Dierenhotel Marijke, Kamerik

92 bezoekers hebben een review geplaatst en 89 personen hebben een stem uitgebracht voor Dierenhotel Marijke.

Al meer dan 30 jaar het enige vijf sterren dierenhotel in Nederland.

Dierenhotel Marijke

Mijzijde 139
3471 GT Kamerik
Utrecht, Nederland

Telefoon: +31 (0)348-402194
KvK: 69096856




Soorten dieren: Honden, Katten, Konijnen, Knaagdieren, Vogels
Service: Wassalon, Dagopvang
Diversen: Lid van Dibevo, Stichting Dierbaar, Aequor leerbedrijf

Openingstijden:


Maandag t/m zaterdag:
10.00 - 16.00 uur

Op zon- en feestdagen zijn we natuurlijk aanwezig voor het verzorgen van onze gasten maar helaas gesloten voor de baasjes.

Reviews:

Totaal aantal reviews:
92
Gemiddelde score:
9.0
Algemene Indruk:
9.2
Klantvriendelijkheid:
9.1
Diervriendelijkheid:
9.1
Indruk binnenverblijf:
9.1
Indruk buitenverblijf:
9.0
Hygiëne‎:
9.0
Ligging:
8.9
Prijs/Kwaliteit:
8.8
Plaats een review

8.1
Algemene Indruk:7.5
Klantvriendelijkheid:7.5
Hygiëne‎:8.5
Ligging:8.5
Prijs/Kwaliteit:8.5

Review geplaatst door

, Periode: Februari 2016
Wil de Valck
Vandaag Dierenhotel Marijke bezocht i.v.m. met de a.s. vakantie in mei voor mijn hond Flo een Catalaanse herder. De website ziet er geweldig uit en de lokatie is prachtig.
We werden heel vriendelijk ontvangen en kregen een rondleiding door het Hotel zoals er op de site staat beschreven.

Flo moest ik achterlaten in een afgesloten ruimte om de rust voor de hotelgasten niet te verstoren, alle begrip daarvoor.
We moesten een trap op zodat wij de honden in hun binnenverblijven konden zien van bovenaf. In een kamer zaten 5 kleine tot middelmaat honden waaronder een lief klein soort Malthezer leeuwtje die werd besprongen/bereden door een Cocker Spaniel.
De angst in de ogen van dat kleine hondje zal ik niet gauw meer vergeten.

In de andere kamer zaten ongeveer 6 a 7 middel/grote honden o.a. twee labradors, waarvan de een de ander zeer dominant aan het berijden was.
Maar het meest aangrijpende was een lieve wat kleinere hond die door vier andere werd belaagd/bereden en aangevallen!
Op mijn vraag waarom niemand ingreep antwoorden de vriendelijke mevrouw dat er best iemand beneden stond te kijken en in zou grijpen.

Het schouwspel en gesprek heeft ongeveer 15 min. geduurd ........maar niemand die ingreep of in actie kwam.
Ik moet er niet aan denken dat ik mijn lieve vrouwtjes hond Flo in zo,n situatie wil laten komen in een afgesloten ruimte met 5 a 6 honden, zonder enig toezicht!!

Ons bezoek heeft 15 min. geduurd, maar ik kan het nog steeds niet van mij af zetten dat er 24.00 uur in een kleine ruimte van ongeveer 6x4 m. + buitenruimte van 6x4 m.
vrouwtjes honden worden verkracht!!!
Reactie van Dierenhotel Marijke:
Bedankt voor uw reactie en goed om te lezen dat de algemene indruk over ons hotel goed is.

Dat u ook een notitie maakt over het rijden kunnen we begrijpen want het is zeker niet de bedoeling dat honden onnodig op elkaar rijden, de twee gevallen die u noemt zijn echter specifieke gevallen, bij de een waren de twee honden van één baasje en doen dit thuis de laatste tijd ook, in overleg met baasje en aanraden van hun gedragsdeskundige mochten we ze ook niet uit elkaar halen, bij de andere was de hond net nieuw in de roedel gekomen en hadden we de verwachting en ervaring met deze hond dat dit na de kennismaking weer over is wat ook zo was. U noemt het verkrachting, daarmee slaat u de plank mis want dat doen honden nooit, het is op elkaar staan zonder binnendringen met als doel om op een voorzichtige manier de rangorde te bepalen. Omdat een rangorde nodig is hoort even rijden in het begin er soms ook bij maar er word door ons afhankelijk van de situatie tussen de honden onmiddelijk tot na maximaal 10 minuten altijd ingegrepen. Een tevens foute gedachte is dat alleen bij teefjes op deze manier de rangorde word bepaald. Uw tijdsomschrijving moet ik ook wat nuanceren want aan de electronische deur kunnen we zien dat u nog geen 12 min. binnen bent geweest en in die tijd ook nog Flo in de creche bent wezen brengen en ophalen.

We wensen u en Flo een fijne vakantie, ons advies speciaal voor u is Flo niet te brengen in een hotel waar ze 24 uur per dag in roedels verblijven, voor Flo helaas niet gezellig want een hond is nu eenmaal een roedeldier maar voor u toch een fijnere gedachte.

Mvg Team dierenhotel Marijke
Was deze review nuttig? +7

9.7
Algemene Indruk:9.6
Klantvriendelijkheid:9.6
Diervriendelijkheid:9.9
Indruk binnenverblijf:9.8
Hygiëne‎:9.8
Ligging:9.7
Prijs/Kwaliteit:9.7

Review geplaatst door

, Periode: Maart 2015
Helen Bruins
Omdat ik terug naar Nederland verhuisde, kon ik helaas mijn kat Boefie niet bij me houden op mijn tijdelijke adres. Een vriendin had heel goede ervaringen met Dierenhotel Marijke en adviseerde me om Boefie naar hen toe te brengen. Ik heb Boefie op 22 november 2014 gebracht en op 28 februari 2015 weer opgehaald, na een verblijf van drie maanden.
De verzorgers zijn heel vriendelijk en deskundig, het dier staat echt op de eerste plaats bij ze.
Had voornl. contact met Bianca, dit verliep via de Facebookpagina en na een dag of 5 ontving ik een bericht hoe de eerste dagen waren verlopen. Omdat Boefie geen andere katten was gewend en de andere katten erg spannend vond, heeft hij de eerste week een apart kamertje gekregen. Maar daarna ging het gelukkig goed. Contact via de Facebookpagina werkte goed, kreeg altijd dezelfde dag antwoord en af en toe ook een foto.
Bij het ophalen zag hij er goed uit, ontspannen en kon prima overweg met de andere katten. Het viel me op dat alle katten die er logeerden er goed verzorgd uitzagen en dat de poezenkamers heel schoon en ruim zijn.
Verder heb ik het als heel prettig ervaren dat ik zonder problemen zijn verblijf kon verlengen. Prijs is bijna gelijk aan andere dierenpensions, althans bij de vier waar ik heb gekeken liggen de prijzen ook tussen de 9 en 10 euro per dag.
Ik kan iedereen dit dierenhotel van harte aanbevelen, en, ondanks dat het toch op een uur rijden van huis ligt, zal ik er in de toekomst zeker nog eens gebruik van maken.
Nogmaals heel veel dank voor alle goede zorgen.
Was deze review nuttig? +7

6.0
Algemene Indruk:4.8
Klantvriendelijkheid:4.1
Diervriendelijkheid:5.1
Indruk binnenverblijf:6.2
Indruk buitenverblijf:7.1
Hygiëne‎:6.9
Ligging:7.4
Prijs/Kwaliteit:6.0

Review geplaatst door

, Periode: Januari 2015
anoniem
een tijdje terug heb ik mijn hond gebracht.
Mijn algemene indruk was prima.
Wel had ik aantal min punten.
Mijn (jonge) reu is nog niet erg lang geleden gecastreerd en de hormonen waren dus nog in zijn lijf aanwezig. dit is op zich geen enkel probleem alleen was hij aan het einde van zijn logeer tijd helemaal uitgeput omdat hij samen in ene hok had gezeten met een teef die misschien nog net niet of pas net een dag van haar loopsheid af was. erg jammer.
dit is voor mij ook de rede geweest om opzoek te gaan naar een pension waar mijn hond wel alleen in een kennel zit en gewoon buiten met de andere honden kan spelen. zo heeft hij tussendoor ook gewoon zijn rust.
Reactie van Dierenhotel Marijke:
Fijn te vernemen dat uw indruk over ons hotel positief is.



Onze gasten vieren hun vakantie gezellig in een roedel, inderdaad ook als ze smiddags en snachts gaan rusten in hun binnenverblijf. Dat is ook juist de bewuste opzet van ons hotel.



We hebben u blijkbaar niet goed uitgelegd met welke honden uw hond zijn vakantie heeft gevierd. Dit ten eerste omdat we hele grote binnenverblijven hebben waar ze met hun roedel (gemiddeld 5 honden in een voor elke gast passende roedel) gaan slapen en niet samen met één hond. En dat hij met een loopse teef is geweest waar hij ook nog overmatig druk mee is geweest. Ons vermoeden is dat u ook denkt dat hij bijvoorbeeld heeft gereden op deze teef. In beide gevallen roepen we dit altijd een halt toe door voor de een of de ander een ander roedel te zoeken.



We zouden u willen vragen contact met ons op te nemen zodat we beter kunnen uitleggen hoe de vakantie van uw hond er precies heeft uitgezien en excuses voor de eventuele misscommunicatie.



Alvast bedankt en nogmaals fijn te vernemen dat upositief bent over ons hotel.

Mvg Dennis dierenhotel Marijke
Was deze review nuttig? +1

9.3
Algemene Indruk:9.7
Klantvriendelijkheid:9.6
Diervriendelijkheid:9.4
Indruk binnenverblijf:9.8
Indruk buitenverblijf:8.6
Hygiëne‎:8.9
Ligging:8.2
Prijs/Kwaliteit:9.8

Review geplaatst door

, Periode: Juli 2014
Leona
Onze hondjes zijn in juni een nacht op proef geweest, voor ons een slapeloze nacht geweest maar de dames hadden het goed gedaan. Wij hadden alle vertrouwen in een goede verzorging bij dit hotel en toen we ze later brachten voor hun vakantie huppelde ze vrolijk mee met hun verzorgster:) dat doen onze hondjes echt niet zomaar...

Volgens mij wel iets duurder dan een gemiddeld pension maar dat is het ook dubbel en dwars waard.
Was deze review nuttig? 0

9.6
Algemene Indruk:9.5
Klantvriendelijkheid:9.5
Diervriendelijkheid:9.7
Indruk binnenverblijf:9.4
Indruk buitenverblijf:9.7
Hygiëne‎:9.6
Ligging:9.6
Prijs/Kwaliteit:9.6

Review geplaatst door

, Periode: Juni 2014
Reina Drewes
Negen jaar geleden kreeg ik een hond. Dolgelukkig was ik ermee, maar wat te doen als we hem op vakantie niet mee konden nemen? Bij alle kennels die ik af ging om me te oriënteren, kreeg ik het helemaal benauwd van de kleine hokjes voor de dieren.
Wat een opluchting toen ik bij dierenhotel Marijke aankwam. Grote ruimtes waarin meerdere honden bij elkaar konden zijn. Aardige en betrokken mensen die ons ontvingen, rustige mooie omgeving en je kon op een schermpje zien waar de hond naartoe werd gebracht en hoe hij zich gedroeg. Mijn hond Meeuw komt er nog steeds
met plezier als we hem brengen. Lang leve hotel Marijke!
Was deze review nuttig? 0

9.4
Algemene Indruk:9.5
Klantvriendelijkheid:9.5
Diervriendelijkheid:9.5
Indruk binnenverblijf:9.5
Indruk buitenverblijf:9.5
Hygiëne‎:9.5
Ligging:9.5
Prijs/Kwaliteit:8.8

Review geplaatst door

, Periode: Februari 2014
karin braam
Wij zijn al jaren uitermate tevreden met het dierenhotel Marijke.
Juist de eerlijkheid dat je hond niet in de roedel past of ongewenst gedrag vertoont is voor mij een teken dat er kennis is en men het verblijf voor alle dieren zo aangenaam mogelijk wil maken.Misschien niet altijd even fijn om te horen maar juist top dat er op gelet wordt.Er wordt gezocht naar een passende groep waar je (in mijn geval) hond het goed naar zijn zin heeft en een veilige plek in de roedel heeft.
mochten er problemen zijn dan hoor je dit en wordt er naar een oplossing gezocht.
De gezondheid van je hond en de hoeveelheden die hij/zij eet worden goed in de gaten gehouden.
Daarbij is de mogelijkheid tot spelen en bewegen optimaal dus voor de hond vakantie.
Was deze review nuttig? 0
Plaats een review
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Andere pensions in de buurt van Kamerik