
Soorten dieren: Honden, KattenDiversen: Lid van Dibevo

, Polderweg 3, Heusden (13 km)
Soorten dieren: Honden, Katten, Konijnen, Knaagdieren, VogelsService: Wassalon, Trimsalon, DagopvangHet pension biedt ruimte aan 60 honden en 25 katten.

, Westerlaan 4, Dongen (5 km)
Soorten dieren: Honden, Katten, Konijnen, Knaagdieren, Vissen, Reptielen, VogelsService: Wassalon, Trimsalon, Dagopvang, Haal- en brengservice, Hondentrainingen, HondenspeeltuinIn ons luxe 5 sterren hondenhotel gelegen op een perceel van bijna 4500 m2 hebben wij alle faciliteiten om uw hond volledig in de watten te leggen! De honden verblijven in huis (zonder kennels). Bovendien krijgen ze alle aandacht die ze verdienen!

, Kuil 48, Udenhout (8 km)
Soorten dieren: Honden, KattenService: Wassalon, Trimsalon, Dagopvang, Haal- en brengserviceDiversen: Lid van Dibevo, Stichting DierbaarDieren hotel 't Kuiltje is een diervriendelijk Hotel waar de gasten en klanten zich thuis voelen.