Welkom bij Dierenpension Review!

Vergelijk dierenpensions met elkaar om het perfecte dierenpension te vinden voor jouw huisdier: van hondenpensions en kattenhotels tot opvang voor knaagdieren en vogels. Je vindt hier adresgegevens, telefoonnummers, website-gegevens, openingstijden en uiteraard ervaringen van andere mensen.

Registreer nu »

Binnenkort op vakantie?

Voorkom teleurstellingen en regel ruim op tijd een pension en de benodigde inentingen. Heb je een goede of juist slechte ervaring met een dierenpension? Laat het ons en andere baasjes weten door een beoordeling te plaatsen.

Voor de meeste dieren is er wel een geschikt pension te vinden. Wij proberen zoveel mogelijk gegevens te vinden van alle dierenpensions in Nederland en België‎. Op dit moment hebben we de gegevens van ruim 1300 dierenpensions verzameld. Indien je een pension kent / hebt, dat nog niet op onze site te vinden is, dan kun je deze zelf toevoegen, ook als je extra gegevens hebt die nog niet vermeld zijn kan je deze zelf aanpassen.

Laatst geplaatste reviews:

Kattenhotel Dotje, Gemeente Oudewater

Onze Ice en Viper zijn hier iets meer dan vier weken geweest, het klantcontact gedurende hun verblijf was uitstekend. De liefde en zorg voor de dieren straalt er van af. Toen we ze ophaalden waren ze super relaxed en zo mooi verzorgd. Een Kattenhotel om zeker boven aan de lijst te zetten mbt dierenliefde. Wij komen zeker terug met onze jongens, Berta en Raymond Wissink.
Lees meer »

Dierenpension De Beemstervelden, Middenbeemster

Ik kan mij niet vinden in de negatieve reviews.
Wij brengen onze Golden al een aantal jaar geregeld naar Piet. Bij aankomst weet ze al precies waar ze heen moet. En stinken naar houtmot? Wij vinden het heerlijk ruiken, en voor een hond ligt het heel comfortabel. Uiteraard is het vervelend als er een bijtincident plaatsvindt, zelf nog niet meegemaakt.
Wij gaan met een gerust hart op...
Lees meer »

Boas Dierenpension, Hekendorp

Zeer slechte ervaring bij dit pension, mijn kruising hondje Cocker Spaniël brachten we onder bij dit pension om met een gerust hart op vakantie te gaan.
Twee maanden voor de reservering zijn we eerst kennis gaan maken met onze hond om te kijken of het vertrouwd voelde.Alles leek oké.
Niets is minder waar bij aankomst brengen werd er gelijk gezegd dat het ras wat wij hadden erg...
Lees meer »

Nieuwste pension:

te weinig beoordelingen, Oudlandweg 1, Oudenbosch
Soorten dieren: KattenService: Dagopvang, Haal- en brengservice

Maak een gratis account aan »