Dierenpension Schouwen Duiveland, Kerkwerve

15 bezoekers hebben een review geplaatst en 8 personen hebben een stem uitgebracht voor Dierenpension Schouwen Duiveland.

Dierenpension Schouwen Duiveland

Turelureweg 8
4321 TM Kerkwerve
Zeeland, Nederland

Telefoon: +31 (0)111-691320
KvK: 27316919



Soorten dieren: Honden, Katten
Service: Dagopvang, Fokker

Reviews:

Totaal aantal reviews:
15
Gemiddelde score:
6.8
Algemene Indruk:
6.5
Klantvriendelijkheid:
7.3
Diervriendelijkheid:
7.5
Indruk binnenverblijf:
7.2
Indruk buitenverblijf:
7.8
Hygiëne‎:
8.3
Ligging:
7.8
Prijs/Kwaliteit:
7.1
Plaats een review

3.6
Algemene Indruk:2.0
Klantvriendelijkheid:4.0
Diervriendelijkheid:6.0
Indruk binnenverblijf:4.0
Prijs/Kwaliteit:2.0

Review geplaatst door

, Periode: Augustus 2011
anoniem
Het reserveren ging wat moeizaam. Werd maar niet terug gebeld omdat ze de periode dat ik mijn kat wilde brengen eigenlijk te kort vonden (5 dagen). Uiteindelijk mocht het dan toch.
Er was mij niet verteld dat ik contant geld mee moest nemen, dus kon niet vooraf betalen zoals gebruikelijk was. Dit was geen probleem en mocht betalen als ik mijn kat weer op kwam halen.

Ik mocht haar persoonlijk weg brengen en heb dus in het katten verblijf gekeken. Het was wat klein, maar zag er schoon uit. Omdat ik had gezegd dat mijn kat niet zo van andere katten houdt, kreeg ze een extra grote kennel met uitzicht naar buiten.
Hoewel mijn kat een allemans vriend is (zolang je maar geen kuipende baby of een harig iets op 4 poten bent) moest ze niets hebben van de mevrouw van het pension..
Ze hebben zich wel heel netjes aangepast aan het gedrag van mijn kat en rekening gehouden met het feit dat ze de andere katten maar niets vond. En er dus ook voor gezorgd dat andere katten niet bij haar konden komen.

Na een beetje aandringen mocht ik haar buiten openingstijden weer ophalen omdat ik er langs kwam vanuit mijn werk. Wederom mocht ik het kattenverblijf in en heb nog even met een kitten gespeeld.

Ondanks dat ik geen slechte ervaring heb ga ik de volgende keer toch een ander pension uitproberen. Een pension met wat grotere ruimte. In de hoop dat mijn kat leert om met andere om te gaan, maar waar ze ook een eigen plekje kan zoeken en ze niet de hele week in de kennel moet blijven zitten omdat er geen plek is waar ze zich kan verstoppen.
Was deze review nuttig? +2

1.4
Algemene Indruk:1.1
Klantvriendelijkheid:0.2
Diervriendelijkheid:4.1
Ligging:1.2
Prijs/Kwaliteit:0.3

Review geplaatst door

, Periode: Mei 2011
secricible
Ik ga mee met de woorden van mijn voorganger.
Ik had vooraf gevraagd of ik een keer kon komen kijken. Dit was alleen mogelijk voor 6uur 's ochtends. Aangezien het voor mij anderhalf uur rijden was besloot ik het dan maar te houden bij even kijken voor we haar achter lieten.

Aangezien deze kennel ons werd aangeraden omdat ze ervaring hebben met ons ras toch besloten hond er heen te sturen. Toen we haar weg brachten mochten we niet mee lopen naar de kennels inderdaad, ik had het gevoel dat we zo snel mogelijk weer weg moesten wezen. Heb nog even getwijfeld de hond weer in te laden, toch niet gedaan.

Op hemelvaartsdag zouden we op vakantie gaan, helaas zorgde een ziekenhuisopname er voor dat de vakantie niet door ging. Toen ik belde mijn hond op te komen halen kreeg ik te horen dat ze gesloten waren op hemelvaartsdag. Vrijdags moest ik nog maar opnieuw bellen om te kijken om haar op te halen.
Ik ben woest geworden en ben vrijdagochtend na een ontzettend rotte hemelvaartsdag om 6u in de auto gestapt, om 8u 's ochtends stond ik voor de deur en heb mijn hond opgehaald. Met een vrolijk "misschien de volgende keer wat langer" werden we uitgezwaaid. Voor mij echt nooit en te nimmer meer.
Was deze review nuttig? +1

1.0
Algemene Indruk:1.0
Diervriendelijkheid:0.9

Review geplaatst door

, Periode: Juli 2011
milow en bliksem
Ik ben hier persoonlijk gaan kijken of het mijn vertrouwen zou hebben om mijn dieren met een gerust hart hier voor een periode onder te brengen.

De indruk die ik ter plaatse kreeg was onprofesioneel en straalde absoluut geen vertrouwen uit.

je krijgt de indruk dat je als eigenaar van je huisdier niet welkom bent voor klantvriendelijkheid een absolute 0

bovenstaande info kan niet ingevuld worden daar je niet welkom bent in de vertrekken als huisdier eigenaar moet je buiten bij een hek blijven staan
Was deze review nuttig? +2
Plaats een review
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Ben jij de eigenaar van dit pension?

Andere pensions in de buurt van Kerkwerve