Dierenpensions in Haarlem, Noord-Holland

In de plaats Haarlem hebben wij 3 pensions gevonden.
2 bezoekers hebben inmiddels een review geplaatst, zij hebben gemiddeld het cijfer 4.7 gegeven.

Laatst geplaatste review:

te weinig beoordelingenKattenpension Poekie Haarlem, Haarlem

Onze 2 katten gaan altijd naar Suus van kattenpension Poekie. Ze heeft veel persoonlijke aandacht voor de beesten en zet het welzijn van de dieren op de eerste plaats. De dieren worden met liefde verzorgd en goed in de gaten gehouden. Verblijf is schoon en voorzien van allerlei fijne plekjes en speelgoed. Alle informatie staat duidelijk en uitgebreid vermeld op de site. Voor ons geen andere...
Lees meer »

Dierenpensions in Haarlem:

te weinig beoordelingen, Haarlem
Soorten dieren: Katten

te weinig beoordelingen, Haarlem
Soorten dieren: KattenService: Met buitenverblijfKleinschalig kattenpension met buitenverblijf. Veel klimplezier en relax-plekjes.

te weinig beoordelingen, Haarlem
Soorten dieren: Konijnen, KnaagdierenDiversen: KonijnenBelangenStichting BEDENK zorgt voor de opvang van kleine huisdieren en voor het vergroten van de kennis over deze dieren. Wij richten ons op alle kleine huisdieren behalve honden en katten. Wij bieden opvang aan tijdens een vakantieperiode of zorgen voor... Lees meer »

Meer pensions in de buurt van Haarlem, Noord-Holland

te weinig beoordelingen, Hoofdweg 565, Hoofddorp (8 km)
Soorten dieren: Honden, KattenService: Asiel

, IJweg 332, Zwanenburg (7 km)
Soorten dieren: HondenService: Wassalon, Trimsalon, Dagopvang, Haal- en brengservice, Fokker, Zwemvijver, Speeltoestel, Automatische drinkbakWij zijn gevestigd in de wijde polder nabij Schiphol, Haarlem en Amsterdam. Wij verzorgen dag- en nachtopvang voor uw hond(en). Van groot tot klein gedurende 24 uur per dag, 7 dagen per week.

HondenHotel Zwanenburg is kleinschalig... Lees meer »

, 't Kabel 40, Nieuw-Vennep (14 km)
Soorten dieren: HondenService: Dagopvang, FokkerBent U opzoek naar Dag, Weekend of Vakantie opvang voor u trouwe 4 voeter, en wilt u hond niet plaatsen in een kennel of hok, maar vind u het gezelliger in een groepje en wilt U verzekerd zijn van een schonen & liefdevolle opvang, aandacht en... Lees meer »

, Spieringweg 969, Zwaanshoek (7 km)
Soorten dieren: Honden

te weinig beoordelingen, Keesomstraat 5, Zandvoort (6 km)
Soorten dieren: Honden, KattenService: Asiel