Hondenhotel Zwanenburg, Zwanenburg

14 bezoekers hebben een review geplaatst en 16 personen hebben een stem uitgebracht voor Hondenhotel Zwanenburg.

Wij zijn gevestigd in de wijde polder nabij Schiphol, Haarlem en Amsterdam. Wij verzorgen dag- en nachtopvang voor uw hond(en). Van groot tot klein gedurende 24 uur per dag, 7 dagen per week.

HondenHotel Zwanenburg is kleinschalig met een maximale opvang van 20 honden. Het is een plek waar honden vrij rondlopen en in groepsverband positief als familie met elkaar omgaan. Door kennis, ervaring en inzicht in het instinctmatige gedrag krijgen de honden regels op die zij snappen, zodat de honden in harmonie met elkaar optrekken in het op en top verblijf.

De accommodatie in de wijde polder beschikt over:
- Een live webcam en u de honden overal waar u bent kunt zien
- Ruime speelweide met voldoende schaduw
- Zwemvijver met waterzuivering
- Altijd vers drinkwater door automatische drinkbak
- Grote hondenhuizen beschermt tegen warmte, kou en geluid (wordt zonodig verwarmd)

HondenHotel Zwanenburg staat voor een persoonlijke benadering, betrokkenheid en kwaliteit. Wilt u weten wat HondenHotel Zwanenburg voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op voor een persoonlijk gesprek met de eigenaar van deze accommodatie.

Teven zijn er Pointer puppies te koop, zie hier het filmpje.
www.youtube.com

Hondenhotel Zwanenburg

IJweg 332
1161 GG Zwanenburg
Noord-Holland, Nederland

Telefoon: +31 (0)857854613
Bgg: +31 (0)633166881
KvK: 51791277


Javascript moet aanstaan om dit e-mailadres te kunnen lezen


Soorten dieren: Honden
Service: Wassalon, Trimsalon, Dagopvang, Haal- en brengservice, Fokker, Zwemvijver, Speeltoestel, Automatische drinkbak

Openingstijden:


Halen en brengen van maandag t/m vrijdag tussen 7.30 tot 8.30 uur en 17.30 tot 18.30 uur.

Tijdens weekenden doen wij wel opvang, maar halen en brengen op zaterdag en zondagochtend niet. Wel bieden wij de mogelijkheid om vrijdag te brengen (tussen 17.30 en 18.30) en zondagavond (tussen 17.30 en 18.30) op te halen.

Reviews:

Totaal aantal reviews:
14
Gemiddelde score:
5.3
Algemene Indruk:
5.0
Klantvriendelijkheid:
5.1
Diervriendelijkheid:
5.4
Indruk binnenverblijf:
6.1
Indruk buitenverblijf:
6.3
Hygiëne‎:
5.5
Ligging:
5.6
Prijs/Kwaliteit:
4.9
Plaats een review

3.2
Algemene Indruk:1.7
Klantvriendelijkheid:1.4
Diervriendelijkheid:1.4
Indruk buitenverblijf:7.4
Hygiëne‎:4.3
Ligging:4.6
Prijs/Kwaliteit:1.6

Review geplaatst door

, Periode: April 2022
Esther Van Hal
We hebben 2 grote honden 1 dag gebracht ivm. kennismaking met dit pension.
Buitenverblijf leek goed, leuk speelgoed, schaduw en drinken en een webcam. Echter tot onze verbazing, ze vroeg niets over onze honden. Meteen in de groep gegooid. Nu zijn onze honden heel sociaal, maar op de webcam zagen we dat beide honden na een halve dag doodmoe waren en geen rust kregen.
Onze grote mix zat de laatste uren verstopt tussen het speelgoed.
Bij het ophalen, geen uitleg hoe het ging, ze wisten niet welke honden het waren.
De honden waren superrrrblij dat ze weg konden en onze andere mix zat nog even
met zijn staart tussen de sluis, slordig. De binnenverblijven mochten we niet zien.
De korting 2e hond was afgeschaft, voorruit betalen hmmm.
Wij komen nooit meer terug en raden dit pesnion alleen aan voor hyperactieve honden.Bovendien, onze xxl hond heeft 1,5 m2 nodig als hij slaapt. Het binnenverblijf zou 5 x 5 m zijn, dan past dit nauwelijks met 20 honden, dus ook s nachts geen rust. Geen wonder dat er honden afvallen!
Was deze review nuttig? +3

1.0
Algemene Indruk:1.0
Klantvriendelijkheid:1.0
Diervriendelijkheid:1.2
Indruk binnenverblijf:1.0
Indruk buitenverblijf:1.1
Hygiëne‎:1.0
Ligging:1.0
Prijs/Kwaliteit:1.0

Review geplaatst door

Nessy Mar
Ik heb ooit eerder een review geplaatst over Bella, nu wilde ik weer reserveren, maar las dat ze ook schokbanden gebruikt voor honden om ze minder te laten blaffen. Ik belde dus en vroeg het haar, ze zei ooo nee, dat had Bella niet nodig want ze blafte niet veel en het is geen schokband, maar een correctieband. Ik kreeg er een heel naar gevoel bij, dus heb mijn hond elders geplaatst. Dus jullie zijn gewaarschuwd. Ik gaf haar destijds nog €50 extra om goed te zorgen voor mijn hond . Ik heb geen idee hoe de honden slapen s nachts, maar deze vrouw kijkt echt veel naar geld en heeft nauwelijks tijd voor je aan de tek. Dus mocht je lezen eigenaar : ik moet er echt niet achterkomend dat je de honden nog steeds een band om doet zodat jij rustig kan slapen, want ik stuur er echt inspectie op af! En Bella zal never nooit meer bij jou overnachten !
Was deze review nuttig? +4

1.9
Algemene Indruk:2.0
Klantvriendelijkheid:1.0
Diervriendelijkheid:2.0
Indruk buitenverblijf:3.0
Hygiëne‎:3.0
Ligging:1.2
Prijs/Kwaliteit:1.1

Review geplaatst door

, Periode: Augustus 2019
j. brederode
Veruit de duurste hondenopvang in de regio. Ongeinteresseerd en na twee weken vroeg ze nog of dit de goede hond was. Geen informatie verschaffen over hoe het ging toen wij mailden vanaf vakantieadres. We moesten maar op de webcam kijken. Onze hond heeft wond en het is onduidelijk waar dit vandaan komt. Bij het noemen hiervan, nauwelijks interesse, en zeker niet eerder opgemerkt. Ligging onder aanvliegroute Schiphol. Enige positieve beschikbaarheid op laatste moment . Kortom, we raden deze opvang niet aan.
Was deze review nuttig? +2

3.5
Algemene Indruk:3.9
Klantvriendelijkheid:2.9
Diervriendelijkheid:4.9
Indruk buitenverblijf:3.6
Ligging:1.8
Prijs/Kwaliteit:3.7

Review geplaatst door

, Periode: Augustus
Nico Groen
We zijn naar dit pension uitgeweken omdat we laat waren met het boeken van onze vakantie en we niet op ons vertrouwde adres terechtkonden. De communicatie verliep meteen al niet geweldig; we hebben twee keer een formulier moeten invullen zonder een reactie te krijgen. Telkens als we belden om te vragen om een bevestiging, was men hogelijk verbaasd dat we geen reactie hadden gekregen, die vervolgens alsnog uitbleef.

Toen we onze hond brachten, kregen we een uitbrander omdat we de auto zo hadden geparkeerd dat alle honden begonnen te blaffen. We hadden toch zeker wel in het mailtje gelezen dat hij daar niet mocht staan? Nee dus, want dat mailtje bleef telkens uit.

Wat ons er in eerste instantie al van weerhield om naar dit pension te gaan, is de hoge prijs. Met 30 euro per dag is het er ruim anderhalve keer zo duur als de pensions waar we anders gebruik van maken. (Overigens moet je contant betalen, wat ik ook niet wist, dus of ik maar zo vriendelijk wilde zijn om even naar de dichtstbijzijnde pinautomaat wilde gaan...) Ook andere service krijg je niet voor dat bedrag, want onze hond, die dieetbrokken krijgt, moest eten wat de pot schaft.

Bij aankomst op het pension sloeg de schrik ons om het hart. Persoonlijk vonden we het een zeer deprimerende omgeving, een plek waar we ons niet prettig voelden. Omdat onze hond door familie zou worden opgehaald, hebben we zelf niet kunnen beoordelen hoe hij het er heeft gehad, maar het familielid in kwestie (ze heeft verstand van honden), kreeg de indruk dat hij blij was dat hij er weg was. Ook zij vond de locatie deprimerend en vond dat er veel te veel honden in het buitenhok zaten. Overigens hebben we bij aankomst geen uitleg of een rondleiding gekregen, vandaar dat een beoordeling van binnenverblijf en hygiëne ontbreekt.

We hebben de halsband, de riem en het hondenpaspoort van onze hond afgegeven, maar toen het familielid in kwestie ernaar vroeg, kreeg ze te horen dat ze die niet hadden. Ze begon aan zichzelf te twijfelen, dacht dat het haar fout was, maar pas toen ik zei dat ze daar wel degelijk waren, heeft ze terug moeten rijden om ze alsnog op te halen.

Al met al kunnen we geen enkele positieve opmerkgin over Hondenpension Zwanenburg maken. Het maakt allemaal een ongeïnteresseerde, hopeloos gedateerde indruk. Wij maken er in elk geval nooit meer gebruik van.
Was deze review nuttig? +3

8.7
Algemene Indruk:8.6
Klantvriendelijkheid:7.7
Diervriendelijkheid:8.8
Indruk binnenverblijf:8.8
Indruk buitenverblijf:9.9
Hygiëne‎:8.5
Ligging:9.9
Prijs/Kwaliteit:7.0

Review geplaatst door

, Periode: Juli 2018
Nessy Mar
In eerste instantie, na wat “negatieve “ revieuws gecancelled. Vervolgens toch Bella er naartoe gebracht voor een dag, om te kijken of het goed zou gaan.

Bella heeft het echt enorm naar haar zin gehad, ik heb een vrolijke hond opgehaald vandaag ! Ondertussen ook gebeld om te vragen hoe het gaat en altijd reactie terug gehad.

Super bedankt!
Bella komt volgend jaar weer ;-)

Groetjes,

Nessy
Was deze review nuttig? +1

Geen cijfer gegeven

Review geplaatst door

, Periode: November 2017
Karin de Boer2
Ons eerste bezoek blijft bij een enig bezoek. Het wegbrengen ging als in eerdere review te snel. Eigenaresse max. 1 minuut gesproken Bij een eerste ontvangst verwacht je iets meer. Persoonlijk contact bij ophalen op voorafgemeld tijdstip, de eigenaresse was niet aanwezig, met de medewerkster die het sluisje bediende (ze wist niet welke onze hond was of hoe ze heette) was een enkele melding “ze deed het goed” Dat was alles. Onze hond stormde naar de auto waar ze niet meer weg wilde. Thuis bleek ze kilo’s afgevallen in enkele dagen. Op onze herhaalde vraag, nu per mail, hoe het gegaan was, had ze gegeten? er kwam alleen een lange voedingslijst per mail terug, tja. Wij vinden dit geen aanrader en gaan na deze ervaring hier niet meer terug.
Was deze review nuttig? +3
Plaats een review
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Ben jij de eigenaar van dit pension?

Andere pensions in de buurt van Zwanenburg