Dierenpensions in Zwanenburg, Noord-Holland

In de plaats Zwanenburg hebben wij één pension gevonden.
9 bezoekers hebben inmiddels een review geplaatst, zij hebben gemiddeld het cijfer 6.7 gegeven.

Laatst geplaatste review:

Hondenhotel Zwanenburg, Zwanenburg

Ons eerste bezoek blijft bij een enig bezoek. Het wegbrengen ging als in eerdere review te snel. Eigenaresse max. 1 minuut gesproken Bij een eerste ontvangst verwacht je iets meer. Persoonlijk contact bij ophalen op voorafgemeld tijdstip, de eigenaresse was niet aanwezig, met de medewerkster die het sluisje bediende (ze wist niet welke onze hond was of hoe ze heette) was een enkele melding “ze...
Lees meer »

Dierenpensions in Zwanenburg:

, Zwanenburg
Soorten dieren: HondenService: Wassalon, Trimsalon, Dagopvang, Haal- en brengservice, Fokker, Zwemvijver, Speeltoestel, Automatische drinkbakWij zijn gevestigd in de wijde polder nabij Schiphol, Haarlem en Amsterdam. Wij verzorgen dag- en nachtopvang voor uw hond(en). Van groot tot klein gedurende 24 uur per dag, 7 dagen per week.

HondenHotel Zwanenburg is kleinschalig... Lees meer »

Meer pensions in de buurt van Zwanenburg, Noord-Holland

te weinig beoordelingen, Hoofdweg 565, Hoofddorp (8 km)
Soorten dieren: Honden, KattenService: Asiel

, Termietergouw 12, Amsterdam (11 km)
Soorten dieren: Honden, Katten, Konijnen, KnaagdierenService: Wassalon, Trimsalon, Dagopvang, DierenkliniekDiversen: Lid van Dibevo, Aequor leerbedrijf

te weinig beoordelingen, Kempen 36, Haarlem (7 km)
Soorten dieren: KattenService: Met buitenverblijfKleinschalig kattenpension met buitenverblijf. Veel klimplezier en relax-plekjes.

te weinig beoordelingen, Ookmeerweg 271, Amsterdam (4 km)
Soorten dieren: Honden, Katten, Knaagdieren, KonijnenService: Wassalon, AsielPet & Breakfast maakt deel uit van het Dierenopvangcentrum Amsterdam. Om gebruik te kunnen maken van het pension dient u lid of vriend te zijn van het Dierenopvangcentrum Amsterdam.

te weinig beoordelingen, Korte Ringweg 20, Zaandam (8 km)
Soorten dieren: KattenService: Dagopvang