Kattenpension WEL VOOR DE POES, Warmenhuizen

87 bezoekers hebben een review geplaatst en 15 personen hebben een stem uitgebracht voor Kattenpension WEL VOOR DE POES.

Rustig gelegen kattenpension in Warmenhuizen (Noord-Holland).
Liefdevolle en katvriendelijke verzorging door gediplomeerd pensionhouder en veel persoonlijke aandacht voor uw kat. Tijdelijke opvang tijdens vakantie, verhuizing, zakenreis en andere omstandigheden. Zowel kort als lang verblijf mogelijk.

Het pension is gelegen in Warmenhuizen, gemeente Harenkarspel Noord-Holland. Dit is in de omgeving van Alkmaar, Schagen, Heerhugowaard, Langedijk, Bergen en Schoorl. Het pension is gunstig gelegen. Het is midden in de dorpskern en toch is het heerlijk rustig.
Exclusief voor katten. geen honden, geen verkeersgeluiden.

Kattenpension WEL VOOR DE POES is kleinschalig. Maximaal 20 katten. Hierdoor is het mogelijk elke individuele kat ruime aandacht te geven. Het pension bestaat uit een binnenverblijf wat in verbinding staat met een buitenverblijf. Binnen is het in de winter verwarmd en in de zomer lekker koel. Beide ruimtes zijn voorzien van diverse slaapplekken en klimattributen. Uw kat maakt zelf uit wanneer hij buiten of binnen wil zijn. En hij heeft ruime keuze om te klauteren, spelen, krabben of slapen.

We zijn geregistreerd bij de gezondheidsdienst voor dieren en voldoen aan de eisen van het Honden- en Kattenbesluit. Buiten deze standaard opleiding worden nog met regelmaat scholingsdagen gevolgd op het gebied van kattengedrag. Ons pension mag als 100% katvriendelijk geregistreerd staan en daar zijn we heel trots op.

Kattenpension WEL VOOR DE POES

Dorpsstraat 112
1749 AJ Warmenhuizen
Noord-Holland, Nederland

Telefoon: +31 (0)226-393399
Bgg: +31 (0)6-44960675
KvK: 54378583


Javascript moet aanstaan om dit e-mailadres te kunnen lezen


Soorten dieren: Katten, 100% katvriendelijk (KGA)
Service: Dagopvang, Haal- en brengservice, Opvang suikerziekte katten mogelijk. medicatie geven mogelijk.
Diversen: Bewijs voor vakbekwaamheid aanwezig (HKB)

Openingstijden:


Halen en brengen van katten, of een bezichtiging gaat altijd op afspraak.

Afspraken worden gemaakt van maandag tot en met zaterdag tussen 12.00 en 18.00 uur. Vroeger doorgaans niet mogelijk. Uitloop naar de avond lukt vaak wel.

Reviews:

Totaal aantal reviews:
87
Gemiddelde score:
9.7
Algemene Indruk:
9.7
Klantvriendelijkheid:
9.8
Diervriendelijkheid:
9.9
Indruk binnenverblijf:
9.7
Indruk buitenverblijf:
9.6
Hygiëne‎:
9.8
Ligging:
9.5
Prijs/Kwaliteit:
9.7
Plaats een review

9.9
Algemene Indruk:10.0
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:9.5
Indruk buitenverblijf:9.5
Hygiëne‎:10.0
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

, Periode: September 2021
Joke Hoekstra
Onze Lady gaat al een aantal jaar meerdere keren per jaar naar Maud.
Door de vele fotos en filmpjes die Maud maakt weet ik dat ze het goed naar haar zin heeft. Er zijn veel verschillende rustplekjes en heerlijke mandjes op diverse hoogtes dus voor iedereen wat wils.
Als wij weggaan gaat Lady zeker weer naar Maud, ik kan lekker genieten omdat ik weet dat zij goed verzorgt wordt en het fijn heeft.
Was deze review nuttig? +3

9.5
Algemene Indruk:9.3
Klantvriendelijkheid:9.2
Diervriendelijkheid:9.6
Indruk binnenverblijf:9.7
Indruk buitenverblijf:9.3
Hygiëne‎:9.7
Prijs/Kwaliteit:9.7

Review geplaatst door

, Periode: Augustus 2021
Wim Scherpenisse
Wij hebben al jaren zeer goede ervaringen met Wel voor de Poes. Maud is echt iemand met hart voor katten, dat merk je aan alles. Onze Binky was er deze zomer al voor de vijfde of zesde keer (we zijn de tel kwijt :-) ) en kwam weer vrolijk terug. Nadat hij het hele huis weer even grondig had geïnspecteerd zat hij binnen een uur weer te spinnen op de bank. Maud maakt ook altijd leuke foto's en filmpjes. Zo liet ze ons dit keer o.a. zien dat er wel erg veel rode katten waren en dat het niet altijd makkelijk was ze uit elkaar te houden. :-) Binky komt zeker nog eens terug en we kunnen dit pension van harte aanbevelen!
Patricia en Wim uit Heerhugowaard
Was deze review nuttig? +5

10.0
Algemene Indruk:10.0
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:9.9
Indruk buitenverblijf:9.9
Hygiëne‎:10.0
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

, Periode: Juni 2021
Susanne Komen
Onze katers Beau en Bink zijn al een aantal keren bij Maud in het pension geweest. Elke keer komen ze er heel relaxed vandaan, je kunt zien dat ze het er heel erg naar hun zin hebben gehad. Maud kent van elke kat de naam en hun karakter, dat is zo ontzettend leuk! Ze is duidelijk dol op ze en zij op haar! Tijdens het verblijf krijg je updates, foto's en filmpjes, dat geeft echt rust. Onze kater Beau heeft diabetes en krijgt de extra zorg en aandacht die hij nodig heeft. Sinds onze mannen naar Maud gaan, ga ik echt met een geruster hart op vakantie! Een echte aanrader dus! 👍 ( En de reden waarom er niet overal een 10 staat, is omdat de site deze niet lekker wilde geven)
Was deze review nuttig? +4

9.8
Algemene Indruk:9.8
Klantvriendelijkheid:9.8
Diervriendelijkheid:9.8
Indruk binnenverblijf:9.8
Indruk buitenverblijf:10.0
Hygiëne‎:9.6
Ligging:9.8
Prijs/Kwaliteit:9.9

Review geplaatst door

, Periode: Mei 2021
Roos Mandemaker
Wij hebben onze kater Guus al verscheidene keren bij Wel voor de Poes gebracht. Wij voelden meteen dat hij het hier goed zou hebben. Echt een luxe hotelletje voor onze Guus. Zoveel hokjes en mandjes op verschillende hoogtes, overal een bakje brokjes en water. Ja, er wordt goed voor de logees gezorgd en het ziet er schoon en fris uit wat wij ook erg belangrijk vinden. Kortom een toplokatie voor onze rode kater Guus die wij ieder jaar weer met plezier bij Maud brengen die haar logees met liefde verzorgd en ons zijn verblijf bij haar op foto's en video vastlegt wat wij ook zeer op prijs stellen. Dit kattenpension is zeker een aanrader 👍!!! Chris & Roos Mandemaker.
Was deze review nuttig? +5

9.9
Algemene Indruk:10.0
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:10.0
Indruk buitenverblijf:10.0
Hygiëne‎:10.0
Ligging:9.0
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

, Periode: Januari 2021
ellen feys
Onze kat Winston gaat altijd naar "Wel voor de poes" als we 's nachts van huis zijn. Het pension ligt op een mooie en rustige plek met zowel binnen als buiten verschillende speel- en rustmogelijkheden voor de katten. Ze kunnen spelen, lekker snoezen of zich ongestoord terugtrekken. De accommodatie en de hygiëne zijn meer dan in orde!
Wat voor ons de doorslag geeft is dat Maud persoonlijke aandacht geeft aan alle katten. Iedere kat kan zichzelf zijn in het pension, hoe onderling verschillend ze ook zijn. "Wel voor de poes" is meer dan alleen opvang, het is echt een vakantie voor je kat. Voor ons ligt het pension wat verderaf (zo'n 40 à 45 minuten rijden met de wagen) maar dat hebben we er zeker voor over. We weten dat Winston het daar fijn heeft en dat is het allerbelangrijkste.
Was deze review nuttig? +5

10.0
Algemene Indruk:10.0
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:10.0
Indruk buitenverblijf:10.0
Hygiëne‎:10.0
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

, Periode: Januari 2021
Margret Stornebrink
In januari is Ozzie (Maine Coon van 1 jaar) een paar dagen op vakantie geweest bij Maud. Thuis was er iets te veel stress vanwege de verkoop van ons huis. Hij was eerst een beetje bang en onwennig maar heeft zich redelijk snel aangepast. Hij zat veel buiten in de zon, de ruim ren is heel goed afgesloten en er zijn tal van plekjes om te klimmen of om rust te pakken. We hadden er echt een goed gevoel bij en Maud is duidelijk dol op haar gasten..... een aanrader!
Was deze review nuttig? +4
Plaats een review
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Andere pensions in de buurt van Warmenhuizen