Hondenhotel Zwanenburg, Zwanenburg

8 bezoekers hebben een review geplaatst en 7 personen hebben een stem uitgebracht voor Hondenhotel Zwanenburg.

Wij zijn gevestigd in de wijde polder nabij Schiphol, Haarlem en Amsterdam. Wij verzorgen dag- en nachtopvang voor uw hond(en). Van groot tot klein gedurende 24 uur per dag, 7 dagen per week.

HondenHotel Zwanenburg is kleinschalig met een maximale opvang van 20 honden. Het is een plek waar honden vrij rondlopen en in groepsverband positief als familie met elkaar omgaan. Door kennis, ervaring en inzicht in het instinctmatige gedrag krijgen de honden regels op die zij snappen, zodat de honden in harmonie met elkaar optrekken in het op en top verblijf.

De accommodatie in de wijde polder beschikt over:
- Een live webcam en u de honden overal waar u bent kunt zien
- Ruime speelweide met voldoende schaduw
- Zwemvijver met waterzuivering
- Altijd vers drinkwater door automatische drinkbak
- Grote hondenhuizen beschermt tegen warmte, kou en geluid (wordt zonodig verwarmd)

HondenHotel Zwanenburg staat voor een persoonlijke benadering, betrokkenheid en kwaliteit. Wilt u weten wat HondenHotel Zwanenburg voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op voor een persoonlijk gesprek met de eigenaar van deze accommodatie.

Teven zijn er Pointer puppies te koop, zie hier het filmpje.
www.youtube.com

Hondenhotel Zwanenburg

IJweg 332
1161 GG Zwanenburg
Noord-Holland, Nederland

Telefoon: +31 (0)857854613
Bgg: +31 (0)633166881
KvK: 51791277


Javascript moet aanstaan om dit e-mailadres te kunnen lezen


Soorten dieren: Honden
Service: Wassalon, Trimsalon, Dagopvang, Haal- en brengservice, Fokker, Zwemvijver, Speeltoestel, Automatische drinkbak

Openingstijden:


Halen en brengen van maandag t/m vrijdag tussen 7.30 tot 8.30 uur en 17.30 tot 18.30 uur.

Tijdens weekenden doen wij wel opvang, maar halen en brengen op zaterdag en zondagochtend niet. Wel bieden wij de mogelijkheid om vrijdag te brengen (tussen 17.30 en 18.30) en zondagavond (tussen 17.30 en 18.30) op te halen.

Reviews:

Totaal aantal reviews:
8
Gemiddelde score:
6.7
Algemene Indruk:
6.4
Klantvriendelijkheid:
7.0
Diervriendelijkheid:
6.8
Indruk binnenverblijf:
6.5
Indruk buitenverblijf:
7.6
Hygiëne‎:
6.3
Ligging:
7.2
Prijs/Kwaliteit:
6.6
Plaats een review

2.3
Algemene Indruk:1.7
Klantvriendelijkheid:1.4
Diervriendelijkheid:1.5
Indruk binnenverblijf:3.3
Hygiëne‎:1.7
Ligging:3.8
Prijs/Kwaliteit:2.5

Review geplaatst door

, Periode: Augustus 2017
anoniem
Onze hond, 8 jaar oud gaat ca. twee maal per jaar 4 a 5 dagen naar een hondenpensoin. Het gaat altijd goed. Ditmaal bij het ophalen van onze hond Buck...konden zij hem niet vinden...Buck???? Wie is Buck????
Na 5 minuten hard fluiten etc.....bleek Buck ergens in een hok te liggen. Bij thuiskomst ging hij heeeel veel drinken en had honger, veel honger. Wat veel erger was....Buck is ca. 3 dagen bang geweest. Klagen bij mevrouw heeft geen zin want zij heeft haar woordje klaar. Breng je hond hier niet naar toe!!!!!!! Zij houdt van cashen en interesseert zich echt niet i uw hond.
Was deze review nuttig? +1

Geen cijfer gegeven

Review geplaatst door

, Periode: Augustus 2016
Vincent Willems
Eerlijk, normaal ben ik nooit van de reviews plaatsen. Maar deze keer maak ik een uitzondering. Een huisdier vertrouwd "proberen" achter te laten is toch iets heel anders dan het kopen van een DVD-speler.* Algemene indruk

Onze eerste indruk was goed. Een nette website en een webcam (dus niks te verbergen) een afspraak maken ging ook vrij gemakkelijk. Helaas konden wij bij het brengen van onze hond niet de verblijven zien. Dit ging allemaal erg snel en lang blijven staan zou stress opleveren voor de andere honden.*Klantvriendelijkheid

In de totaal 2 minuten dat wij medewerkers en eigenaar gezien hebben is er niets verteld of gevraagd over onze hond, onze wensen. Bij het ophalen werd gevraagd waar we voor kwamen (alsof we een Ziggo abonnement wilde verkopen?) en na het ontvangen van onze hond is ons ook niet verteld hoe het gegaan is. Ja, “goed, leuke hond”, dat is alles.


*Diervriendelijkheid

Op het aanmeldformulier en tijdens het brengen hebben wij meerdere malen duidelijk aangegeven dat onze hond alleen zijn eigen voeding mag eten ivm een voedselintolerantie. Op de webcam konden wij zien dat onze hond gewoon met de rest van de dieren mee moest eten. Wel werd hij later even apart genomen (in beeld op de webcam), maar hij wilde niet eten. Vervolgens werd hij apart genomen buiten de webcam, en toen hij even later weer in beeld kwam, rende hij met zijn staart tussen zijn benen weg. De overige honden werden gevoerd alsof het kippen waren (strooien met voer). Ook hebben wij hem iedere keer wanneer personeel op de buitenweide was zien vluchten met de staart tussen zijn benen. Bij thuiskomst was onze hond vreselijk moe, uitgehongerd en heeft vreselijk veel gedronken.*Indruk verblijf

Geen idee, niet gezien.*Indruk buitenverblijf

Geen mening, alleen kunnen beoordelen vanaf de webcam. *Hygiene

Geen idee, niet kunnen waarnemen. De honden worden niet uitgelaten, poepen in het buitenverblijf. *Ligging

Vanuit Haarlem erg goed bereikbaar.*Prijs/Kwaliteit

Duur, 22,50 per dagIk ben zelf in het bezit van o.a. een HKB certificaat en ben werkzaam in de diergeneeskunde. Dit heb ik ook kenbaar gemaakt bij het reserveren van het verblijf (wel zo transparant) Wanneer ik aangeef dat onze hond bepaalde zorg nodig heeft en deze dan niet krijgt is dit nalatig (en wettelijk gezien zelfs strafbaar).Gezien onze ervaring en die van anderen op deze website twijfel ik aan de vakbekwaamheid en een dosis professionaliteit in dit hondenpension. Ik zal één dezer dagen dan ook een melding maken bij het LID. In de hoop dat dit hondenpension een goede schop krijgt in de juiste richting of er helemaal mee stopt. Uiteindelijk veranderd er namelijk niks bij het plaatsen van een review.Voor nu is mijn advies; kijk verder bij het zoeken naar een geschikt pension. Hondenhotel Zwanenburg is dat op dit moment zeker niet.


Was deze review nuttig? +8

2.0
Algemene Indruk:1.9
Klantvriendelijkheid:1.9
Diervriendelijkheid:1.9
Indruk binnenverblijf:1.9
Indruk buitenverblijf:2.7
Hygiëne‎:1.9
Ligging:1.9
Prijs/Kwaliteit:1.9

Review geplaatst door

, Periode: September 2015
anoniem
Heb eindelijk een site gevonden waar ik mijn bevindingen op kwijt kan. Op de site van de eigenaresse had ik ook een review geplaatst maar die werd met dezelfde vaart er weer vanaf gehaald. Tja dat kan als je zelf de beheerder bent van de site.
Mijn hond kwam ik brengen, ik mocht niet het verblijf zien (en die zijn ook niet op de webcam te zien!!) want dat zou de rest maar verstoren. De hond ging door een sluisje en weg was hij. Zij vroeg direct of ik cash of met een pas wilde betalen. Ach ja je kunt zelf je prioriteiten stellen natuurlijk. Ik kon helaas niet anders omdat we plotseling weg moesten anders had ik direct de hond weer meegenomen. Maar, dacht ik gelukkig heeft ze een webcam. Ook daar kwam ik bedrogen uit. Mijn hond was nergens op die cam te bekennen, Toen ik haar belde was hij plotseling te zien, maar het leek voor 100 % dat hij er voor werd geduwd. Ik heb later iemand gesproken die daar had gewerkt, Deze persoon vertelde me dat als de honden "lastig"zijn, t.w. blaffen ze in het hok moeten en dat er ook tikken worden uitgedeeld. Ik mocht ook geen speeltje voor hem meenemen of een kleedje met mijn en zijn geur. Kortom ik raad niemand (die van zijn dier houdt) om dit "HOTEL" (laat me niet lachen) te kiezen.
Was deze review nuttig? +6

9.6
Algemene Indruk:9.5
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:9.0
Indruk buitenverblijf:10.0
Hygiëne‎:10.0
Ligging:9.5
Prijs/Kwaliteit:9.0

Review geplaatst door

, Periode: Oktober 2015
Adri1
Fantastische en gepassioneerde opvang door de eigenares, die alles onder controle heeft. Honden hebben de ruimte, kunnen heerlijk spelen of zich juist terugtrekken, of wat dan ook. De hele dag kunnen ze vrij buiten of binnen zijn. Ook aparte hokken voor als een hond echt even alleen wil zijn. Daardoor zijn de honden onder haar hoede stabiel, vrolijk, rustig, blaffen nauwelijks of niet, voelen zich op hun gemak. Onze hond heeft bij haar een heerlijke tijd.
Was deze review nuttig? -2

Geen cijfer gegeven

Review geplaatst door

, Periode: Januari 2015
Annelies Zijp
Mijn hond heeft een week in dit 'dierenhotel' gelogeerd. Ze kwam monter daar binnen; ik kreeg een doodzieke hond mee naar huis. Ze spuugde het hele huis onder, was apathisch en at niet. En dat terwijl mevrouw Geertzema me vertelde dat het heel goed was gegaan, ondanks dat ze eerst moest wennen en in het begin niet at. Volgens mij heeft ze de hele week niet gegeten. Ben de maandag nadat ik haar opgehaald heb onmiddellijk naar de dierenarts gegaan omdat ze werkelijk heel ziek was. Ze bleek 3 kg afgevallen te zijn, had koorts, en waarschijnlijk een maagontsteking. Na een injectie en medicijnen is ze nu gelukkig weer aan de beterende hand.
ik heb drie telefoonnummers achtergelaten van mensen die gebeld konden worden als er iets was. Waarom heeft men niet gedaan? Of heeft mevrouw gewoon geen oogje in het zeil gehouden? Ik vind het heel erg dat mijn het zo slecht gehad heeft en dat er geen actie is ondernomen.
Sam heeft voor de eerste keer maar meteen ook voor de laatste keer hier gelogeerd. Spijt als haren op mijn hoofd van dit 'dierenhotel'. Ik raad hondenbezitters af hun hond aan 'hondenhotel' Zwanenburg toe te vertrouwen.
Was deze review nuttig? +7

7.9
Algemene Indruk:7.9
Klantvriendelijkheid:8.4
Diervriendelijkheid:8.8
Indruk binnenverblijf:7.4
Indruk buitenverblijf:7.6
Hygiëne‎:7.9
Ligging:8.0
Prijs/Kwaliteit:7.5

Review geplaatst door

, Periode: September 2014
anoniem
Ik ben een aantal keer langs geweest bij HondenHotel Zwanenburg en ik heb een erg goede indruk gekregen. De honden hebben alle ruimte lekker samen te spelen en wanneer een hond even rust nodig heeft en deze zelf niet neemt wordt hij/zij even apart gezet. Ook blaffen ze niet de hele dag door wat soms vanzelfsprekend lijkt bij verblijven. Wat ook erg mooi is is de manier van inrichting. Door de luikjes kunnen de kleinere honden wel bij de grotere maar niet andersom. Zo kan een kleintje op avontuur maar toch ook lekker veilig bij formaatgenootjes blijven.
Was deze review nuttig? -3
Plaats een review
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Ben jij de eigenaar van dit pension?

Andere pensions in de buurt van Zwanenburg