Welkom bij Dierenpension Review!

Vergelijk dierenpensions met elkaar om het perfecte dierenpension te vinden voor jouw huisdier: van hondenpensions en kattenhotels tot opvang voor knaagdieren en vogels. Je vindt hier adresgegevens, telefoonnummers, website-gegevens, openingstijden en uiteraard ervaringen van andere mensen.

Registreer nu »

Binnenkort op vakantie?

Voorkom teleurstellingen en regel ruim op tijd een pension en de benodigde inentingen. Heb je een goede of juist slechte ervaring met een dierenpension? Laat het ons en andere baasjes weten door een beoordeling te plaatsen.

Voor de meeste dieren is er wel een geschikt pension te vinden. Wij proberen zoveel mogelijk gegevens te vinden van alle dierenpensions in Nederland en België‎. Op dit moment hebben we de gegevens van ruim 1300 dierenpensions verzameld. Indien je een pension kent / hebt, dat nog niet op onze site te vinden is, dan kun je deze zelf toevoegen, ook als je extra gegevens hebt die nog niet vermeld zijn kan je deze zelf aanpassen.

Laatst geplaatste reviews:

Dierenpension 't Schipperke, Berkhout

Vandaag onze labradoodle opgehaald, hij was wel erg vies en stonk na 2 weken vakantie maar hadden ook geen afspraak gemaakt dat hij gewassen moest worden ,ik lees in div reviews dat de hond vuil terug komt maar door vooraf een afspraak te maken dat hij gewassen moet worden wanneer de hond wordt opgehaald los je dit op.
Wij hebben onze hond gewoon thuis gewassen.
Lees meer »

Kattenhotel Dotje, Gemeente Oudewater

Zoals altijd heeft Olli het naar zijn zin gehad.
Hij wordt er goed verzorgd.
Leuke en goede mensen die weten wat ze doen.
Zo nu kan Olli weer 3 dagen slapen.
Lees meer »

Kattenhotel Dotje, Gemeente Oudewater

Vakkundig en met heel veel passie voor de katten ! Zelf met 2 zusjes daar gekomen die door omstandigheden niet meer samen in een ruimte konden zijn ( cat fight) hebben het zo ongelofelijk begeleid dat ik nu weer 2 poezen heb die samen in een mandje liggen ! Niets meer dan lof voor hun vakkundige begeleiding ! Kan iedereen aanraden om met een gerust hart op vakantie te gaan als je daar je...
Lees meer »

Maak een gratis account aan »