Welkom bij Dierenpension Review!

Vergelijk dierenpensions met elkaar om het perfecte dierenpension te vinden voor jouw huisdier: van hondenpensions en kattenhotels tot opvang voor knaagdieren en vogels. Je vindt hier adresgegevens, telefoonnummers, website-gegevens, openingstijden en uiteraard ervaringen van andere mensen.

Registreer nu »

Binnenkort op vakantie?

Voorkom teleurstellingen en regel ruim op tijd een pension en de benodigde inentingen. Heb je een goede of juist slechte ervaring met een dierenpension? Laat het ons en andere baasjes weten door een beoordeling te plaatsen.

Voor de meeste dieren is er wel een geschikt pension te vinden. Wij proberen zoveel mogelijk gegevens te vinden van alle dierenpensions in Nederland en België‎. Op dit moment hebben we de gegevens van ruim 1300 dierenpensions verzameld. Indien je een pension kent / hebt, dat nog niet op onze site te vinden is, dan kun je deze zelf toevoegen, ook als je extra gegevens hebt die nog niet vermeld zijn kan je deze zelf aanpassen.

Laatst geplaatste reviews:

Kattenpension WEL VOOR DE POES, Warmenhuizen

We komen hier al enige tijd, het is een mooi en schoon pension met veel speel en klimmogelijkheden voor de katten. Eigenaresse geeft katten veel aandacht.
We zeggen altijd onze Spencer gaat ook op vakantie. We komen Spencer graag weer brengen a.s. Meivakantie.
Lees meer »

Dierenpension Ydermade, De Punt

Beste Hans Goedhart, wat een onzin-review durf je te schrijven, zelfs als je hond goed is ingeent kan hij verkouden worden, dierenartskosten voor kennelhoest?, 99 van de 100 keer is het ruim voldoende de hond een paar keer per dag een lepel tijmhoestsiroop te geven. Ja als je de dierenarts belt dan zal hij altijd zeggen dat je maar even moet komen, dat is immers zijn bissnizz en zul je daar niet...
Lees meer »

Dierenpension Ydermade, De Punt

Ondanks eis tot volledige vaccinatie wordt dit niet consequent toegepast!!. Mijn hond ( volledig gevaccinneerd) kreeg daarna kennelhoest!!!!!!.Bedankt voor de zorgvuldigheid. Kan ik de rekening van de dierenarts bij jullie verhalen?
Lees meer »

Maak een gratis account aan »