Dierenpension Schouwen Duiveland, Kerkwerve

15 bezoekers hebben een review geplaatst en 8 personen hebben een stem uitgebracht voor Dierenpension Schouwen Duiveland.

Dierenpension Schouwen Duiveland

Turelureweg 8
4321 TM Kerkwerve
Zeeland, Nederland

Telefoon: +31 (0)111-691320
KvK: 27316919



Soorten dieren: Honden, Katten
Service: Dagopvang, Fokker

Reviews:

Totaal aantal reviews:
15
Gemiddelde score:
6.8
Algemene Indruk:
6.5
Klantvriendelijkheid:
7.3
Diervriendelijkheid:
7.5
Indruk binnenverblijf:
7.2
Indruk buitenverblijf:
7.8
Hygiëne‎:
8.3
Ligging:
7.8
Prijs/Kwaliteit:
7.1
Plaats een review

Geen cijfer gegeven

Review geplaatst door

, Periode: Juli 2014
marga van den Bulk
hallo dierenvrienden.

Een week of 3 geleden is onze Golden Retriever Barco op vakantie geweest in dit pension.Het was al voor de vierde keer dat Hij met plezier de periode dat wij in het buitenland verbleven voor ONZE welverdiende vakantie bij deze mensen in het pension logeerde.Onze ervaringen zijn dan ook niet stuk te krijgen door negatief commentaar van andere gasten.Voor ons is het een unicum om ons geliefde huisdier daar achter te laten, waar hij goed verzorgd wordt.
Voor iedere dierenliefhebber is het moeilijk om"öok al is het maar voor 2 weken",afscheid te nemen van je dier.
Bij deze,voor ons zeer betrouwbare mensen is het voor ons een stuk makkelijker geworden.Ik raad het pension dan ook graag aan als mensen vragen waar ze een goede plek kunnen vinden voor hun huisdieren.
Het is wel een goed uur rijden van ons huisadres maar dat hebben we er graag voor over.
Veel plezier voor je huisdier.
Groeten van Marga en Peter
Was deze review nuttig? +1

Geen cijfer gegeven

Review geplaatst door

, Periode: Oktober 2013
K.Klooster
En alweer is ons Guusje naar dierenpension Schouwen-Duiveland in Kerkwerve geweest. Zo vrolijk als hij naar het pension gaat, zo vrolijk is hij als ik hem op kom halen. Of het nou om 1 dag gaat of om 3 weken, hij heeft het altijd naar zijn zin. Kan ook niet anders, omdat de pension eigenaren hun vak verstaan !! Vol vertrouwen laat ik mijn hond bij hun achter, en dit doe ik al heel wat jaartjes. Ik zou het een ieder aanraden. Het pension is klantvriendelijk, diervriendelijk en zeer schoon & menselijk. Mijn hond is in ieder geval helemaal enthousiast over dit pension, en ik als eigenaar ook. Dikke pluim. !!! Groetjes, Karen Klooster
Was deze review nuttig? +1

9.2
Algemene Indruk:8.9
Klantvriendelijkheid:8.4
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:8.5
Indruk buitenverblijf:9.3
Hygiëne‎:9.4
Ligging:9.7
Prijs/Kwaliteit:9.7

Review geplaatst door

, Periode: April 2013
mirjam van oord
Oznze honden gaan altijd heel graag naar het dierenhilton. Super lieve mensen! Wij hebben een moeilijke hond, hun kunnen daar uitstekend mee omgaan.
Toplui!!!!! Inmiddelos al weer 7 jaar ons vakantieadres
Was deze review nuttig? +1

8.9
Algemene Indruk:8.0
Klantvriendelijkheid:9.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:8.0
Indruk buitenverblijf:8.0
Hygiëne‎:10.0
Ligging:9.0
Prijs/Kwaliteit:9.0

Review geplaatst door

, Periode: Januari 2012
K.Klooster
Dit pension blijft zich zichtbaar onderscheiden in zorg en kwaliteit.Ik breng mijn hond naar zeer tevredenheid bij dit pension, en draag zonder ook maar te twijfelen de zorg geheel over aan de pensionhoudster. Het is er schoon,er is regelmaat voor de hond, en ik beloon men om hun maatwerk. het is niet alleen maar je hond bregen en weer ophalen. Met een goed gesprek en juiste afspraken over de verzorging en eventuele uitzonderingen, zorgt de pensionhoudster voor de honden en de katten, dit is een vak appart. Niet alleen houd ze zich bezig met de verzorging als eten en drinken etc, maar ook met een stukje maatwerk als gedrag, aandacht en samen spel (roedel). Ik heb heel veel bewonering voor dit Pension. Het zijn mensen met de hart op de juiste plaats en hebben kennis van het geen waar zij mee bezig zijn. Top, kan me geen betere en veiligere plek voorstellen voor mijn hond. Zo kan ik lekker op vakantie en er word 24 uur per dag voor mijn hond gezorgd. Dus, van mij en van mijn hond krijgen jullie een dikke 10. Ga zo door, en tot de volgende keer !! Groetjes, .... Guusje waf waf
Was deze review nuttig? +1

9.5
Algemene Indruk:9.4
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:8.5
Indruk buitenverblijf:9.3
Hygiëne‎:9.3
Ligging:9.3
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

, Periode: December 2011
Joke Zoutenbier
Na minstens 20 keer mijn hondje te hebben gebracht kan ik niet anders zeggen dan dat ik super enthousiast ben. Ik heb ook wel andere pensions bezocht met mijn kanjer, maar bij geen ander pension is ze zo op haar gemak als hier. Ik moet er echt behoorlijk voor omrijden maar dat doe ik met liefde. De laatste keer (december) moest ik plotseling naar Noorwegen en dat is dankzij dit pension een heerlijke en vooral zorgeloze ervaring geworden.
Ik kan altijd bellen, ook als ik ziek ben of zakelijk weg moet en dus snel onderdak zoek voor mijn schatje. Het is echt nooit te veel en ik heb dan ook alleen maar hele warme ervaringen met dit pension en haar eigenaren.

Ik vind het belangrijk dat mijn hond liefdevol, met warmte en vooral veilig wordt opgevangen. Dat is hier echt helemaal in orde. Het is altijd gezellig als ik de eigenaren zie of spreek en zelfs voor mij nemen ze de tijd en zijn ze belangstellend. Misschien niet het belangrijkste bij een pension maar wel een prettige bijkomstigheid.
Was deze review nuttig? +2

9.4
Algemene Indruk:9.0
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:9.0
Indruk binnenverblijf:9.0
Indruk buitenverblijf:9.0
Hygiëne‎:10.0
Ligging:9.0
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

, Periode: Januari 2012
Lammert Popma
Met stijgende verbazing heb ik de andere reviews gelezen over dit dierenpension. Hier herken ik echt totaal niets van. Volgens mij schrijven deze mensen over een ander pension.
Wij hebben een hond (kruising tussen Beagle en Jack Russel) die wij sinds wij hier in de buurt wonen (2007) zeer regelmatig over de afgelopen 4 jaar langs brengen. Soms voor 1 dag, soms voor 2 weken of zelfs langer. Wij hebben met onze hond meerdere kennels/pensions mogen uitproberen toen wij in het westen woonden(Zuid-Holland en Brabant). Nog nooit echter hebben wij zo'n fijn pension als deze gezien. De binnen-verblijven zijn schoon en ruim, en de buiten-terreinen uitstekend onderhouden en zeer ruim om lekker te ravotten voor de honden. Niets is te veel voor de lieve eigenaren van dit pension. Je vraagt nooit vergeefs of de hond mag komen, je wordt vriendelijk ontvangen met een bijzonder grote professionaliteit. Deze mensen weten letterlijk alles van honden en zijn liefhebbers tot in hun haarvaten. Ik heb al meerdere zeer bruikbare tips van ze gekregen voor kwaaltje die onze hond nu eenmaal soms heeft. Lammy (de naam van onze hond) is altijd zeer blij als hij er heen mag en het kost ons altijd moeite hem weer mee te lokken naar huis. Dat mag al wat zeggen omdat hij ontzettend aan ons "hangt". Ik kan echt iedereen aanraden van dit pension gebruik te maken. Uw hond of kat wordt liefdevol ontvangen en kan geen betere opvang wensen.
Was deze review nuttig? +1
Plaats een review
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Ben jij de eigenaar van dit pension?

Andere pensions in de buurt van Kerkwerve